PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Podobno sezon ma się zakończyć zaręczynami kogo obstawiacie ja niestety S&N
Raj ma się pojawić w maju /nie wiem czy żywy/
Wielką role w końcu sezonu odegra ciąża i rodzenie dzieci ma to związek z Silver

ocenił(a) serial na 9
F_A_N_T_A_Z_J_A

omg Silver bedzie w ciazy? :/ jakos sobie nie wyobrazam

silver2285

Może Raj znowu się oświadczy Ivy xD Albo Silver zajdzie w ciążę i Navid się jej oświadczy...

ocenił(a) serial na 7
F_A_N_T_A_Z_J_A

a ja bym chciała żeby Navid byl znów z Silver :)) pasowali do siebie, to był chyba pierwszy taki "czysty" związek w 90210, żadnych intryg, złosliwosci ;)
szkoda tylko ze Navid nie zaufał Silver na tyle zeby jej powiedziec o wujaszku i całej akcji z policja

ocenił(a) serial na 7
fnh81

Czysty związek?Mój boże przecież Navid zdradzał Adriannę z Silver i tak wyglądały ich początki związku,a potem afera i kłamstwa z wujem.Bardziej beznadziejnej pary w 90210 nie widziałam :) Poza tym ciężko jest mi uwierzyć w ich miłość i związek skoro Navid przez ponad 2 sezony kochał tylko Adriannę i po tym co przeszli i co ich łączyło powinni być razem,a Silver no cóż,bardziej egoistycznej i oceniającej innych postaci nie widziałam!Ja nie wiem jak reszta dziewczyn po tym wszystkim może się z nią jeszcze przyjaźnić.W pierwszym sezonie łączyło ją coś z Ethanem,którym był chłopakiem zarówno Annie jak i Naomi,w 2 sezonie odwróciła się od swojej przyjaciółki (!) Annie i nie broniła ją,a nawet nie próbowała zrozumieć kiedy Naomi zamieniała Annie życie w piekło,sex text pamiętacie?Silver po tym jak się dowiedziała,że to Naomi rozesłała to foto,zamiast wesprzeć Annie to współczuła Naomi,hmm..następnie wiedziała,że coś kiedyś łączyło Adriannę i Teddiego i ,że Adrianna dalej miała jakieś uczucia do niego to mimo wszystko związała się z nim :) no i oczywiście sezon 3,kiedy sypiała z jej chłopakiem i kazała mu zerwać z Adrianną,żeby ona była z nim szczęśliwa :) a 4 sezon? Nie przeszkadzało jej umawiać się z ojcem dziecka Adrianny i nie wspomnieć jej nawet o tym.A teraz po ostatnim odcinku wygląda na to,że za kolejnego byłego swoich "przyjaciółek" się zabiera.Mowa oczywiście o Liamie.

gg_girl

Zgadzam się! Taka para jak Adrianna i Navid byla w tym serialu jedyna. Przez pierwsze sezony scenarzysci nakrecali wątek ich "wielkiej, wyjatkowej milosci" (megaromantyczne oswiadczyny, plany wychowywania dziecka, spektakularne pogodzenie sie na oczach calej szkoly) co chwila gadanie o tym 'ile to oni razem przeczli' itp itd. Dlatego wlasnie zwiazek Silver i Navida jest dla mnie od poczatku totalnie niewiarygodny, znielubilam tylko ich oboje. Beznadziejnie, jeżeli sezon (serial?) zakonczy sie ciaza i ich zareczynami, mam nadzieje ze te spoilery jednak nie dotyczą ich:)

ocenił(a) serial na 7
madeleine_6

Podejrzewam,że może chodzić o coś innego związanego z ciążą.Może Silver nie będzie mogla mieć dzieci? Bo wątpię,żeby kolejną ciążę zrobili w serialu,a Silver może zacznie kręcić z Liamem?

ocenił(a) serial na 7
gg_girl

czysty związek w sensie takim, że rozumieli się doskonale mimo całej otoczki wokół ;)
nie jestem broń Boże fanką Slver :P ale lubiałam ich jako parę ;)

nie oglądałam jeszcze ostatniego odcinka, ale jeśli SIlver spiknie się z Liamem to... ;/

czy ona musi miec każdego chłopaka z odzysku? po każdej kumpeli po kolei :/
ja ją jeszcze lubiałam na początku jak byli razem z Dixonem ;)
ale Dixona najbardziej lubiałam z Ivy ;P

ocenił(a) serial na 7
fnh81

Też Dixona najbardziej lubiłam z Ivy :D i z Silver o dziwo mi również pasowali do siebie,w 1 sezonie była fajną postacią.Co się stałą z jej stylem i niezależnością i tym blogiem gdzie oczerniała ludzi?Wielka szkoda,bo wtedy była interesująca.

gg_girl

Spojler!!!!!!!!!!!!!! Spojler!!!!!!!!!!!!!!!!!Spojler!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba jednak nie dotyczą Navida i Silver, tylko...Naomi.. Jednak nie wiadomo, czy przyjmie zaręczyny.

elenkaa

Czytalam ze to PJ ( ten nowy "milioner") ma sie oswiadczyc Naomi w odcinku 20 ktory bedzie 20 kwietnia w US...
Ale podobno on sie oswiadczy jej zeby dostac reszte funduszu powierniczego ;//

juliagw39

Sorry to mialo byc 17 kwietnia ;p

juliagw39

Jednak 27 marca ...
Juz sie sama pogubilam z datami..

ocenił(a) serial na 10
F_A_N_T_A_Z_J_A

co do oświadczyn to na 100% dotyczą one Naomi i PJ (milioner współpracujący z Annie), ale nie nie z powodu funduszu powierniczego. To Annie dowie się, że aby dostać resztę spadku po Marli musi wyjść za mąż:)

ocenił(a) serial na 10
ejjjjjj

+ Naomi zgodzi się, ponieważ Nick Carter, znany z zespołu Backstreet Boys, pojawi się gościnnie w serialu 90210 na jej wieczorze panieńskim!!!

ejjjjjj

Może ze ślubem Annie związany jest powrót Charliego. I czekam na powrót Austina.

ejjjjjj

Jednak to ja dobrze przetlumczylam ;p

F_A_N_T_A_Z_J_A

Może Silver będzie w ciąży z Liamem ? :D

ocenił(a) serial na 8
Negacja

też tak zakładam :D po ostatnich wydarzeniach jestem przekonany, że ich numerek tak właśnie się zakończy. Ciekawi mnie tylko fakt, jak zareaguje na to Annie i reszta paczki. W sumie wyklętej Silver jeszcze nie było ;>

tomaszooify

SPOJLER!!!
Miłosne spoilery

Więcej w rozwinięciu spoilera...
Spoiler:

W promo 21 odcinka 4 sezonu mogliśmy zobaczyć łóżkową scenę między Liamem a Silver. Wiemy też, że w najbliższych odcinkach Silver odwiedzi Navid. Czy to oznacza trójkąt miłosny?

Matt Lanter na to pytanie odpowiedział:
"Być może. Nie mam pojęcia czy to stałe, czy nie. Koniec sezonu pozostawi wiele pytań, bez odpowiedzi i to jest jedno z nich."
Zwiastun najnowszego odcinka:
http://www.youtube.com/watch?v=-y34AuNhaWk&feature=player_embedded
Tytuł:Narzeczeni i uprzedzenie.
Jessica Stroup o Silver i adoratorach
Nic tak dobrze nie przedstawia trójkątów miłosnych jak seriale o problemach młodych i pięknych. Co Jessica Stroup ma na ten temat do powiedzenia?
Przejdźmy do sedna sprawy, czyli trójkąta miłosnego Silver, Liama i Navida. Jak twierdzi Jessica Stroup: "Navid powraca i zamierza uczestniczyć w tym wszystkim i będą z tym związane bardzo dramatyczne zawirowania.

Chłopcy mogą właściwie walczyć,co bardzo mnie cieszy, ale w końcu Liam i Silver to jedna z tych par, które już widzowie widzieli. Poza tym są oni dobrymi przyjaciółmi. Dopiero pod koniec sezonu dowiemy się, jaki rodzaj miłości to będzie i jak się potoczy."

friendsfan1

4X21-Streszczenie SPOILER!!!
Przyjaciele Naomi martwią się, że dziewczyna za bardzo śpieszy się ze ślubem, więc Naomi i PJ urządzają małe przyjęcie, by każdy mógł lepiej poznać PJ’a. Austin wraca do Los Angeles i oferuje Adriannie, że może być jej nowym managerem i sugeruje, że mogłaby spróbować zaśpiewać muzykę country. Caleb martwi się tym, iż Ivy może nie być stabilna emocjonalnie, a Annie w końcu wyznaje Calebowi, że zakochuje się w nim. Tymczasem Silver ma mieszane uczucia, co do powrotu Navida do miasta.
4x22-Streszczenie
Tytuł polski:Jaka Szkoda Navid podejrzewa, że coś jest pomiędzy Liamem i Silver, postanawia wyjaśnić tę sprawę na czerwonym dywanie, podczas premiery jednego z filmów Liama. Annie i Caleb starają się zapanować nad swoimi uczuciami, ostatecznie ulegają pokusie. Naomi zostaje zatrudniona do organizacji ślubu spadkobierczyni, odkrywa jednak, że skądś zna pana młodego. Austin odwiedza ojca, prosi go o pomoc w rozwinięciu kariery Adrianny jako piosenkarki muzyki country.

friendsfan1

Pewnie stąd powrót Maxa, że Naomi zna pana młodego.

ocenił(a) serial na 10
F_A_N_T_A_Z_J_A

Silver bedzie w ciazy z Liamem...;/;/;/

shiva89

Skąd wiesz ? Jeśli to prawda, to się cieszę :D

ocenił(a) serial na 9
Negacja

Nie! tylko nie to! Z każdym ale nie z nim...! Chyba, że potem ją uśmierca w związku z jej "rakiem" wtedy się zgadzam:D Liam ma być z Annie ewentualnie z Naomi:)

biedronka666

Z Naomi już się wypalił, a z Annie... proszę Cię :D Ja na parę Liam + Silver czekałam od tej sceny w barze w 1 sezonie.

ocenił(a) serial na 9
biedronka666

ale Silver nie ma raka.. ma tylko gen, który zwiększa prawdopodobieństwo, że w przyszłości będzie go mieć..

użytkownik usunięty
biedronka666

yhh, też nie cierpię Silver i Liama razem. Liam jest tylko dla Annie, ewentualnie dla Naomi, ale zdecydowanie wole go z Annie :D

ocenił(a) serial na 10
shiva89

Silver w ciąży z Liamem? tylko nie to...

izuusiaa

Naomi zatęskni za Maxem i wpłynie to na jej relacje z PJ.

ocenił(a) serial na 10
F_A_N_T_A_Z_J_A

A mnie się wydaje, że Naomi zna przyszłego pana młodego bo to pewnie PJ. Przecież to on ma się ożenić żeby dostać spadek. Chyba, że coś mi się pochrzaniło :)

cycek123

To już potwierdzone, że to Max. Będzie próbowała zepsuć wieczór panieński narzeczonej Maxa.

ocenił(a) serial na 10
F_A_N_T_A_Z_J_A

A no to przepraszam:) wybaczcie, ale ostatnio nie jestem w temacie. Pozdrawiam

cycek123

Naomi stara się zniszczyć wieczór panieński, jaki organizuje dla narzeczonej Maxa, Madison. Zaprasza jej miłość z dzieciństwa, Nicka Cartera. Na wieczorze kawalerskim Maxa, Liam i Navid wdają się w bójkę z powodu Silver. Impreza kończy się wizytą w więzieniu. Ivy obwinia Annie i Caleba za problemy Diego.To streszczenie 4x23.Tytuł polski:Opowieść o dwóch wieczorach.

ocenił(a) serial na 10
friendsfan1

Rany, ja chyba nie umiem czytać :) dopiero teraz zauważyłam, że w opisie odcinak jest spadkobierczyni a nie spadkobierca, po prostu za dużo pracy albo powinnam wrócić się do szkoły.
No to odcinek 23 zapowiada się ciekawie.

cycek123

SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER

Jeżeli chodzi o ślub Naomi i PJ'a - w tej sprawie wiadomo tylko tyle że Annie powie dziewczynie o prawdziwej przyczynie ślubu.
Ivy podejmie kilka ważnych decyzji związanych z własną przyszłością, pasjami, pracą i znajomością z Diego.
Trójkąt miłosny Liama,Navida,Silver.Może wreszcie definitywnie się zakończyć.Jedna para rozejdzie się. Druga ponownie się połączy. A trzecia się przeprowadzi.
Jessica Stroup już jakiś czas temu wyjawiła, że w końcówce sezonu ciąża i dzieci odegrają dużą rolę w życiu Silver.
Ktoś z bohaterów będzie miał bardzo poważny wypadek.

zzuziaaa

Powrót Tedzia już wspominany,na finał 4 sezonu.Możliwe że mężczyzna zostanie na nieoficjalny 5 sezon.

ocenił(a) serial na 5
zzuziaaa

O matko! Jakbym chciała by Silver została z Navidem, a Liam wrócił do Annie.

sylwia92R

Nie, nie, nie! :D
Wreszcie reżyserzy skupili się na mojej wersji, w której Silver jest z Liam'em i tak powinno zostać. Reszta par mi się przejadła.

Negacja

Ciekawie...
Jedna para rozejdzie się. Ade i Dixon?
Druga ponownie się połączy. Naomi i Max?
A trzecia się przeprowadzi. Ivy i ten chłopak od grafitti? Ade i Austin?