PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40103
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

ten serial to juz jedno wielkie nieporozumienie absurd goni absurd ....akcja zaczyna sie i konczy w jednym odcinku w drugim to samo zyciem jednego bohatera moznaby bylo obdazyc z 10 innych osob!!!!! wszyscy sa bogaci nie majac pracy rodzice gdzies znikaja i sie w ogole nie interesuja swoimi dziecmi ich nauka itd matka Naomi raptem sie pojawila w jednym odc zeby dac malzenska porade corce i nawet nie poznala ziecia haha o silver nie wspominajac nie uczyc sie nie pracowac a kase miec na wszystko zawsze zyc nie umierac! no i na koniec annie ... brala udzial w takiej akcji zostala postrzelona i tylko znajomi ja odwiedzaja a rodzice nic nie wiedza ! serio? ten serial jest tworzony chyba z mysla o naprawde zacofanych amerykanskich malolatach bez wyobrazni ehhhh ogladam tylko z ciekawosci bo kazdy odc bawi mnie tymi swoimi sprzecznosciami.....aha i tylko pozazdroscic annie szybkiego powrotu do zdrowia no ale co tam za rogiem kryla sie nastepna tragedia przeciez tylko co dowiedziala sie ze jej chlopak bedzie mial operacje to zdarzyla go raptem pokochac poplenic oszustwo a on tu umarl ahhh ale w nast odc juz jej zaloba przeszla heehe batman nawet nie mial tak kolorowego i przygodowego zycia pelnego zwrotow akcji

czarna0106

A to nie mają być absurdy?
Przecież to komedia, nie? ;)

ardnaskela_filmaniak

Komedia?ja uważam ze to groteska z elementami dramatu ;)

ocenił(a) serial na 9
czarna0106

Fakt, serial się psuje. Już od 3 sezonu. Kiedy to Silver była z Navidem. A potem z Liamem>.< Nie wiem skąd ta wyobraźnia twórców. Czy naprawdę myślą, że tylko w taki sposób mogą przyciagnąć uwagę widza? Tam każdy z każdym... Coraz gorzej się to ogląda.

ocenił(a) serial na 7
AnkaFranka_filmweb

Dokładnie. rozwalenie związku Ade z Navidem było JEDNYM z gorszych posunięć scenarzystów. Silver chyba spała z każdym kolesiem z ich paczki. Ale oglądam. Jakoś tak mam, że jak zacznę oglądać serial to jestem z nim do końca.

ocenił(a) serial na 9
milka26

Ja tez. Po za tym mam sentyment do tego serialu, ogladam go juz tyle lat, ze szkoda przerwac ;p

ocenił(a) serial na 7
AnkaFranka_filmweb

Tak :P 90210 i Gossip Girl.

ocenił(a) serial na 5
czarna0106

Masz 100% racji, chyba scenarzyści ostro popijają :/

ocenił(a) serial na 7
czarna0106

A ja własnie takie 90210 uwielbiam :) Niedorzeczność tego jak oni sr... sianem jest bajeczna. I błędy scenarzystów - bezcenne. Gossip, Vampire, 90210 - wszystko z jednej stajni absurdu <3

ocenił(a) serial na 9
czarna0106

ja to nie mogę z tego jak ta blondyna po kłótni z Liamem spadła z balkonu i uciekła z krwawiącą głową :D

ocenił(a) serial na 4
Diretto

Ja tam oglądam tylko po to, aby się pośmiać z ich "życiowych tragedii", pooglądać LA i liznąć życia bogaczy. A zapomniałbym.... dla ironii i sarkazmu Naomi. :)

ocenił(a) serial na 7
czarna0106

No to prawda, wszyscy bogaci bez pracy, rodzice nie istnieją, żaloby trwają dzień później zakupy, zbiegi okoliczności cały czas. Od 3 sezonu tragedia.

b2mC95

oj tak oczy cierpia od ogladania tego kitu juz ;xx rozstania powroty rozstania powroty .....

ocenił(a) serial na 7
Ext_3

Dla mnie najlepsze wątki tego serialu już dawno minęły, a były to m.in.
- związek Ade z Navidem. Na początku to była najlepsza para, a potem nagle scenarzyści postanowili to spieprzyć ;/
- Odszedł Ethan, za to na stałe został Liam, z którego z ciekawej i zbuntowanej postaci zrobili jakiegoś marnego aktorzyne ze schizami i psychofankami. -,-
- Ivy i Raj, odcinek, w którym umarł był chyba najbardziej wzruszający.
- Naomi i Max to było bardzo ciekawe połączenie, za równo jak na początku jak i wtedy kiedy Naomi planowała jego ślub. Niby wielka miłość, a oczywiście teraz wszystko skończone, chociaż mam nadzieję, że na koniec do siebie wrócą.
- Annie i Liam stali się w 3 sezonie moją ulubioną parą, a od początku im kibicowałam, więc nie rozumiem dlaczego ich rozdzielili, ale za pewne do siebie wrócą.
- Gdzie się podziali rodzice? W ogóle nie interesują się swoimi dziećmi? I oczywiście świetna babcia Tabitha..?

Natomiast wątki typu wielka miłość Rileya z Annie, odnaleziony brat Naomi, zdrada Adrianny i zemsta Dixona, no i oczywiście największy absurd CIĄŻA SILVER to po prostu zwykłe dno. Dlatego bardzo dobrze, że to zakończą.