PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40103
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

odcinek 19 ;)

ocenił(a) serial na 10

jak wasze wrazenia z odcinka 19 ? ;) motyw z Silver nie zły . Do tego zaskoczyło mnie ujawnienie związku Naomi i kujonka ;)

ocenił(a) serial na 6
anusia140

fajny odcinek:) osobiście kujonka razem z Naomi uwielbiam...to takie nieprawdopodobne a jednak prawdziwe:)))))

anusia140

Odcinek świetny, choć nie wszystko zrozumiałam, bo oglądałam po angielsku. Ostatnia scena rewelacyjna. Widać, że Naomi i Max naprawdę się lubią, mimo tego, że bardzo się różnią. Wątek Annie na plus, w ogóle mnie dzisiaj nie drażniła:P. Już wolę, jak jest taka spokojna i rozsądna, niż jak udaje wyluzowaną:) Ivy znowu jest w swoim żywiole. Ciekawe, kiedy w końcu scenarzyści wymyślą coś dla Dixona, bo mam wrażenie, że jego postać po prostu zanika. Ten motyw z Silver i tabletkami nabrał bardzo szybkiego tempa, myślałam, że reakcja na odstawienie leku będzie bardziej stopniowa, ale w sumie to nie wiem, ile dokładnie czasu minęło w serialu od momentu podmienienia tabletek przez Ade. Szczerze, brakuje mi w Silver odrobiny "szaleństwa" odkąd bierze te swoje tabletki. W pierwszym sezonie, zanim zachorowała była oryginalną postacią, miała ciekawy styl, a w 2. i 3. sezonie...nadal ją lubię, ale zrobiła się taka zwyczajna.

sunnygirl_

no wlasnie mogl minac miesiac, ale pytanie jeszcze, co ona jej tam wsadzila. generalnie fajny motyw. dobrze, ze nie ma Teddy'ego.

ocenił(a) serial na 7
nika87

mogla wsadzic jakies zwykle witaminy..Silver choruje na depresje maniakalna wiec wystarczy ze nie wezmie swoich lekow a objawy wracaja...to niebezpieczna choroba, wywoluje m.in. nadpobudliwosc i czasem halucynacje wiec to co zrobila Ade bylo prawdziwym swinstwem ;/

ocenił(a) serial na 4
anusia140

Myślałam, że padnę przy końcowej scenie ;)). Naomi świetnie wyglądała w tym t-shircie Max'a. Annie jak dla mnie na duży plus i podoba mi się wątek z zapomnianą aktorką starego hollywood. Ja nie mogę patrzeć na Silver jak tak świruje, w tym sensie, że jestem zła patrząc jak rujnuje wszystko (to wydzwanianie do tego faceta z NYU w nocy). Wiem, że Silver zachowała się jak wredna suk* kradnąc Ade Navida, ale po pierwsze Ade sama do tego doprowadziła, a po drugie to nie znaczy, że można komuś podmienić leki. Choroba dwubiegunowa to nie jest byle co, Silver mogłaby sobie zrobić krzywdę. Nie ma Liama i nie lubię jego przemiany w idealnego, grzecznego chłopczyka. Ale podobała mi się Ivy w tym odcinku ;).

ocenił(a) serial na 10
frejabeha

Ja również uważam,że podmienienie tabletek było zbyt lekkomyślne i po prostu głupie.

ocenił(a) serial na 9
kath198

Ja uważam, że Ade nie jest głupia niestety ona źle postąpiła dając złą tabletkę Silver. Bo chce odzyskać jej byłego chłopaka Navida i dlatego nienawidzi Silver. Hahah podobało mi się świrowanie Silver xD, to mi nie przeszkadza. Ciekawe, czy Navid wróci do Ade. :(( Tęsknię za nimi, naprawdę byli świetną parą. :((( Liam, Dixon i Ade mało pokazywali, ahh Naomi myślała, że Max ją zdradza przez tą kujonkę. I to był błąd, cała ekipa do tego zawodu wzięli Naomi zanim kujonka odeszła i przegrali to pewnie wina Naomi wszystko nie umiała. Łaał naprawdę pomogło uniknąć lęk morza Ivy dzięki temu Raj'ow :D. Nie potrzebne Ivy obraziła za to zrobił z niej żarty. Przecież widać pomógł jej.

ocenił(a) serial na 10
Bronkar

Odcinek na plus:)

Irytująca postać: IVY, dla mnie powinni ją wywalić z serialu.

ocenił(a) serial na 9
shiva89

wcześniej też Ivy mnie drażniła, ale od ostatnich odcinków zaczynam ją coraz bardziej lubić. No i fajny wątek z tym Rajem :)
podobnie z Annie, z tymże dalej jej nie lubię, ale mniej mnie drażni.

san_music_fan

No, ta Ivy taka nudna jest, ten jej sposób mówienia, bez emocji..
Z Silver, też mnie drażni jej zachowanie, zdaje mi się, że przesadna reakcja na brak tabletek (ale wydaje mi się, że miał minąć jakiś termin, ale faktu nie zmienia, że za bardzo zrobili z niej wariatkę, by dzwonić nocą do gościa...) A tak na marginesie, ilość pasty jaką nałożyła na szczoteczkę oraz długość i sposób mycia zębów :) hahaha, a takie piękne zęby ma, w ameryce to nawet zęby się nie psują :) (mogli ominąć motyw ze szczoteczką)
Też się cieszę, że Teddy się nie pokazał, nie jestem homofobem, ale ten jego uśmiech jak spotyka kolesia itp, mogli darować sobie ten jego wątek, nuuuuuda
Annie - nie mieli czego wymyślić, to dali nową , kolejną postać w jej życiu, może Liam odsunięty na bok zacznie ją zdradzać, jak to w tym filmie bywa, lub zostanie homoseksualistą:)?
Ade i Navid jeżeli by znów mieli do siebie wrócić to kończę w tym miejscu oglądać ten serial, gdyż to by była przesada, mnie się zdaje, że Navid się pokapuje, że coś nie tak, a poza tym kiedyś Silver skończą się t tabletki i pójdzie kupić nowe, chyba że Ade siedzi w jej łazience i ciągle podmienia :)
A Naomi i Max - ostatnia scena fantastyczna, ale może wymyślą coś typu, że ona straci reputacje - lipne to będzie, a może Max się rozszaleje i będzie wykorzystywał swój nowy wizerunek, swe nowe miejsce w hierarchii szkoły?
No Dixona brakło, a dobrze że nie ma mamy Annie i tego nauczyciela - nuuuuda

Indra_5

Ivy zawsze mówi bez emocji. Po prostu ma taki styl bycia.
A Silver jest według mnie najbardziej fałszywą postacią tego serialu i nie lubię jej tak czy inaczej.
Naomi i Max - świetny wątek :)

ocenił(a) serial na 6
anymore

Ivy uwielbiam właśnie za ten sposób mówienia^^
Annie dziwnie mało irytująca... ale to wciąż jednak Annie. Co do Liama zgadzam się z frejabehą.
Silver ładnie wygląda w rudych włosach, ale mimo tego, iż zaczęła mnie wkurzać, współczuję jej.
Max i Naomi to też fajny motyw ;D
Generalnie odcinek na plus xD

ocenił(a) serial na 10
lubiepatrzecwgwiazdy

Odcinek fajny :)
Taniec Silver, jak dla mnie masakra, jakbym zobaczyła siębie, ta sama piosenka szorty i skarpetki, gdzie przez uchylone drzwi obserowała mnie żona mojego brata- miala pompe przez miesiac.

Szkoda mi Silver :P
Naomi i Max fajnie :) Annie nawet też spoko- malowkurzjaca na szcescie sie zrobial. Czasem nawet jest zabwna ;) jej miny, głoos, czasme śmieszna ;) ale pozytywnei :P