a tutaj mamy przedsmak tego, co czeg nas w najbliższy poniedziałek :)
http://www.youtube.com/watch?v=iA8uJS7HxJs
@elena8 masz rację najlepszy moment tego spoilera :D nie zdążyłam wyłapać o co kłóciła się Annie z Liamem hmm.. ciekawa jestem i ta akcja z Ade będzie gorąco :D
Tak w streszczeniu odcinka po angielsku na cw pisze ze Liam mowi Annie ze nie chce isc na studia i wogole jest tam napisane ze Ryan prosi Debbie zeby przeprowadzila sie z nim do Paryza. Chyba sie nie zgodzi cos tak czuje
Czyli na koniec tego sezonu przewiduję:rozstanie Liama i Annie,Debbie i Ryana,rozwiąznie sprawy Ade...
A moze zrobia tak jak w One Tree Hill ze pokaza co sie dzieje po 4 latach? :)
A ja mysle ze Debbie pojedzie bo przeciez w przyszlym sezonie ma nie byc "doroslych" ..
mam nadzieje ze wyda sie wszystko w zwiazku z Adrianna -.-
ostatnio jest nieznosna i mam nadzieje ze dostanie za swoje ;]
Na stronie cw byl chyba jednak jakis blad bo tu wogole nie bylo Debbie i Ryana. Liam i Annie ostatecznie sie nie rostali za to Max zostawil Naomi bo rodzice mu nie pozwolili sie z nia spotykac i wyslali go na jakis kurs do cambrige ale na sam koniec Naomi przychodzi do Maxa i mowi mu o tym ze jest z nim w ciazy wiec niezle rewelacje. Ade prawie sie rzucila z urwiska z rozpaczy ze nic nie da sie naprawic bo ja podpuszczal duch tego piosenkarza ktorego ukradla piosenki nie moge sobie teraz za nic imienia przypomniec ale ostatecznie powiedziala ze nie chce umrzec i ze postara sie byc lepsza osoba i ze to naprawi. Odcinek w sumie ekstra szczegolnie zakonczenie ktore zapowiada kolejny sezon ktory naprawde chce juz zobaczyc:)
czy tylko mnie rozczarował ten odcinek? nie trzymał w napięciu, bo jak flaki z olejem mogą? jest widoczna też duża analogia z plotkarą mianowicie ślub, ciąża... rozczarowałam się bardzo tymi dwoma serialami...i jakoś wytrzymam do następnych serii
Nie jesteś sama mnie też rozczarowało ;d
I ciesze sie przynajmniej że Ade nie rzuciła sie z tego urwiska tylko ta scena przyciągnęła moją uwage. tak to nudny powinni coś fajnego wymyślić jak na odcinek zakończający ten sezon.
Ten serial już staje się nudny, wiadomo było że jakoś to kłamstwo Ade wyjdzie na jaw, jedynym zaskoczeniem dla mnie było, jak ten duch zaczął ją prześladować. Ogólnie odcinek bez rewelacji, jak na finał bardzo słabo, nie zachęciło mnie to do kolejnego sezonu
zastanawiam się czy Naoim serio jest w ciąży, czy skłamała żeby zatrzymać Maxa przy sobie. Zadna z tych wersji (moim zdaniem) nie wyjdzie nikomu na dobre. Ale z dwojga zlego wole ciążę Naomi (przeciez jeszcze wszystko może się zdarzyć) niż obrzydliwe kłamstwo na ten temat ;))
tak w ogóle ja się pytam, jak Ade mogła nosić w swojej torebce te tabletki przez taki czas ? totalnie idiotyczne..
mi się odcinek ogólnie podobał, choć obyło się bez fajerwerków.
mam nadzieję, że w przyszłym sezonie jakoś urozmaicą życie Dixona.. ;p
A ja właśnie chciałam,żeby Ade rzuciła się z tego urwiska i wylądowała na wózku inwalidzkim.Zobaczyłaby wtedy jak paskudnie postępowała wobec ludzi udając jakąś niewiadomo jaką gwiazdeczkę.Co do ciąży Naomi-najpewniej kłamała,bo przecież nie wiedziała wcześniej,że Max che wyjechać,a nie zdążyłaby go ,,wrobić"w dziecko w ciągu kilku godzin.Poza tym myślę,że osóbka pokroju Naomi Clarc wie co to antykoncepcja...Co do Dixiego-jakoś od początku za nim nie przepadałam,więc nie robi mi różnicy czy koleś żyje czy nie w tym serialu...Rzeczywiście noszenie tych tabletek było idiotyczne-zwłaszcza,że przecież na weselach i imprezach różne rzeczy mogą się zdarzyć i,że duch Javiera ją nawiedza i wpędza w poczucie winy.Co do Liama i Annie to myślę,że dziewczyna szybko się po nim pocieszy...
kurcze pierwszy raz mi się zrobiła żal ade.. cieszę się że prawda wyszła na jaw, ale tak podświadomie sobie wyobrażałam jak się musiała czuć adrainna gdy te leki wypadły i tak się skompromitowała przy wszystkich znajomych (coś podobnie jak kuzynka anne). zastanawiam się jak to możliwe, że w tej malutkiej kopertówce znalazły się te leki, skoro ona je wkładała do dużej czarnej torby. chyba że coś źle zobaczyłam. jeśli chodzi o naomi to wydawało mi się, że zmądrzała przy maxie, a jednak sposób na ciąże to trochę żałośnie zabrzmiało, jeszcze tak mu perfidnie w oczy patrzyła czy uwierzył. Jesli możecie wyjasijcie mi, czy wkoncu naomi ukończyła szkołę czy nie? i czy max miał jakies konsekwencje z tego ze sie przyznał? pozytywnie zaskoczyl mnie dixon, i sobie przypomniałam jak to fajnie było jak kiedys był z ivy..
Dostawca spoilerów, Ausiello ma dla zainteresowanych spoilera-szokera dotyczącego finału trzeciego sezonu. Otóż:
Spoiler:
Jedna z postaci będzie w ciąży
Jeśli to sie już dawno (w marcu) pojawiło w sieci to moze naomi faktycznie jest w ciazy?? :-) Jest tu napisane dokładnie "będzie"
z tymi tabletkami w torebce Ade to się nie popisali. Tzn. jasne to przecież musiało się wydać, ale sugerowanie widzowi, że dziewczyna nosiła te tabletki cały czas przy sobie (szczególnie, że często zmienia torebki) jest trochę naciągane. Przecież każda odrobinę myśląca osoba pozbyłaby się tych tabletek albo chociaż dobrze ukryła. A nie: " o czarna torebka nie pasuje mi do dzisiejszego stroju, muszę wybrać inną i och heh wrzucę do niej też tabletki Silver, które tak nawiasem mówiąc jej ukradłam" ... :/