Na Youtube. Masz tu link pierwszego odcinka, reszta sam/sama znajdziesz.
http://www.youtube.com/watch?v=bH7ONd_rf4o
Czytałam na stronie www.wojtko.pl takie coś:
"No dobra, skoro w popcornerze napisali o tym, że w Polsatowskiej jesieni z seriali zagranicznych pojawią się kolejne sezony "Prison Break", "Gotowe na wszystko", "CSI - Miami", "Kości" i premierowo znakomity prawniczy (amerykanie to uwielbiają) ciągutek z Glenn Close "Damages", co na polski wyszło "Układy", to ja Wam napiszę więcej :-)))) To, czego Popcorner jeszcze nie wiedział, a Was ucieszyć może :-)
Otóż Polsat na tę jesień serialowo naprawdę zaszalał. I oto co będziecie mogli tu oglądać poza wymienionymi wyżej:
- "Chirurdzy" - kolejny, czwarty, premierowy sezon (premierowy dla Polsatu oczywiście)
- "Ostry dyżur" - kolejne premierowe sezony (13-15)
- "Wzór" - premierowy 4. sezon
- -"CSI:Kryminalne zagadki Nowego Jorku" premierowy 5. sezon. Czyli nie tylko Miami :-)
- "90210" - premiera spin-off'u gigantycznego hitu z lat 90 - "Beverly Hills 90210". Leciało to, czy leci nadal na Fox Life, ale z racji różnicy w zasięgach, z pewnością będzie to hicior. Zobaczycie tam również Brendę i... i jeszcze jedną ze starej obsady. Bywa wesoło."
Nie wiem, czy to potwierdzone. A co do tego artykułu na popcornerze, to jak kogoś interesuje:
http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,6776830,Wiemy__jakie_seriale_jesienia_ pokaze_Polsat.html
Cholera, chciałabym żeby to była nieprawda. <cwaniak2>
Ja oglądałam serial na FoxLife. Wiadomo... Jeżeli ktoś lubi oglądać TV to kupi sobie jakąś platformę telewizyjną CYFRE + czy tam N albo Cyfrowy Polsat.
Serial leci na FoxLife tak gdzies od maja, wciekawiłeś się, szukasz na jego temat info, sprawdzasz aktorów w nim grających.. I z utęsknieniem czekasz na drugi sezon.
A jakby leciał na tym Polsacie... (Mówię teraz o tym komu by się serial spodobał) Tysiące nastolatek, które oglądają TV sporadycznie i mają tylko TVP1 TVP2 no i TVP Poznan Bydgoszcz czy tam Warszawe zaczęło by oglądać 90210 i mówić jaki to zajebisty serial, że one go kochają i w ogóle. Oglądałyby co 3 odcinki, a co tam ... A później przyjdzie taka młodsza kuzynka i zacznie ci nawijać jak one go kochają.. brrr ;/
Do 90210 xD: Haha dokładnie o tym samym rozmawiałam z kuzynką... patrzymy a tu taki komentarz od Ciebie :)...
Jestem tego samego zdania... jakieś głupkowate nastolatki zaczną się 'interesować serialem' a wraz z tym opinia o serialu stanie się negatywna... o wiele lepiej jest jak mało osób zna serial i można go obiektywnie oceniać a nie podążać za głosem ogółu ;P
Oby tylko obeszło się bez zakładania przez małolaty kont na nk z bohaterami serialu... bleeeeh ;/
Pozdrawiam :D
a nawet jeśli zaczną go oglądać jakieś "małolaty" to co z tego? im więcej osób ogląda serial tym lepiej :/ po raz pierwszy spotykam się z opinią, że lepiej jest jak mało osób zna serial... więc do waszej wiadomości: jeśli serial będzie miał słabą oglądalność to zniknie z anteny.
a teraz wiadomość, która ucieszy "głupkowate małolaty": 90210 od jesieni będzie leciało w soboty na Polsacie.
pozdrawiam