90210
powrót do forum 2 sezonu

Sezon 2 Polska

ocenił(a) serial na 9

Hey, przed chwilą widziałam reklamę na FoxLife 90210. Niby nic nie mówili o drugim sezonie, ale wiem że jakoś 25 października mają wyemitować 3 odcinki, taki minimaraton. Czy ktoś wie czy nie chodzi przypadkiem o drugi sezon? Ciągle mam nadzieje ;D

90210_xD

hmm... raczej chodzi o pierwszy sezon ;)
będą pewnie robić tak jak z Gotowymi na wszystko, że co tydzień będą puszczać po 3 odcinki ;p pozdrawiam ;)

ocenił(a) serial na 8
Mufka_3

kurcze z tego co pamietam na foxlife lecial juz pierwszy sezon!? dlaczego mieli by powtarzac od nowa..bez sensu ;(

Emilciaa

hmmm... na foxlife cały czas coś powtarzają... może się mylę, ale wątpie żeby chodziło o 2 sezon... ;p

ocenił(a) serial na 9
Mufka_3

Właśnie też tak myślałam, a przed chwilą się upewniłam patrząc przez przypadek w gazecie tv TO&OWO na rubrykę FoxLife na piątek 25 września. ;D
Godz. 21:00 3 odcinki 90210, będą trwać do 23:55. Nie pisało nic że sezon drugi (zazwyczaj pisze 90210 2 lub np. On, ona i dzieciaki 2).
A to właśnie dobrze że powtarzają ;] I nie bez sensu, bo na większości stacji TV tak się robi. Ale jeżeli chodzi o 90210 to mi to tam zwisa, bo nagrałam sobie wszyściutkie odcinki ;]
Po 3 odcinki co tydzień.. Chciałam się zapytać skąd wiesz, ale pewnie to już napisałaś, tylko ja nie pamiętam.

Być może będzie tak że będą powtarzać 1 sezon, tak po to żeby przypomnieć wszystko i przygotować widzów na 2 sezon ;D Może go już niedługo wyemitują... Jeżeli będzie tak jak mówiłaś (po 3 odcinki co tydzień) to wyliczyłam że skończą emitować powtórki pierwszego sezonu 13 listopada lub 20.

U nas serial pojawił się na FoxLife około pół roku (około, bo już teraz nie pamiętam) po (i teraz też nie pamiętam) emisji ostatniego odcinka (24) w USA, albo po emisji pierwszego odcinka w USA.
8 września rozpoczęła się emisja 2 sezonu 90210 w USA na kanale The CW (o ile się nie mylę).
Teraz tylko czekać ;]

ocenił(a) serial na 9
90210_xD

O, właśnie, pomyliłam się w temacie. Nie 25 października tylko 25 WRZEśNIA.