Wlasnie ogladnelam odcinek. Jestem w szoku!X! GOD... Nic nie moge powiedziec tylko tyle ze jestem w szoku!! ;o;o;o
Najbardziej spodobało mi się, że dziewczyny w końcu tworzą razem paczkę przyjaciół i są razem kiedy potrzebują sie nawzajem ;)
a co myślicie o Teddym? Mi niezbyt się spodobał.
Ja mam tyle ze wszystko sie wyjasci w paru kolejnych odcinkach, i wszystko bedzie oki:))
A Wy co byscie chcieli w 2 sezonie??
Ja własnie też chce, żeby wszytsko się wyjaśniło i to jak najszybciej. Nie chce mi się przez pół sezonu oglądać jak Annie kłoci sie z Naomi lub swoją rodziną nie wiedząc tak naprawdę o co.
ale najbardziej to chce, żeby wszytskie trójkąty sie skończyly. Jak mnie denerwuje to, że one wszystkie były z tymi samymi chłopakami:P Jakby mało było chłopaków w szkole :D
Czyli wszystko jasne... Annie potrąciła jakiegoś kolesia i Teddy był tego
świadkiem i pewnie jakoś w połowie sezonu wykorzysta to przeciwko niej...
Fajnie, że dziewczyny tworzą paczke, ale szkoda, że Annie z nimi nie jest
zgrana... No wiadomo, nawaliła, ale Naomi to też durna jest... nie da jej
nic wytłumaczyć tylko, zawsze myśli, że wie wszystko najlepiej...
I spotyka sie ze starym kolesiem? No bez przesady. Nie pasuje mi to
troche...
I jeszcze ta fota w telefonie... pewnie nago jest lub coś i znowu bedzie
skandal w szkole :/
A tak wogóle, to ppod koniec pierwszego sezonu oni coś wspominali, że chcą
sie przeprowadzić? Bo nie pamietam... W sumie bez sensu. Po co sie
przeprowadzali, skoro dzieciaki i tak do tej samej szkoły chodza...
Tak troche te wątki na siłe wpakowali, żeby większy drama był...
No nic, myślałem, że 2 sezon będzie miał troche inny klimat od 1, ale
jaknarazie jest na tym samym poziomie :]
Zobaczymy co będzie dalej...
Mi się odc. podobał. Naomi , Silver i Adrianna fajną paczkę tworzą, i ciesze się ze bez Annie bo jej nie lubie. No i ciesze sie, ze jest Liam i nie ma Ethan'a !;p
http://www.tvshowmusic.com/shows/90210/season02.html
na tej stronie masz spis wszytskich utworow z odcinka.
Kasia a mozesz podac linki do soundmaster-freakakator
I do tej piosenki co Naomi miala na poczatku sen z tym gosciem... prosze bo znalesc nie moge a niektore linki sa zesute
Soundmaster - Freakakator http://www.megaupload.com/?d=OU50SKSP
a co do te drugiej to znalazłam tylko na myspace ;) http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=780499 3
Też obejrzałam właśnie pierwszy odcinek drugiego sezonu. Nie wiem, ale jakoś mi nie przypadł do gustu. Pierwsza seria wydaje mi się inna. W ogóle prawie nie rozumiałam co mówią, bo jeszcze nie ma do tego odcinka napisów, ale ogólnie całokształt wydał mi się jakiś inny, dziwny. Silver ścięła włosy... I zaczęła się przyjaźnić z Naomi, jakby to nie była ta sama Silver co kiedyś. Ale to tylko moje skromne zdanie. Osobiście ujdzie w tłoku, ale oczekiwałam chyba czegoś innego XDD. Pozdrawiam.
Ja tez sie zdziwilam ze Silver juz nie przyjazni sie z Annie, ale Annie sie jak widzialas zmienila!! i to bardzo, taka zdzira z niej teraz ale da sie zrozumiec.
Ale mysle ze za 2 odcinki sie wszystko wyjasni mam nadzieje, bo ciagle problemy w 1 sezonie i teraz w 2 :/ ale coz..
Czy ja wiem, Annie nie miała w serialu prawdziwej przyjaciółki. Najwięcej to chyba z Naomi przybywała, ale to pewnie tez dlatego, że dzieliły chłopaków :P a tak to czasami gadała z Adrianna (głownie na początku), potem troche z Silver, ale raczej też na początku sezonu, a może to już mi sie miesza :P Dawno oglądałam. :P No a teraz z nią nie gadają, bo doniosła na impreze.
bardzo fajny odcinek, serial ten idzie zdecydowanie w dobrym kierunku:)
zazwyczaj drugie sezony nie są tak dobre jak pierwsze i glownie rozczarowują, ale narazie 90210 to nie dotyczy:)chociaz jakby porownac ten odc z pierwszym z I serii to mam wrazenie ze ogladam inny serial, bardzo sie zmienil,
scena Naomi i Liam, pierwsze spotkanie w szkole, świetna scena, w ogole to ciesze sie ze Liam jest w serialu na stałe, jest 1000000razy bardziej ciekawy od Ethana, ktorego brak nie robi mi roznicy
Adrianna i Navid <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
tylko Silver jakos ubylo charakteru...nie wiem moze przez te leki jakie bierze:////
jedyne co mi przeszkadzalo to ten nowy koles Teddy, ktory jest za stary!!!!wyglada na 30!!!!starzej od swojego nauczyciela Ryana!!!o wiele lepiej wyglada nowy facet Annie, ktory liczę ze zostanie w serialu dluzej:)))
Ale to nie jest nowy facet Annie :) On tylko ja wykorzastal i nagraj wideo z Annie nago.. Zreszta jak szkola sie zaczela to ona chciala z nim gadac a on ja odtracil:P
czekam na nap**. jednak jestem zawiedziona 1 odcinkiem. Najbardziej szkoda mi Silver. Jessica Stroup jest śliczna jednak ostatnio trochę się zmieniła i to na niekorzyść. Spodziewałam sie czegos innego
Ale te napisy nie są kompletne, np. bardzo dobra riposta Navida nie jest przetłumaczona.
Ade - Rozmawialiśmy już o tym, o poczekaniu.
Vid - No, czekaliśmy. I uznałem, że w czekaniu osiągnęliśmy już mistrzostwo.
Ja jestem zadowolony z 1 odcinka. Jedyna rzecz, która nie przypadła mi do gustu to nowy opening ;) W 1 sezonie był niebo lepszy :) (chodzi o motyw muzyczny , który bardziej przypominał oryginał )