PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38376}

ALF

1986 - 1990
7,2 41 tys. ocen
7,2 10 1 40918
7,6 12 krytyków
ALF
powrót do forum serialu ALF

właściwie kończy się ten serial ??? Pamiętam, że TVP zaczęła go emitować chyba w 1991 roku, leciał w poniedziałki po Teleexpressie. Oglądałem te odcinki dość długo, a potem... przestałem. Czy jest jakieś konkretne zakończenie tego serialu ???

kaczor_78

Przylatują po Alfa i wraca do domu, pamiętam ze w ostatnim odcinku był niezły hardcore

użytkownik usunięty
Leon_B_Fink

Że przylatują to wiem bo udało mi się ten odcinek zobaczyć, ale w chwili jak się odcinek kończy to statek odlatuje a Alfa zatrzymują specsłużby - smutny koniec. Może jest jeszcze jeden odcinek??

kaczor_78

mam pytanie o Alfa. Kto jest za niego przebrany- czy to w ogole przebranie o co tutaj chodzi???

Lombardino

też sie zastanawiam :]

Lombardino

też sie zastanawiam :]

ocenił(a) serial na 10
Lombardino

Z tego, co gdzieś czytałem, to na początku w scenach, w których nie widać Alfa całego, (kiedy np. siedzi za stołem) to gra go jakiś robot. W scenach, w których porusza się i widać go całego, jest za niego przebrany jakiś najniższy człowiek na świecie. Włoch chyba.

Mefisto

to już głupszych opcji nie bylo ?

Leon_B_Fink

Jest jeszcze film pełnometrażowy "Projekt ALF" gdzie wszystkie wydarzenia mają ciąg dalszy. Film leciał kiedyś na Polsacie, mam nawet nagrany na kasecie.

kaczor_78

ALF ma jedno z najlepszych zakończeń w historii tv. Statek kosmiczny odlatuje, Alfa otaczają służby specjalne. Ten na nich patrzy i mówi jeden z najsłynniejszych tekstów serialu.

"Cześć, co sądzicie o Lakersach ?"
Lub
"Cześć, lubicie Lakersów ?"

ocenił(a) serial na 10
grzegorzbaczewski

Ano, a w filmie projekt alf, rodzina tannerow zostala czyms w rodzaju "swiadka koronnego" i wyslali ich do islandii