PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=771501}

Absentia

2017 - 2020
7,0 3,6 tys. ocen
7,0 10 1 3578
Absentia
powrót do forum serialu Absentia

Fabuła opowiada o pani detektyw FBI, która po tym, jak ścigała seryjnego mordercę w Bostonie, zaginęła na 6 lat. Odnaleziona w lesie, niczego nie pamięta. Odkrywa, że jej mąż powtórnie sie ożenił, a ona sama zamieszana jest w serię zabójstw.
Pierwsze 10 odcinków "Absentii" mamy otrzymać jeszcze w 2017 roku. Produkcja rusza na początku przyszłego roku.
Projekt pt. "Absentia", przygotowywany jest przez Sony Pictures Television Networks’ AXN (mające na swoim koncie m.in. "Crossing Lines" i "Hannibala").

barbiturian

Podobno Stana Katic znana z Castle ma dostać główną rolę.

gacek870

Stana Katic ponownie pokaże się w serialu kryminalnym, choć zapowiadanym bardziej jako thriller i dramat, z mocno zarysowanymi postaciami. Chodzi o projekt pt. "Absentia"

użytkownik usunięty
barbiturian

Ja uwazam produkcje axn za cienkie, chociaz hannibal troche sie wyroznia. Budzet niski skoro krecony w bulgari aktorzy tez nie ciekawi poza glowna bohaterka

Byłam nawet zainteresowana, dopóki nie zobaczyłam aktorki Nie wróży to nic ciekawego Castle to było jakieś dziadostwo

ocenił(a) serial na 9
blackfield1

Co jak co, ale Stana akurat wróży dobrze. Gra świetnie. W Castle jedyna pokazała co znaczy grać, w przeciwieństwie do "drewnianego" Nathana Filliona, który z sezonu na sezon był coraz gorszy. Stana z kolei coraz lepiej grała.

monika_2

i nawet coraz grubszy :)

ocenił(a) serial na 9
mania19

To swoją drogą xD. Dzięki jego grze wciągnął mnie Castle, ale potem zostałam już tylko dla Stany. On zdziadział i nadymał się jak balon... :P

monika_2

ja nawet ostatniego sezonu nie obejrzalam :) jakos nie mam checi i troche szkoda mi czasu po przeczytanych opiniach