PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112759}

Absolutnie fantastyczne

Absolutely Fabulous
1992 - 2012
8,0 2,4 tys. ocen
8,0 10 1 2430
Absolutnie fantastyczne
powrót do forum serialu Absolutnie fantastyczne

słaby serial...

użytkownik usunięty

nie byłby taki zły, gdyby nie postać Patsy - zgorzkniała, zblazowana, zmanierowana kobieta o wielkich zębach...

ocenił(a) serial na 10
max_c

dzięki :-P LOL ;-)

<br>za krótki</br>

ocenił(a) serial na 8

Co Ty chcesz od Patsy? Dobra beka z niej jest ;P Swoją drogą znakomity serial. Humor jak dla mnie trafił w sedno.

ocenił(a) serial na 10
merszel

to jeden z najlepszych sitcomów w historii telewizji! tłumaczenie jest oczywiscie spieprzone pod lektora, który musi sie wyrobić, a serial traci przez to połowe smaku:/

ocenił(a) serial na 10

bez Patsy ten serial by nie istnial rozumiem ze moze cię wkurzać, ale gdyby nie ona polowy smiechu by nie bylo, no ale to moja opinia, i ta jej wielka fryzura :-P ABSOLUTNIE FANTASTYCZNA :-P

Ten serial to kompletne dno. Może przez to, że jest lektor i że Anglicy mają inną mentalność niż my. Już lepiej by było gdyby był puszczany w oryginale, bez lektora który zagłusza dialogi po angielsku. W każdym razie przetłumaczone teksty są beznadziejne.

ocenił(a) serial na 9
vampire17

Nieprawda. Razem z mamą jak oglądamy, to się śmiejemy aż do łez. Może i lektor psuje część humoru, ten serial jest absolutnie fantastyczny! Muszę go kupić na DVD.

Bez Patsy i Ediny to już nie ten serial - on jest ABSOLUTNIE FANTASTYCZNY - te ich teksty, zachowanie i cele w życiu - ehh, należy obok Allo Allo i Co ludzie powiedzą do Wielkiej trójki brytyjskich sitcomów... Jedyna postać która mnie lekko wkurza ale też dodaje uroku to matka Edwiny....
A jak tylko usłyszę Darling albo sweety to od razu zaczynam się śmiać :P

ocenił(a) serial na 10
michlo

Ja poprostu kocham Patsy te jej miny, ruchy i sposób mówienia, poprostu padam ze śmiechu kiedy tylko ją widzę. Oglądałam niedawno wywiad gdzie Joanna Lumley powiedziala że przyjęła tę rolę ponieważ zawsze obsadzano ją w rolach pięknych dobrych dziewczątek a ona chciala zagrać jakiegoś wycierucha no i stala sie tranzwestytką Patsy już przemienioną na dobre w kobietę w AbFab, myślę ze to był doskonały wybór z jej.

kamarza

strony ;)

ocenił(a) serial na 10
max_c

dzięki :-P LOL ;-)

<br>za krótki</br>

ocenił(a) serial na 10

Ja się z tobą niezgadzam . Bez Patsy to niebyłby już ten serial , ona gra świetnie i mam z nich wielką beke.:)10/10

ocenił(a) serial na 10
ania1364

Patsy jest zajebista! ;))))))

Lumley i Saunders - swietne aktorki, bardzo przekonujaco zagraly :)

ocenił(a) serial na 8

no i własnie ona tez sprawia że serial jest zabawny:), jej postać jest komiczna, jak i Edwina, dlatego to uwielbiam:).

ocenił(a) serial na 10

jesteś głupi:) i to bardzo:) Patsy wymiata absolutnie fantastycznie:)

ocenił(a) serial na 9

Oj, piszesz tak pewnie, bo zazdrościsz Patsy figury - trzeba było też nie jeść od lat 70-tych! :D:D:D
A dla wielbicieli gatunku - podobnie radosny jest duet Ediny/Saunders i Dawn French.

Gdyby nie Pats ten serial straciłby 50% klimatu,humoru. A tak poza oczywistym, to kto by robiłby za wroga nr 1 Saffron? Hyyymmmmm!!!! :D