PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32337
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

Świetny serial

użytkownik usunięty

Ten serial podoba mi się z wielu powodów, ale ten najważniejszy jest taki, że jest w nim chyba najbardziej wyrazisty i barwny zespół agentów, śledczych, czy jakby ich tam nazywać (chyba wiadomo o kogo chodzi...), jaki widziałam w serialach tego typu (bo kryminalne seriale bardzo lubię i dużo ich oglądam). Pod względem wyrazistego ukazania postaci to nawet seriale z serii "CSI" są słabsze, niż NCIS... Poza tym, to ogólnie fajny serial:) Ciekawy, często trzyma w napięciu, chociaż czasem jest wesoło, niektóre dialogi są bardzo zabawne:)

zgadzam sie film jest zawsze zaskakujacy potrafi zaszokowac rozbawic wzruszyc i zaszokowac czyli ma wszystko co hicior miec powinien a wedlug mnie jest to najlepszy serial jaki widzialem bohaterowie sa nieziemscy no i szef ktory zawsze komus z tylu w łepetynke strzeli za kare tej ekipy nie da sie nie lubic

kilim5_2

obejrzałam dwa pierwsze odcinki sezonu 1. i powiem, że narazie to jest bardzo średni serial. Słyszałam o nim dużo pozytywnych opini więc dam mu szanse, może w środku sezonu się polepszy?, bo narazie to mnie trochę bohaterzy irytują, szczególnie ta ze służb specjalnych :P

a dla Was, który sezon najlepszy? Jak oceniacie ten pierwszy, bo może powinnam dać sobie spokój z oglądaniem ;)

ocenił(a) serial na 10
Kasia_30

obejrzałam wszystkie 6 sezonów :) i powiem tak... pierwszy to zapoznanie sie. nie jest zły sezon ale też nie rewelacyjny. Kete ma swoje momenty chociaż zdecydowanie wole Zivę (jej zastępczynię). 2 sezon juz jest lepszy. Tony wyżywa się na McGee i wnerwia Kate. Zdecydowanie lepszy to 3-ka. Pojawiają się nowi bohaterowie, odcinki i dialogi lepsze. 4 sezon też jest na poziomie. Jednak chyba najlepsze to 5 a na pewno polecam 6-ty tylko trzeba przejść przez wcześniejsze bo pojawiają się osoby, które były wcześniej bądź poruszane sa tematy (typu Frank, Jenny, przeszłość Gibbsa, Jeanne, tajemnica Gibbsa i Zivy). Serial z sezonu na sezon rozwija się. Bohaterowie zmieniają się. przeżywamy razem z nimi, śmiejemy sie i czasami płaczemy. Są zabawne i mroczne sytuacje a i sprawy coraz ciekawsze ;) wiec pierwsze odcinki 1 sezonu niech nie zniechęcają ;)

Chandni

No właśnie też słyszałam, że z sezonu na sezon coraz lepiej, nawet oglądalność o tym świadczy, więc będe oglądała dalej ;)

ocenił(a) serial na 10
Kasia_30

mam nadzieje, ze dalsze odcinki się spodobają ;) jak tylko obejrzysz więcej to napisz, czy coś się zmieniło - znaczy czy bardziej się podoba czy dalej nie wciąga za bardzo ;) ja na początku też tak miałam... to było 1,5 roku temu :P obejrzałam w TV 3 pierwsze sezony. potem jak zaczął sie 6-ty w USA zaczęłam oglądać przez neta a w miedzy czasie nadrabiałam 4 i 5 :D i zanim się zorientowałam złapałam OCNCISD - Obsessive Compulsive NCIS Disorder ;) nawet moja mama zaczęła oglądać ;)
miłego oglądania :D
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Chandni

Ja także jestem wielkim fanem tego serialu. Jest najlepszy z tego typu: CIA się nie umywa. Właśnie oglądam 3 sezon na kompie ale brakuje mi do niektórych odcinków z pierwszych 2 sezonów napisów, których ciągle szukam. Może ktoś może je ma???

ocenił(a) serial na 9

Potwierdzeniem tego, że NCIS to świetny serial jest to, że na stronie TV.com plasuje się na PIERWSZYM MIEJSCU najlepszych seriali!

http://www.tv.com/shows/top-shows/today.html?pop=1&tag=subnav%3btop_shows