mam kilka pytan
1 w jakims odcinku jest ze ziva i tony jada na wakacje czy to pracy < jaki to odcinek i sezon czy miedzynimi cos sie dzialo??
w sezonie 7 odcinku 13 Tony i Ziva są w Paryżu ale nie jest jednoznacznie powiedziane czy coś między nimi zaszło
Yyy chyba nie kojarzę... Jesteś pewna, że coś takiego było?? Może chodzi Ci o odcinek "Undercovers", w którym udają małżeństwo płatnych morderców, i mieszkając w "wypasionym" (xD) hotelu?
też ten odcinek kojarze a nie może sobie skojarzyć czegoś takiego jak wspulny wypad na wakacje.
A może chodzi o przedostatni odc. 5 sezonu, gdzie Ziva, Tony i Jenny są w LA? :) Wtedy są przy basenie - Ziva w stroju i Tony w hawajskiej koszuli, i nad morzem.
Tak, to 5x18 - część akcji dzieje się w Los Angeles, ponieważ Dyrektor Shepard pojechała na pogrzeb pewnego agenta NCIS, a Ziva i Tony jej towarzyszyli jako ochrona... Ten odcinek będzie w tę niedzielę na TVNie i polecam do obejrzenia, bo jest świetny, szczególnie końcówka zaskakująca... ;)
O tak, jeden z najlepszych odcinków, obejrzałam go już chyba z 3 razy i oglądnę w ndz znów. To się nigdy nie nudzi xD
jaka jest końcówka tiva ??????????????/>???????????????????????????????????????????????????????????????? ??
Uch, nie do końca. ;) I tak nic Ci nie powiem, tylko że jest mocno szokująca. :) Ale ja też polecam ten odcinek, humor genialny, Tony i Ziva na tej pustyni, albo przy basenie. Genialne, po prostu bezcenne. :) Oglądałam ten odc. już z milion razy i dalej mi się nie nudzi. :)