PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32340
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

mam kilka pytan
1 w jakims odcinku jest ze ziva i tony jada na wakacje czy to pracy < jaki to odcinek i sezon czy miedzynimi cos sie dzialo??

ocenił(a) serial na 9
martyna343

w sezonie 7 odcinku 13 Tony i Ziva są w Paryżu ale nie jest jednoznacznie powiedziane czy coś między nimi zaszło

krzysiek_34_21

o tym wiem .... ale wjakims sezonie oni pojechali na d morze czy cos takiego??

ocenił(a) serial na 10
martyna343

Yyy chyba nie kojarzę... Jesteś pewna, że coś takiego było?? Może chodzi Ci o odcinek "Undercovers", w którym udają małżeństwo płatnych morderców, i mieszkając w "wypasionym" (xD) hotelu?

ocenił(a) serial na 9
Zee_vah

też ten odcinek kojarze a nie może sobie skojarzyć czegoś takiego jak wspulny wypad na wakacje.

ocenił(a) serial na 9
krzysiek_34_21

A może chodzi o przedostatni odc. 5 sezonu, gdzie Ziva, Tony i Jenny są w LA? :) Wtedy są przy basenie - Ziva w stroju i Tony w hawajskiej koszuli, i nad morzem.

ocenił(a) serial na 9
Lilia

Poprawka - nad oceanem ;)

Lilia

toooooooo to co tony robil zdjecia zivie lezala na lezaku i czytala ksiazke czemu tam pojechali??

ocenił(a) serial na 9
martyna343

Tak, to 5x18 - część akcji dzieje się w Los Angeles, ponieważ Dyrektor Shepard pojechała na pogrzeb pewnego agenta NCIS, a Ziva i Tony jej towarzyszyli jako ochrona... Ten odcinek będzie w tę niedzielę na TVNie i polecam do obejrzenia, bo jest świetny, szczególnie końcówka zaskakująca... ;)

ocenił(a) serial na 9
Lilia

O tak, jeden z najlepszych odcinków, obejrzałam go już chyba z 3 razy i oglądnę w ndz znów. To się nigdy nie nudzi xD

Marga

jaka jest końcówka tiva ??????????????/>???????????????????????????????????????????????????????????????? ??

ocenił(a) serial na 10
martyna343

Uch, nie do końca. ;) I tak nic Ci nie powiem, tylko że jest mocno szokująca. :) Ale ja też polecam ten odcinek, humor genialny, Tony i Ziva na tej pustyni, albo przy basenie. Genialne, po prostu bezcenne. :) Oglądałam ten odc. już z milion razy i dalej mi się nie nudzi. :)

ocenił(a) serial na 9
Zee_vah

nie zapominajmy też, że właśnie z tego odcinka pochodzą zdjęcia Zivy, których posiadanie biedny McGeek prawie przypłacił życiem :D. ten odcinek rządzi.