PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32340
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

08x14

ocenił(a) serial na 10

Jak oceniacie odcinek 14?
Dla mnie jeden z najlepszych w tej serii.

ocenił(a) serial na 10
house90

ja niestety jeszcze nie widziałam :( muszę poczekać na napisy :( znaczy może nie muszę ale chce :) ostatnio były szybko za co dziekuję fajnie by było jakby teraz też były tak szybko :) to jest ten odcinek z psychologiem??

ocenił(a) serial na 10
dodka14

Tak wez sciagnij sobie z chomikuj

ocenił(a) serial na 10
dodka14

Ja sciagam napisy po angielsku i tlumacze na translatorze wiekszosc tekstu rozumiem i wiem o co chodzi w filmie

ocenił(a) serial na 10
house90

Dla mnie genialny odcinek. Niby tak na prawdę nic się nie dzieje ale ta pani psycholog i to co na końcu wyszło - genialnie to zrobili. Fajnie, że ekipa trochę się otworzyła i powspominała Kate. Jestem ciekawa czy w odcinku o Tonym powiedzą coś więcej o tym dzieciaku, którego nie dał rady uratować :( Jeden z lepszych odcinków tego sezonu i mam nadzieję, że będzie więcej takich.

ocenił(a) serial na 10
Chandni

Ja mam taka wersje ze rozmowa z duckym timem i tonym powtarza sie po dwa razy tez taka macie?

ocenił(a) serial na 10
house90

e... nie. Pani psycholog 2 razy rozmawiała z Tonym - w socjalnym i w kostnicy. A Ducky raz w kostnicy i Tim podczas jazdy. jeszcze raz sprawdzę ;)

ocenił(a) serial na 10
Chandni

Sam sie zdziwilem ze powtarza sie a skad sciagales?

ocenił(a) serial na 10
house90

Sorry sciagalas pewnie jestes kobieta

ocenił(a) serial na 10
house90

tak jestem dziewczyną ;) a ściągała koleżanka z eztv.it.

ocenił(a) serial na 10
Chandni

Ja sciągam z chomikuj

ocenił(a) serial na 10
house90

Skąd ściągacie angielskie napisy ?

ocenił(a) serial na 10
ziva_292

Wpisz w google np. ncis 08x14 napisy i tam wyskoczy ci strona z napisami po angielsku chyba subistes czy jakos tak

ocenił(a) serial na 10
house90

Wejdz na chomikuj i wpisz marek134 tam sa napisy

ocenił(a) serial na 10
house90

Dzięki :)

ziva_292

wiadomo czy są polskie napisy już??

ocenił(a) serial na 10
kinga45

Wiem ze polskie napisy sa zawsze we wtorek na chomikuj

house90

a który chomik??

ocenił(a) serial na 10
kinga45

Masz napisane powyzej marek134 albo wpisz ogolnie w goglach ncis sezon 8 napisy

house90

Na forum NCIS jest zawsze informacja kiedy będą napisy. Widać, że niedługo :) Napisy jak zwykle na napisy24.

house90, ty sobie czekaj jak chcesz nawet do środy :P

gjnkt35

napisy polskie ą już na napiprojekt

kinga45

Napisy były w sobotę po 19 na napisy24. Wystarczy zapisać się albo chociaż śledzić stronę. Takie to trudne?
Przewaga n24 nad napi polega na tym, że napisy pojawiają się pierwsze właśnie tam i są aktualizowane.

ocenił(a) serial na 10
gjnkt35

Napisy są już na chomikuj

house90

chyba musiałam ominąć ten odcinek kiedy Katie rozmawia ze siostrą i mówi ze nie da rady pracować z Gibbsem. Może ktoś z was wie jaki to odcinek?? Byłamby wdzięczna za pomoc.

ocenił(a) serial na 10
kinga45

tej rozmowy nie było - z tego, co ja pamiętam. To materiał nowy albo był w dodatkach na DVD ;) tak jak ta rozmowa Tony'ego z Kate.

Chandni

skora z dvd to wiadomo czy w sieci są pełne odcinki??

ocenił(a) serial na 9
Chandni

też nie pamiętam rozmowy Kate z siostrą, mogli nagrać i dopiero teraz wykorzystać, a ta Tony'ego z Kate mi się dziwnie kojarzy, ale może sięmylę:)
co do odcinka to rzeczywiście fajny, przypadek tylko tłem dla "badania" zespołu i dopiero w trakcie rozmowy z Tonym w prosektorium zaczęłam się zastanawiać dlaczego oni wszyscy wspominają Kate, nawet Ziva (ok, Tim nie i chyba to mnie zmyliło:P), ale później wszystko stało się jasne
zgadzam się, jedne z lepszych odcinków tej serii jak do tej pory

house90

tak jakby co xddd iitv. info :) odcinki są w miarę na czas ; pp
ja się nie skapnęłam, ze to jest siostra Kate dopóki Gibbs tego nie powiedział ;)
chociaż niby Tony zrobił to wcześniej tak jakby ; ]] ale fajny odcinek, fajny xddd

marchewa1212

Ok powiem tak :
Zawiodłam się oglądając ten odcinek.
Czytając ten post, dzien po jego stworzeniu, ze to najlepszy odcinek tej serii, a takze czytając opis, oczekiwałam jakiegos epickiego odcinka.
A tu co ?
No niestety ponizej oczekiwań.
Wszystko ładnie, spójnie, fajnie rozwiązane, ale cóż, spodziewałam się więcej wspomnień i niekoniecznie akurat odnoszących się do Kate.

ocenił(a) serial na 10
Nataliia64

Moze jeszcze puszcza podobny odcinek przeciez jest jeszcze koncowka sezonu 8 i sezon 9 ale dla mnie odcinek byl wypasiony

ocenił(a) serial na 10
house90

A nie wiecie może jak nazywa się aktorka grająca tą Adwokat? bo nigdzie nie moge tego znaleźć ://

ocenił(a) serial na 8
patt_pm

Kto wie dlaczego facet mu podziekowal i dal mu napiwek dlatego ze do niego strzelil ?

ocenił(a) serial na 10
kiemonik1993

A w ktorym odcinku to bylo bo nie pamietam takiej sytuacji

ocenił(a) serial na 9
patt_pm

"Adwokat" ? Czy nie chodzi Ci czasem o panią psycholog z 8x14? Jeśli o nią, to jest to Wendy Makkena.

ocenił(a) serial na 8
Marga

s08e14 A Man Walks Into a Bar ... hmm fajnie ogladacie serial... do tych kumatych "Kto wie dlaczego facet mu podziekowal i dal mu napiwek dlatego ze do niego strzelil ?"

ocenił(a) serial na 10
kiemonik1993

no właśnie, o co z tym barem chodziło ?