Wiem ze nikt juz nie czeka na odcinki w tvn i ogląda na bieżaco w necie. Jednak zauwazyłam w programie ze w koncu po ponad roku puscili kolejny premierowy (w Pl) 8 sezon na tvn-nie. W niedziele ok 22 .00 :)) Ja tam mimo wszystko sobie obejrze ponownie.
Ja przyznam szczerze że liczyłem na ten sezon na AXN. bo na TVN jest tak rzadko że i tak zapominam a w AXN to jednak o lepszej godzinie jest więc tam jeszcze sobie zobaczę czasem mimo iż oglądam na bieżąco w dysku. Wracając do TVN to czasem sobie może obejrzę..... ogółem TVN łaskawy ostatnio, dokończyli też LA i 2 sezon puszczają razem z 8 NCIS... jak miło :-P
Ncis La nie śledze zbyt uwaznie, ale wtedy na tvn ogladalam i jak sie wtedy wkurzylam jak czekajac na ten odcinek w ktorym sie wyjasnilo co sie stalo z Dominikiem oni sobie nagle przerwali na 2 odcinki przed koncem i nie dokonczyli serialu, nie no takie rzeczy tylko w tvn zeby nie wyemitowac 2 ostatnich odcinkow serialu . Ja axn nie mam, wiec dobrze dla mnie ze bedzie na tvn ale jeden odcinek na tydzien? Juz by dali chociaz po 2 :)