I okazał się szują, jeszcze tylko martwi mnie ta Wendy, w którym ona odcinku ma się pojawić?
9x13 odcinek warty obejrzenia :)
O Jezu lecę zobaczyć co Ziva odpowiedziała plastusiowi ! A Wendy ma być w tym 200 chyba :)
Ja wiedziałam, że on coś knuję jak z Zivą rozmawiał w 8 sezonie chyba i telefon dzwonił mu...wtedy wiedziałam, że jest zły xD Dobrze, że go Ziva spławiła...:)
Dokładnie :) Czekam aż będą napisy pl, to wtedy cały odcinek oglądne :D Bo teraz patrzyłam urywkami, bo chciałam wiedzieć co powie Reyowi. Czy tylko ja zauważyłam, że pod koniec, gdy Ziva rozmawia z Tonym w biurze to wyciera koło oko najprawdopodobniej łzę ?
A TVN nie ma zamiaru na razie wznowić emisji NCIS. Piszę do nich od listopada, że
Szkoda mi Zivy, najpierw Rivkin teraz Rey... nie dostrzega, że ma idealnego faceta pod bokiem, zresztą on też puki co nie bierze jej pod uwagę... mam nadzieję tylko, że nie zwiąże się z tą Wendy,a może jej pojawienie się pchnie ku sobie tę naszą dwójkę :)
Nie chce się czepiać ale taki romans między głównymi bohaterami (w tym przypadku Tony & Ziva) zabije NCIS (tak jak JAG).
A właśnie dlatego że nie ma takich romansów między bohaterami ten serial jest inny od wszystkich (to nie jest południowo-amerykańska telenowela).
Masz rację, chociaż mogliby dać na 200 odcinek coś mocnego, a potem mógłby być spokój na następne serię. Pati nie ma jeszcze promo, bo to będzie 200 odcinek i wyemitują go dopiero 7 lutego ;/
Znowu każą długo czekać na kolejny odcinek. Eh
Dobra rada:
najpierw obejrzyj po angielsku potem z napisami pl (ja tak oglądam)
Oglądałam tylko urywki po angielsku, zależało mi na zobaczeniu co powie Ziva :) Troszkę mi jej szkoda, bo trafia na samych frajerów na razie. I chyba oglądać będę teraz cały, bo napisów jeszcze na napisy24 nie tłumaczą ;/
jak JAG mogło zabić, skoro nie było romansu między nimi, spikneli się dopiero w ostatnim odcinku....
w bones połączyli Bootha i Brennan i jak dla mnie jest ok, nie przestałam oglądać, nawet zabawnie jak się zmagają z tą ich nie codzienną sytuacją... dlatego nie uważam, że mogłoby to zepsuć NCIS... chociaż przyznaję, że jak już otrzymasz to co chcesz to czasem reszta traci sens :)ale już tyle sezonów minęło, że dla odmiany mogliby ich w końcu połączyć ;) niekoniecznie ślubem :p
Ale ogólnie rzecz ujmując chodzi mi o to że każdy romans w serialu czy to w kryminalnym czy w sensacyjnym nie jest wskazany na pierwszym planie główny motyw serialu.
No wiesz, nam nie chodzi o pierwszy plan, bynajmniej mi...przecież każdy wie, że na pierwszym planie jest ( według scenarzysty) Gibbs,.
a kto mówi, że ma być na pierwszym :) gdzieś w tle, tak jak dotychczas... ;)zgadzam się z tobą to serial kryminalny, na pierwszym miejscu zawsze liczy się rozwiązanie sprawy...
ale z drugiej strony gdyby nie te "wątki" między bohaterami, nie tylko Zivą i Tonym serial dużo by stracił na swoim "uroku"
No dokładnie, bo co by to było w kółko : zbrodnia, szukanie mordercy, rozmowa z patologiem bez jego słynnej pogaduszki, znalezienie sprawcy i koniec odcinka.
To było by do bani :D
Chodzi mi o to żeby zostawić te śmieszne wątki pomiędzy bohaterami jakie są obecnie.
Gdyby wprowadzili romanse (właśnie po to chyba Gibbs dał zasadę nr 12 w swoim regulaminie) to te wątki wg mnie nie byłyby już takie same jakie teraz oglądamy czyli sprzeczki, dowcipy itp.
niby masz rację, ale i tak sklaniam się ku "romansowi", za dlugo te gierki miedzy nimi juz trwaja, wrecz mecza :) ale niech to rozciagnal w czasie :)))
Oglądając dzisiaj Polsat News usłyszałem o sprawie dotyczących tego iż żołnierze bezcześcili zwłoki w Afganistanie (chyba talibów chociaż nie jestem pewien) a śledztwo w ich sprawie ma prowadzić NCIS. Nie sądziłem że kiedy kiedykolwiek usłyszę o NCIS w Polskich serwisach informacyjnych. Więc trochę mnie to zdziwiło.
Ja oglądałam też ostatnio wiadomości i mówili coś o bombie czy jakoś tak i sprawę ma prowadzić Mosssad...mnie też to zdziwiło.
Mossad mnie mniej dziwi.
Ale fakt faktem rzadko w Polsce słyszy się o tym żeby w wiadomościach usłyszeć chociaż wzmiankę o NCIS.
O właśnie ! Tak to szło...ale z NCIS to mnie zaskoczyłeś...szkoda, że nie oglądałam wiadomości.
Też byłem zaskoczy tym zdaniem "śledztwo wszczęło już NCIS a więc amerykańskie biuro ds..." dlatego stwierdziłem że może to być swego rodzaju ciekawostka dla osób które oglądaj Navy NCIS.
ja też nie czytam, aż tak się nie angażuję w serial, żeby tworzyć jego cd ;)
czytałam, że ta Wendy ma się pojawić w nie 200 odc. tylko tym z 14 lutego...
No w Św. Walentego, też to czytałam....domyślałam się, dlaczego Di zerwał z nią...i to samo w 9x13 powiedzieli xD
pod koniec odcinka 9x13 Ziva i Tony powiedzieli cos,ze sa bliskimi przyjaciolmi, wiec podejrzewam , ze narazie na tym zakoncza ich watek milosny.
aaa i jeszcze gdzies czytalam, ze Tony i Wendy dalej cos czuja do siebie i jak ona sie pojawi zniknie napiecie miedzy TiZ. Bylo napisane po ang, ja zbyt dobra nie jestem,wiec nie gwarantuje, ze to prawda.
a gdzie to czytałaś? może pamiętasz stronkę? ja liczę, że nic się nie zmieni na gorsze między nimi, bo ten 9 sezon jeśli chodzi o ZiT to był kiepski, dopiero ostatnie odcinki to powrót do tego co było kiedyś, a nawet więcej...więc ta Wendy trochę mnie martwi...oby się nie zeszli...
Tak masz rację, że namiesza...na jakiej ty czytasz ? Ja z anglika jestem dobra więc poczytałabym sobie :) Ja na navyncis . com . pl czytam :)
czytałam tą notkę, mój angielski też nie jest najlepszy, ale...
owszem Wendy i Tony nadal będą żywić do siebie jakieś uczucia......ale mamy się nie martwić, bo pojawienie się Wendy nie zniszczy napięcia między ZiT. No i coś tam wspomniane, że pod koniec sezonu oboje będą lepiej rozumieć czego oczekują od przyszłości, coś w tym stylu :)
aa czyli ja zle sie doczytalam, bo zrozumialam , ze ich relacje sie skoncza. a tu wychodzi , ze bedzie odwrotnie . i bardzo dobrze :)