A nijakie bo zamiast 9x17 to plotkara mi się ściągnęła <płacze> Ale teraz jeszcze raz pobiorę ale jak spoilery widziałam to zajebiaszczy bd jak zwykle ;d
Znalazłem teraz 2 min. na ściągnięcie i ok 3 na przerobienie na lepszą jakość :)
Ten odcinek przypomina mi stare, dobre odcinki NCIS :D:D Bardzo podobal mi sie :)
Nom ale i tsk scena między Di i Ziv w biegu boska ;D Czy tylko mi się wydaje, że Cote jest w ciąży ? Bo czytałam na necie że była ale podobno poroniła ;( Ktoś coś więcej o tym wie ?
ja gdzieś czytałam, że podejrzewano, że jest w ciąży, ale to był artykuł z 2009 roku, chociaż widać po niej, że jest bardziej okrągła i twarz ma taką pulchniutką...
No właśnie też to widziałam..Ale ona może po prostu kształtów nabrała ;) chociaż ostatnio można zauważyć, że w 9 sezonie walczyła w 9x10 czy 9x11 to raczej w ciąży by nie nagrywała takich scen ;) A ja napisy znalazłam do psych out w 2 dni a na napisy24 jeszcze nie ma więc w google wpisujcie a nie tam czekacie ;] Chociaż do 9x17 jeszcze i tak ich nie ma ;(