PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32340
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

9x18

ocenił(a) serial na 9

powrót Jamie Lee Curtis, czyżby kolejna żona Gibsa?:)

ocenił(a) serial na 9
cappy

a w kolejnym poznamy brata dyrektora Vence

ocenił(a) serial na 10
cappy

Po 1 - bez spoilerów ;) No co ty..przecież ruda nie jest xD Na pewno nie będzie z nią, bo ona tylko w 2 odcinkach ma grać..Ja chcę już o Zivie i jej mamie, o Abby i jej adopcji no i chce już Tivę :D

ocenił(a) serial na 9
Ziva_Lovatic

może i w dwóch, ale... ;) ja tez już chcę Tivy, bo ostatnie dwa odcinki fajne, ale to nie to :)

ocenił(a) serial na 10
cappy

No racja ;) Ale na Tive i tak pewnie będziemy musieli do końca sezonu czekać, a ten pewnie zakończy się w czerwcu ;) Chociaż ja nie chcę końca 9 sezonu bo nikt jeszcze nie wspominał o sezonie 10 ...;C

Ziva_Lovatic

jaka Abby adopcja o co chodzi? ja czekam na tego brata Abby którego ostatnio odnalazła przez przeszczep tej nerki :) a o adopcji to nie kojarzę :(

ocenił(a) serial na 10
sylka2110

No Abby została zaadoptowana przecież :) Mówili o tym wtedy, gdy odnalazła brata ;D

Ziva_Lovatic

więc to chodzi jednak że to że to ona była adoptowana :]
właściwie to już długo milczą na ten temat ciekawe co z tym jej bratem :D

ocenił(a) serial na 10
sylka2110

Nom właśnie o to chodzi ;) Przecież ona sama o tym powiedziała do Gibbsa jak do niego przyszła wieczorem ;)) No mają powiedzieć w 9 co dalej ;)

cappy

kiedy ma wyjsc ten odcinek?

ocenił(a) serial na 10
mikaa176

No nie wiadomo..coś w kwietniu mają zacząć nagrywać lub w środku marca więc i tak najwcześniej zobaczymy go między kwietniem a majem ;)

Ziva_Lovatic

ja sie doczytałam, ze premiera ma byc 20 marca, ale nie wiem czy to prawda

ocenił(a) serial na 9
mikaa176

9x18 planowany jest na 20 marca:)

ocenił(a) serial na 10
cappy

No właśnie ;) To odcinek z Jamie jest 20, a nie ten o Abby..nie wiem gdzie Mikaa176 to doczytała xD

Ziva_Lovatic

no mi chodziło o ten odcinek 9x18 :D nie napisalam dokladnie

ocenił(a) serial na 10
mikaa176

A no to chyba, że tak ;D Teraz to się rozumiemy ;) A ja chcę napisy do 9x17..sama zaczęłam tłumaczyć, ale mam zaledwie 200 wers z 971 xD