Po 1 - bez spoilerów ;) No co ty..przecież ruda nie jest xD Na pewno nie będzie z nią, bo ona tylko w 2 odcinkach ma grać..Ja chcę już o Zivie i jej mamie, o Abby i jej adopcji no i chce już Tivę :D
może i w dwóch, ale... ;) ja tez już chcę Tivy, bo ostatnie dwa odcinki fajne, ale to nie to :)
No racja ;) Ale na Tive i tak pewnie będziemy musieli do końca sezonu czekać, a ten pewnie zakończy się w czerwcu ;) Chociaż ja nie chcę końca 9 sezonu bo nikt jeszcze nie wspominał o sezonie 10 ...;C
jaka Abby adopcja o co chodzi? ja czekam na tego brata Abby którego ostatnio odnalazła przez przeszczep tej nerki :) a o adopcji to nie kojarzę :(
No Abby została zaadoptowana przecież :) Mówili o tym wtedy, gdy odnalazła brata ;D
więc to chodzi jednak że to że to ona była adoptowana :]
właściwie to już długo milczą na ten temat ciekawe co z tym jej bratem :D
Nom właśnie o to chodzi ;) Przecież ona sama o tym powiedziała do Gibbsa jak do niego przyszła wieczorem ;)) No mają powiedzieć w 9 co dalej ;)
No nie wiadomo..coś w kwietniu mają zacząć nagrywać lub w środku marca więc i tak najwcześniej zobaczymy go między kwietniem a majem ;)
No właśnie ;) To odcinek z Jamie jest 20, a nie ten o Abby..nie wiem gdzie Mikaa176 to doczytała xD