Dziewiąty sezon dla "NCIS" będzie szczególnie wyjątkowy, gdyż w jego ramach dojdzie do realizacji jubileuszowego dwusetnego odcinka. To nie jedyna duża sprawa dla serii, bowiem czeka nas także sporo innych emocji.
Szczegóły na http://showtv.pl/news_item_3188.htm
Ja też nie mogę się doczekać i liczę na to, że się nie zawiodę biorąc pod uwagę jaki poziom serial trzyma przez tyle sezonów. Fajnie, że każdy kończy się tak, że już chciałoby się wiedzieć co będzie dalej ale to czekanie dobija i dlatego jak już wcześniej wspomniałam robię sobie małą powtórkę.
O kurka, ojciec Tony'ego wróci. Ciekawe, czy znowu się trochę posprzeczają, czy może w końcu się choć trochę pogodzą. Ale zgoda będzie raczej bez znaczenia, bo nieważne jak DiNozzo senior się postara, to Gibbs zawsze będzie dla Tony'ego więcej znaczył jako ojciec.
Tylko czekać na nowe odcinki zwłaszcza, że dowiemy się więcej o Abby. Ta wariatka(w pozytywnym sensie) zawsze mnie fascynowała ;P
O ile dobrze zrozumiałam to cała tajna akcja, która ma poprowadzić Tony nie będzie pokazana. Zobaczymy tylko jej finał i wszystko wyjaśni się w pierwszym odcinku? Jeżeli tak to szkoda bo uważam, że to ważny wątek i mogliby poświęcić mu trochę więcej czasu.