PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32340
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

Tak dobry serial , ogląda się go z przyjemnością a czemu będzie dopiero pokazywany
4 sezon . Coś tu nie HALO!!!!!!! .

ocenił(a) serial na 10
oburzony1953

W USA jest już 9 sezon. Możesz sobie ściągnąć odcinki. Ja tak robię. Na TVN bym nie liczył za bardzo, a AXN nie mam.

house90

Może inne kanały telewizyjne zakupią końcowe sezony . W Polsce jest wszystko możliwe.....

ocenił(a) serial na 10
oburzony1953

Nie liczyłbym na to. Jak na razie TVN wykupił prawa do 7 sezonów. To i tak dobrze.

ocenił(a) serial na 9
oburzony1953

Na AXN leci dopiero czwarty. TVN leciał ostatnio szósty sezon. Ogólnie TVN robiło sobie jaja jak pokazywali wspomniany przeze mnie sezon szósty. Jak się wkurzyłem (po 9 odcinku) postanowiłem nie czekać na łaskawość tej stacji (która woli pokazywać takie kmioty jak W-11, Detektywi czy o Anna Maria Wesołowskiej nie wspominając). Tylko poszukać w internecie gdzie można znaleźć już nawet pierwsze dwa odcinki dziewiątej serii.

Pavvelinho

TVN zawsze wyróżnia programy nijak mające się z oglądalnością.Nowe seriale pokazują zawsze póżną porą i niema stałej pory
nadawania.Wniosek jest taki że ten kanał oglądam jak pokazują SHREK-a i kropka.

oburzony1953

na AXN leciał już sezon 6, a chyba też i 7, choć obecnie puszczają od początku (sezon 2 się kończy). wydaje się, że najprawdopodobniej muszą odczekać z premierowymi odcinkami i dlatego dają teraz wcześniejsze (kwestia kasy - nowości są za drogie), z House MD też tak jest, ale na bank nowe sezony się u nas pojawią. jak ktoś chce być na bieżąco to niestety jedyną opcją jest net.

ocenił(a) serial na 9
Venomix

Nie leciał nawet sezon 5 więc jak mogli by pokazywać sezon 6 i 7 na AXN. Jak na razie leci sezon 4. Od początku puszczają przed każdym nowym sezonem więc na pewno nie leciał sezon 6 czy też siódmy na wspomnianym AXN.

ocenił(a) serial na 9
Pavvelinho

Na AXN nie leciał nawet sezon 5 więc jak mogli by pokazywać sezon 6 i 7 . Jak na razie leci sezon 4. Od początku puszczają przed każdym nowym sezonem więc na pewno nie leciał sezon 6 czy też siódmy na wspomnianym AXN (mała poprawka).

Pavvelinho

Wiem tyle że 4 sezon już oglądałem, a może i więcej sezonów na innych kanałach telewizyjnych.
Seriali wszystkich zapalony telewidz nie ogarnie.

ocenił(a) serial na 9
oburzony1953

Na TVN leciał szósty a na VOD jest ósmy z kolei na AXN wspomniany już sezon czwarty. Inne telewizje w Polsce oprócz tych dwóch NCIS nie pokazują. Po za tym w internecie można poszukać sezony od pierwszego do ósmego z lektorem lub napisami wystarczy wpisać w wyszukiwarce. Ja tak wszystkie znalazłem prawie wszystkie sezony może poza 1x12 (wersja zazwyczaj jest ucięta pierwsza część tego odcinka). A tak to nawet można znaleźć pilotowe odcinki które są spin-offem w JAG (ich akcja się łączy. Był to sezon ósmy o ile dobrze teraz pamiętam a były odcinki "Królowa Śniegu i "Stan Zagrożenia") można bez problemu znaleźć. Ja oglądam wtedy jak nic nie leci wieczorem ciekawego w TV.

ocenił(a) serial na 9
Pavvelinho

Na TVN leciał szósty a na VOD jest ósmy z kolei na AXN wspomniany już sezon czwarty. Inne telewizje w Polsce oprócz tych dwóch NCIS nie pokazują. Po za tym w internecie można poszukać sezony od pierwszego do ósmego z lektorem lub napisami wystarczy wpisać w wyszukiwarce. Ja tak wszystkie znalazłem prawie wszystkie sezony może poza 1x12 (wersja zazwyczaj jest ucięta pierwsza część tego odcinka). A tak to nawet można znaleźć pilotowe odcinki które są spin-offem w JAG (ich akcja się łączy a właściwie to tutaj poznajemy Gibbs'a, DiNozzo, Abby i Dr Mallard'a oraz agentkę Vivian Blackadder która została skreślona przez Gibbs'a po prawie nieudanej akcji). Był to sezon ósmy o ile dobrze teraz pamiętam odcinki "Królowa Śniegu i "Stan Zagrożenia" można bez problemu znaleźć. Ja oglądam wtedy jak nic nie leci wieczorem ciekawego w TV (chciałem edytować lecz jakiś błąd wyskoczył więc będą dwa komentarze).