PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32363
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

Pytam o panią psycholog bo za nic nie mogę sobie przypomnieć dlaczego już się nie pojawia w serialu? Wszystko było OK, potem jakaś akcja z jej synem i teraz jej nie ma - dlaczego? Będę wdzięczna za odpowiedź.

ocenił(a) serial na 10
Cairns

z tego co pamiętam z odcinków to miała na jakiś czas uciec przed mężem (w obawie o syna właśnie),a z tego co czytałam to ma jeszcze wrócić:)

olcha262

Dzięki. W takim razie będę na nią czekać!

olcha262

Byłoby super. A wiadomo już coś więcej w tej sprawie?

Milimetr

Mam nadzieje, ze nie wroci. Jak kazda z kobiet Gibbsa

ocenił(a) serial na 10
Cairns

Jej powrót nie jest taki pewny bo czytałem że fani NCIS , a przynajmniej 90 % nie przepada za tą postacią i z tego względu nie wiadomo czy pojawi się jeszcze. Ja niestety też się do nich zaliczam, sam nie wiem czemu ale nikt mnie tak nie odpychał od końcówki 9 sezonu jak postać tej Pani :-(

ocenił(a) serial na 9
Ozzy_Osbourne

JLC nie lubię i to bardzo, ale podobały mi się "mind games" między nią i Gibbsem^ Więc nie będę mówić, że nie chcę jej powrotu, ale też nie będę o to prosić.

Ozzy_Osbourne

To samo, też mnie drażniła...

Ozzy_Osbourne

W takim razie jestem w mniejszości, ponieważ ją lubiłam, zarówno jako samodzielną postać, ale też za to jak Gibbs się przy niej gubił i już nie był taki pewny siebie.

ocenił(a) serial na 10
Cairns

Ja w w sumie jej nie lubię tylko dlatego że bardzo lubiłem tą siostrę Kate, a Samantha odnosiła się do niej raczej z pogardą i to już na początek utrudniło mi sympatię do tej postaci. Druga rzecz to jej stosunek do zespołu Gibbsa, uważam że trochę za władczo zachowywała się w stosunku do zespołu Gibbsa. I tyle, jednak ufam twórcom że nawet jakby Samantha wróciła (choć jak pisałem mimo wszystko wolałbym nie) to zrobili by wszystko co w ich mocy aby więcej fanów NCIS ją polubiło ;-)