PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32340
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

Hej, czy mógłby ktoś mi powiedzieć, czy w późniejszych sezonach wspominana jest Katy, chodźby no nie wiem, drobne odwołanie, może obchodzenie rocznicy, cokolwiek? Oczywiście poza 3x01 i 3x02

ocenił(a) serial na 8
aka13

Katy zostaje zabita w 2 sezonie w ostatnim odcinku-szkoda

ocenił(a) serial na 10
m.alice

Nie, wydaje mi się, że już nigdy o niej nie wspominali.

PS. To jest Kate [Kejt], nie Katy. :)

Zee_vah

Dzięki. Szkoda, że tak o niej zapomnieli, mogliby przynajmniej odwiedzić jej grób raz do roku albo czasem wspomnieć o niej w rozmowie

ocenił(a) serial na 10
aka13

Na grób nie chodzą chociaż my tego nie wiemy bo nie pokazują nam :( ale Kate była wspominana 2 razy w 3 sezonie w odcinkach 3x18 kiedy to Tony szyfrem wspominając Kate przekazuje informacje Gibbsowi oraz w odcinku 3x24 jak Gibbs przypomina sobie w szpitalu dzięki Zivie wyjęte z jego życia lata i wtedy napominają Kate.

Chandni

Dzięki

ocenił(a) serial na 10
aka13

Mi bardziej podobała się w serialu Sasha Alexander-Agent Caitlin Todd
chociaż do Ziwy się z musu przyzwyczaiłem ;] ,ale odcinek w którym ją zabili mnie normalnie roz...ał na atomy hahah
Najpierw o mało nie ginie Tony a tu bum w kolejnym ginie Sasha już na amen ,na zimny trup werrrrr :-(

ocenił(a) serial na 10
damian252

dokładzie też wolałam Caitlin ...Ziwa mnie drażni no ale się przyzwyczaiłam:P:D
Szkoda że ją uśmiercili....chociaż Tony..hmm....też go lubię wiec byłby to trudny wybór:D:P

ocenił(a) serial na 9
damian252

Też wolałem Caitlin.
Powód prozaicznie szowinistyczny;-): Sasha Alexander bardziej mi pasuje urodą niż Cote de Pablo :-))

ocenił(a) serial na 10
aka13

dla osób pragnący znów zobaczyć Kate wiadomość od Ausiello - Kate pojawi się w tym sezonie we wspomnieniach podczas sesji u psychiatry, na które będą zmuszeni uczęszczać nasi agenci!!

ocenił(a) serial na 10
Chandni

w którym sezonie który odcinek ?

damian252

chandni w jakim sezonie i odcinku :D to jest wspaniała wiadomość już się nie mogę doczekać. A masz jakieś źródło tej informacji??

ocenił(a) serial na 10
kinga45

właśnie właśnie w którym gadać szybko :P

damian252

ale Agenci u psychiatry ciekawe co się stanie :) a Ma ktoś informacje o następnych odcinkach NCIS bo nie umiem nawet znaleźć opisu 8x13

kinga45

W dziale z newsami jest dokładne info http://www.navyncis.com.pl/forum/viewforum.php?f=29&sid=36634cacc8d478c4c3feeef5 0cbeb42a

gjnkt35

czyli już nie długo i dziękuję za pokazanie dobrej strony o NCIS :)

kinga45

Ciekawe czy do tego czternastego odcinka nagrają nowe sceny czy tylko urywki skopiują z 1 i 2 sezonu

ocenił(a) serial na 10
aka13

w 3 sezonie odc.18 kiedy nastolatek bierze na zakładników uczniów swojej szkoły i chce zobaczyć się ze swoją zmarłą mamą...Dinozzo mówi chłopakowi że agentka Todd jej szuka (wiadomość dla Gibbsa-zakładnika)

trixon1

ile jest ogólnie sezonów agentów NCIS?

ocenił(a) serial na 10
gosiurek

w chwili obecnej w USA jest emitowany 8 sezon :)

ocenił(a) serial na 9
Chandni

>> SPOILER <<

Gwoli scislosci.
Psychiatra bedzie siostra Kathy ktora chciala poznac ludzi z ktorymi pracowala jej siostra.

ocenił(a) serial na 10
aka13

Ja oglądam teraz Katy :-)
na TVN serial Rizzoli & Isles 2010
http://www.filmweb.pl/serial/Rizzoli+%26+Isles-2010-554932
właśnie leci :D

damian252

Kto to jest Katy? W NCIS nie było kogoś takiego tylko Caitlin "Kate" Todd.

ocenił(a) serial na 9
gjnkt35

Czepiasz sie...

ocenił(a) serial na 10
gjnkt35

właśnie że Katy ;p

ocenił(a) serial na 10
damian252

Nikt nigdy nie mówił na nią Katy. -.-' Zawsze była Kate. ewentualnie Ducky mówił do niej pełnym imieniem, Caithlin. Dziwne, że tyle osób robi ten błąd, jakby nie oglądali 1 i 2 sezonu. ;P

Zee_vah

Zee_vah nie wytłumaczysz buractwu, które zawsze wie lepiej. Niektórzy tutaj mają nawet info, że facet Zivy jest homosiem, załamać się można.

ocenił(a) serial na 10
Zee_vah

a właśnie że Katy ;p :D
choćby dlatego że was to irytuje to że tak piszę :P

damian252

wiecie coś o tum że Gibbs miał córke?
co się z nią stało?

ocenił(a) serial na 10
gosiurek

Tak wiemy - jego pierwsza żona Shannon i córka Kelly zostały zamordowane, podczas gdy Gibbs był na misji w wojsku. Wspominane jest to w 3x23, 3x24.

ocenił(a) serial na 9
gosiurek

>>>SPOILER<<< - czytasz na wlasna odpowiedzialnosc.

Corka Kelly i zona Shannon byly swiadkami tranzakcji narkotykowej i pozniej objete ochrona swiadkow. Pewnego dnia jadac samochodem, ich kierowca zostal zastrzelony przez bossa mafi a samochod rozbil sie zabijajac je obie.
Jethro w akcie zemsty sledzil go az do Meksyku i tam zabil z karabinku snajperskiego.

Wystaczy czy pisac dalej?

ocenił(a) serial na 10
Goltor

O co biega z tym >>>SPOILER<<< - czytasz na wlasna odpowiedzialnosc.

????????

ocenił(a) serial na 9
damian252

Zeby pozniej nikt na mnie nie krzyczal ze zdradzam szczegoly filmu bez ostrzezenia.