najlepszy serial amerykański spośród wszystkich kryminalnych <3 oglądam od 1 odcinka 1 sezonu i wręcz kocham ten film. :) DiNozzo i McGee są moimi ulubionymi postaciami. :D moglabym oglądać ten serial bez przerwy i nie znudzi mi się nigdy ! oglądam na bieżąco wszystkie odcinki, no i oczywiście zaczęłam ostatnio oglądać od początku żeby powspominać mojego McGee <3 ogólna ocena 10/10 ! dałabym więcej, bo to naprawdę świetna produkcja ale się nie da ... :P
No ja bym nawet dała 100/100 ;D Ja kocham Zivę i Tonego ♥
Ale McGuu i Abbs też rządzą !
nie mówiąc już o head slepach Gibbsa ;D
Ja oglądałam wszystkie odcinki od 3 sezonu bo nie lubię Kate xD Wolę ją jak gra w Partnerkach..
Czekam na 9x12 ;D
Zgadzam się, mogę przyznać, że jestem uzależniona od tego serialu.
Zdecydowanie najlepszy serial jaki kolwiek oglądałam <3 !
Ja najbardziej uwielbiam Gibbsa ( i motywy "uczeń i mistrz" ), wgl. wszystkie role są idealnie dopasowane do wyglądu postaci ! :D
Szkoda, że w Polskiej telewizji nie puszczają nowych sezonów. :< ...
Niestety mam internet z limitem i nie mam możliwości ściągnięcia i obejrzenia nowych sezonów -.-
Także na razie oglądam zwiastuny i marzę xD
A z czego masz internet ? Bo ja też mam z limitem, ale mam nocny transfer i po 24 do 7 czy 9 mogę oglądac ilę chcę i ściągac bo transferu nie nalicza...
A i zgadzam się - też jestem uzależniona...myślę o Agentach 24/7 i nawet o nich śnię ♥
P.S Pisałam do TVN'U czy będą leciec dalej agenci albo chociaż czy puszczą powtórki, ale odpisali mi, że skierują moją prośbę do działu ostatecznego ( tam gdzie decydują co puszczą) i odpiszą ;D
I spamie im o NCIS od 3 tygodni xD
To pięknie spamisz :p xD Ja też niegdyś pisałam o różne filmy/seriale i powiem, że warto pisać, bo się człowiek prędzej czy później doczeka. Mogliby od nowego roku wystartować z S7, bo s6 już wyemitowali, a szczerze mówiąc denerwuje mnie gdy po każdej dłuższej przerwie puszczają od s3 ;D
Odpisali, że w styczniu nie będzie Agentów NCIS tylko Fringe na granicy światów czy jakoś tak od 23 stycznia podajże...Ale na mnie nie ma mocnych ! Spamię dalej
Ja mam wszystkie sezony od 1-8 (lektor pl) do 9,który teraz oglądam na bieżąco.
Z tego co kojarzę to w empiku można kupić trzy sezony (1-3) NCIS.
Seriale które ja oglądam ostatnio to NCIS (sezon 8 i 9), Magnum P.I. (polecam ten serial jest ponad czasowy - DiNozzo co jakiś wspomina o tym akurat serialu) i Kobra - Odział Specjalny.
Ja oglądam od 24 na bierząco NCIS bo mam nocny transfer ;D
Kobra - dobry serial, oglądałam go kiedyś ;]
Ja jeszcze Polecam Partnerki z Sashą Alexander która grała Kate.
Ja oglądałam wszystkie odcinki NCIS od 3 sezonu aż do 9x11 i czekam na 9x12 ;)
A i jeszcze fajne seriale to Człowiek - cel i Mentalista
Oglądałem dwa odcinki Partnerek - i jakoś mnie nie przekonał ten serial. Bardziej podobają mi się Kości i Castle.
Wzór był tez niezłym serialem.
A co do Kobry to w nowym roku będzie czwarty odcinek 27 sezonu a w internecie można znaleźć pierwsze trzy z lektorem PL.
EJ Barrett ma powrócić tylko nie wiem czy w 9x12 czy 9x13 (w jednym odcinków ma zagra J.L. Curtis - tak wyczytałem na polskiej stronie NCIS).
A z takich "Nieco starszych" to polecam właśnie Magnum P.I., Airwolf, Drużynę "A" oraz MacGyver.
Tak, ma wrócic ta E.J....nie lubię jej..i w styczniowych odcinkach wróci Ray i Ziva będzie musiała podjąc decyzję..i podobno ma to związek z Tivą...też wyczytałam na stronie o NCIS xD...
Drużyna " A " to tam chyba był ten Mr. T ? Czy mister T xD
Heh, dzięki za poprawkę ;)
Ja chcę już kolejny odcinek NCIS, bo jak na razie muszę się starymi zadowalać ;D
oo tam KOBRA też jest niezły ale i tak nade wszystko kocham Agentów NCIS <3 po prostu nie da się tego filmu opisać. oglądam co najmniej 3-4 odcinków dziennie ;D jak skończę bd oglądać od nowa !
Ja mam to samo ! tylko ja o Agentach NCIS myślę 24/7, czytam opowiadania a w dodatku ostatnio zaczął mi się śnic serial i osobne historie ;D
Internet mam bezprzewodowy z play online i niestety na kartę, kupuje za 50 zł i doładowuje jak komórkę, jest tam napisane jaki jest transfer nie pamiętam dokładnie, na normalne używanie internetu starcza mi na około 3 tygodnie ,jednak jak chcę coś obejrzeć to nawet w całości nie zdążę bo już się kończy.
A tak z drugiej strony, to
super by było , trzeba męczyć. Może uda nam się coś wywalczyć :D Trzymam kciuki za twoje spamowanie.
Trzeba pomyśleć nad zmianą internetu, bo aż mnie nosi jak nie obejrzę dziennie jednego odcinka :p
Też mam z play ale umowę..za 59 zł miesięcznie mam 19 Gb + darmowy nocny transfer i pakiet społecznościowy..może weź na umowę na 18 miesięcy ?
Bo z innych się nie opłaca - z plusa mają do du... do 4 liter za przeproszeniem xD
musimy zebrać trochę więcej osób za tym, żeby znów puścili nowe odcinki TVN :D hmm ? to jak ?
Ty już masz doświadczenie w pisaniu czegoś takiego, więc możesz nam podać przykład jak to ma wyglądać ;d i pospamujemy razem ^^ a tak nawiasem życzę Wam Największym Fanom `Agentów NCIS` udanego i szalonego sylwestra ! :):)