W tym odcinku jak jest pokazane ze Tony caluje sie z jakas dziewczyna to jest ta Wendy??
Bo cos slyszalam ze ona ma jakos w walentynki byc w NCIS. Juz nie moge sie doczekac
tego odcinka. :)
Tak, tą dziewczyną na którą wprost Di się " rzuca " jest ta solara Wendy ;/ A podobno jej wizyta miała nie zniszczyc stosunku między Tivą xd
Hm... być może nie zwiążą się i tyle, ale romansik może być :( zdradzilam ncis na rzecz ncis la puki co
Albo jakieś omamy będzie miał ;d Może tylko mu się to wydawac będzie xd A jaja by były jak on by się na nią rzucił i Ziva by weszła ;D
Liczę, że Tony nie zejdzie się z Wendy. Nie jest to romansidło tylko serial kryminalny, ale skoro przez tyle sezonów nas karmili zażyłością Tivy to wierzę, że nagle nie wprowadzą do serialu jakiegoś poważniejszego związku z kim innym... niż T i Z ;) być może Tivy nie będzie, ale mam nadzieję, że też nie będzie nikogo innego...
Ja takze sie ciesze ze ich juz nie ma. E.J moglam troche zniesc ale Ray taki jakis ulizany. Denerwowal mnie bardzo. Zapowiada sie interesujaco ten odcinek z Wendy.
Nom..jeszcze nasz Di jak się rzucił ;D I Tekst tej przebranej do Abbs : Fajny kostium, a Abby na to, że to nie kostium ;D
Nie, mi chodzą płynnie, jedynie lekki kłopot miałam 7 lutego jak dodali 9x14, reszta śmiga ;) Ale za to na komputerze jak jestem to nie wczytują mi się żadne odcinki, jedynie 2 min i muszę odświeżac, ale to pewnie wina kompa ;D
a ja nie wiem dlaczego nadal nie mam napisów na ii tv do 14 odcinka...;( tak samo jak z NCIS los angeles tez nie mam napisow do odc 11 sezonu 3 bo tez ogladam...
xSą napisy do pobrania na napisy24
przecież.. Ja pobierałam w sobotę do NCIS 9x14