PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32340
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

Ncis 9x15 "Secrets"

ocenił(a) serial na 10

W tym odcinku jak jest pokazane ze Tony caluje sie z jakas dziewczyna to jest ta Wendy??
Bo cos slyszalam ze ona ma jakos w walentynki byc w NCIS. Juz nie moge sie doczekac
tego odcinka. :)

ocenił(a) serial na 10
kati97

Tak, tą dziewczyną na którą wprost Di się " rzuca " jest ta solara Wendy ;/ A podobno jej wizyta miała nie zniszczyc stosunku między Tivą xd

ocenił(a) serial na 9
Ziva_Lovatic

Hm... być może nie zwiążą się i tyle, ale romansik może być :( zdradzilam ncis na rzecz ncis la puki co

ocenił(a) serial na 10
cappy

Albo jakieś omamy będzie miał ;d Może tylko mu się to wydawac będzie xd A jaja by były jak on by się na nią rzucił i Ziva by weszła ;D

ocenił(a) serial na 9
Ziva_Lovatic

Liczę, że Tony nie zejdzie się z Wendy. Nie jest to romansidło tylko serial kryminalny, ale skoro przez tyle sezonów nas karmili zażyłością Tivy to wierzę, że nagle nie wprowadzą do serialu jakiegoś poważniejszego związku z kim innym... niż T i Z ;) być może Tivy nie będzie, ale mam nadzieję, że też nie będzie nikogo innego...

ocenił(a) serial na 10
cappy

Dokładnie ;D Ja się cieszę, że już nie ma tego plastusia Ray'a i E.J

ocenił(a) serial na 10
Ziva_Lovatic

Ja takze sie ciesze ze ich juz nie ma. E.J moglam troche zniesc ale Ray taki jakis ulizany. Denerwowal mnie bardzo. Zapowiada sie interesujaco ten odcinek z Wendy.

ocenił(a) serial na 10
kati97

Nom, na pewno lepiej niż 200 stetny xd

ocenił(a) serial na 10
Ziva_Lovatic

Mam nadzieje :)

ocenił(a) serial na 10
kati97

heh, jeszcze 3 dni i sie okarze

ocenił(a) serial na 10
Ziva_Lovatic

Juz 2 dni :D Znow bedziemy odliczac jak do 200 :D

ocenił(a) serial na 10
kati97

Dokładnie ! ;D Mam nadzieje tylko, że nie zawiodę się na nim jak na 200 ;d

ocenił(a) serial na 10
Ziva_Lovatic

Czuje ze bedzie fajny odcinek :)

ocenił(a) serial na 10
kati97

Nom..jeszcze nasz Di jak się rzucił ;D I Tekst tej przebranej do Abbs : Fajny kostium, a Abby na to, że to nie kostium ;D

Ziva_Lovatic

juz sie doczekac nie moge :D

ocenił(a) serial na 10
mikaa176

Heh nie tylko ty ;D

Ziva_Lovatic

nie wiem czemu ale strasznie na ii tv odcinki mi sie zacinaja. wam tez?

ocenił(a) serial na 10
mikaa176

Nie, mi chodzą płynnie, jedynie lekki kłopot miałam 7 lutego jak dodali 9x14, reszta śmiga ;) Ale za to na komputerze jak jestem to nie wczytują mi się żadne odcinki, jedynie 2 min i muszę odświeżac, ale to pewnie wina kompa ;D

Ziva_Lovatic

a ja nie wiem dlaczego nadal nie mam napisów na ii tv do 14 odcinka...;( tak samo jak z NCIS los angeles tez nie mam napisow do odc 11 sezonu 3 bo tez ogladam...

ocenił(a) serial na 10
asia505

xSą napisy do pobrania na napisy24
przecież.. Ja pobierałam w sobotę do NCIS 9x14

Ziva_Lovatic

Napisy sa co prawda, tylko nie ma ich jeszcze wrzuconych do odcinka na ii tv , kinomaniaku itd.

Ziva_Lovatic

O rany dzięki;p Nie wiedziałam;p

asia505

A jak już je ściągnełąm to nie można ich tam jakoś wsadzić? Musze czytać z tego pliku?

ocenił(a) serial na 10
asia505

Można jak masz Allplayera to włącz odcinek i przeciągnij plik do włączonego serialu ;] A jak masz inny rogram to prawym na włączony serial i powinno byc dodaj napisy czy coś w tym stylu ;)