Potrzebuje waszej pomocy w znalezieniu trzech odcinków. Widziałam fragment jednego kiedyś na youtube, ale nie mogę go sobie skojarzyć, więc chyba go nie oglądałam. Chodzi o odcinek, w którym Tony gra w kosza i w pewnym momencie ktoś w niego "wjeżdża" przez co upada i chyba z nogą mu się coś wtedy stało.
Drugi kiedyś już oglądałam, ale nie pamiętam, który to był sezon. Gibbs i Tony byli w prosektorium(chyba) i w pewnym momencie Gibbs demonstruje na Tonym jakiś chwyt do obezwładniania albo szybkiego zabicia czy coś takiego.
I trzeci, również fragment znaleziony na youtubie, to odcinek w którym Tony siedzi związany na krześle, na twarzy ma krew, a jakiś koleś, który najwyraźniej go tak urządził podchodzi do niego z nożem.
Pytam o te odcinki, bo lubię, kiedy Tony'emu coś się dzieje choćby w najmniejszym stopniu ;P
ad.3 to odcinek 7x01 Truth or Consequences
tyle pamiętam na razie, jak przypomnę sobie pozostałe, napiszę.
Jeżeli chodzi o 3 epizod to jest to Under Covers sezon 3 odcinek 8. Wtedy Ziva i Tony udają parę płatnych morderców. To jeden z moich ulubionych odcinków. Zaznaczam tylko, że oglądałam go z różnych polskich źródeł i niestety nie ma tam najfajniejszego momentu z samego początku filmu. W związku z tym, że widziałam jakiś filmik na youtube wiedziałam, że brakuje tej sceny. poświęciłam się i na zagranicznej stronie z filmami online była ta scenka. Co do 1 i 2 też poszukuje. Jak znajdę odpiszę.
Jeszcze raz dzięki za wskazanie odcinków. Ten o który mi chodziło to akurat był ten z trzeciego sezonu, ale tego z siódmego też nie oglądałam. Czuje się spełniona :D
Z niecierpliwością oczekuję informacji o dwóch innych poszukiwanych prze zemnie odcinkach. Jeśli sama dojdę do tego, które to, podzielę się tym tutaj.