Cześć . Mam pytanie. jakie są fajne odcinki, które są skupione na Zivie bądź Tivie ?
I chciałam się zapytać, z którego odcinka pochodzi poniższe zdjęcie ?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a0bc0f5f02924267.html
07x01 - Truth or Consequences
07x04 - Good Cop Bad Cop
04x01 - Shalom
03x08 - Under covers
03x12 - Boxed in
Może coś sobie jeszcze przypomnę ;)
Akurat już się dowiedziałam z jakiego ;)
Dziękuje za podane odcinki - już je ściąłam ;)
Znalazłam dziś jeszcze 3x22 i też jest świetny ;D
Muszę jeszcze 3x08 i 3x12 ściągnąć bo jak na razie tylko je oglądałam ;D
Nom, jest, jest ;]
Jak będę miec nocny transfer bez limitu to pościągam i pooglądam wszystkie odcinki NCIS od 3 sezonu ;]
Najlepsza jest scena chyba w 3x04 lub 3x05 jak Ziva i Abbs leją się po policzkach ;D A potem McGuu ma rozwalony nos bo wpada na DiNozza w windzie ;D
aaa ! No tak. Sorry ale myślałam o McGuu i napisałam go - zamiast Tonrgo '] Przecież Tony mu się jeszcze w krawat wytarł lub chciał wytrzec ( nie pamiętam już dokładnie )
Ziva_Lovatic z tego co pamiętam to Abby z Zivą leją się po policzkach w odcinku 3x24 xD
Możliwe, że w 3x24 xD
Zawsze mi się mylą odcinki, dlatego proszę Was o radę ;]
A dalej nie mam nocnego transferu bo z pleya nie przysyłają smsa o aktywacji...Grrr !
Ja lubię też 5x16 Recoil... szczególnie pierwsze sceny. Ale cały odcinek jest dobry... i Tony jest zazdrosny :D :P 6x08 Cloak... niby nic, ale jednak :D :P można się odpatrzeć Tivy no i Aliyah 6x25... choc nie przepadam za tym odcinkiem bo jest cholernie smutny. 7x13 JetLag jest super :D no... niektórzy to wywnioskowali z tego odcinka wiele ciekawych rzeczy :P :D ... no i na razei tyle poza wymienionymi wczesniej.... nie wiem co jeszcze mogłoby być. Ale jak sobie przypomne to napisze :D
;] Właśnie mi się wczytuję...mam nadzieje, że wart uwagi tak jak Undercovers xD
A jednak oglądałam ten odcinek z tą babką i samolot ;) Ale i tak jest fajny...czy mi się zdaje czy oni już byli kiedyś w Paryżu razem ?
Widzę, że mam z kim popisac o NCIS ;D
;D No tak...musiało mi się tylko wydawać ;D Albo pomyliłam z Undercovers xD Mi np podoba się odcinek Boxed in z Tivą ;D
uwielbiam Boxed in :D no ale nie wydawało Ci sie byli w paryżu właśnie w jetLag
No właśnie wiem, że wtedy byli xD Chodziło mi, że wcześniej byli a to pomyliło mi się z undercovers właśnie xD