PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32342
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

Powrót Ariego !

ocenił(a) serial na 10

Hej czytałam na oficialnej stronie o NCIS, że w 200 setnym odcinku wraca Ari Haswari!! I nie
będą to stare sceny, tylko nowo nakręcone ;D Zastanawia mnie czy chodzi o to by pokazać
jego relacje z Zivą i Elim...bo jak tak to fajnie by było...no i przypomnijcie mi bo nie pamiętam
ktoś prócz Gibbsa wie kto tak na prawdę zabił Ariego ?

ocenił(a) serial na 10
Ziva_Lovatic

Ziva go zabiła strzelała ze schodów w piwnicy Gibbsa

ocenił(a) serial na 10
so_shy

Weim, że Ziva go zabiła, chodziło mi o to KTO jeszcze wie o tym, że to właśnie ona strzelała prócz Gibbsa ;p
Ja i nie wiedzieć kto go zabił ? Heh niemożliwe...to było w Kill Ari cz2 ;D

ocenił(a) serial na 8
Ziva_Lovatic

Chyba tylko oni dwoje wiedzą xD
Oprócz Ari'ego ma powrócić jeszcze Mike Franks.
Też nowo kręcone sceny.
Powrócą dwie zmarłe osoby... pewnie ktoś będzie miał jakieś przebłyski pamięci... czy coś w tym stylu.
Strasznie intrygujący będzie ten odcinek xD

ocenił(a) serial na 10
Skiti4

Wie jeszcze Eli i dyrektor Vance.

ocenił(a) serial na 10
Sua1996

Jej ojciec wie ? Nie sądze...No

ocenił(a) serial na 10
Ziva_Lovatic

Wie. W końcu sam Vance powiedział Gibbsowi, że Ziva została posłana przez Eli, aby zabić Ariego i przy okazji zdobyć zaufanie Jethro.

ocenił(a) serial na 10
Badly

Czekaj...była taka akcja w serialu...przypomniało mi się teraz...:]

ocenił(a) serial na 10
Sua1996

Vance wie ?! :o W którym odcinku mu ktoś powiedział ?
Eli też o.O
nie wiedziałam ...
:>

ocenił(a) serial na 10
Skiti4

Z Arim pewnie będzie mieć Ziva bądź Gibbs bardziej stawiam na Zivę ;D , a z Franksem może mieć każdy...ale ja Gibbsa obstawiam..;D

ocenił(a) serial na 10
Skiti4

Ojeju doczekać się nie mogę ^^

ocenił(a) serial na 10
paciax

Chyba w 9 odcinku 8 sezonu ale nie jestem pewna . I wiedzą na 100%

ocenił(a) serial na 10
paciax

Ja też ;)

ocenił(a) serial na 10
Ziva_Lovatic

Pamiętam scenę w piwnicy Jethro, Ari mierzy, a Ziva strzela ze szczytu schodów, Ari pada i pod głową ma kałuże krwi. Oczywiście, że mogli to z Zivą ukartować - tym bardziej, że scenę wcześniej w laboratorium Abby, Jethro prosi Zivę, żeby wystawiła go Ariemu w celu sprawdzenia czy jest rzeczywiści wtyką w Hamasie oraz Ziva odwozi potem Ariego do Izraela. Ari mógł się więc spodziewać obecności Zivy.
Moim zdanie Ari mógłby wrócić, ale jest to zbyt nierzeczywiste - to nie moda na sukces. Inna sprawa, że chętnie bym to obejrzał.

ocenił(a) serial na 10
jans21

Heh..to był na początku rozkaz jej ojca, żeby zabiła Ariego, jednak Ziva nie zabiła go z polecenia tylko dlatego, że chciała uratować Gibbsa..Jak dla mnie mogli lepiej zrobić tą scenę, dać jakąś akcję czy coś...zobaczymy - może w 200 dadzą coś mocnego ;D