Hej czytałam na oficialnej stronie o NCIS, że w 200 setnym odcinku wraca Ari Haswari!! I nie
będą to stare sceny, tylko nowo nakręcone ;D Zastanawia mnie czy chodzi o to by pokazać
jego relacje z Zivą i Elim...bo jak tak to fajnie by było...no i przypomnijcie mi bo nie pamiętam
ktoś prócz Gibbsa wie kto tak na prawdę zabił Ariego ?
Weim, że Ziva go zabiła, chodziło mi o to KTO jeszcze wie o tym, że to właśnie ona strzelała prócz Gibbsa ;p
Ja i nie wiedzieć kto go zabił ? Heh niemożliwe...to było w Kill Ari cz2 ;D
Chyba tylko oni dwoje wiedzą xD
Oprócz Ari'ego ma powrócić jeszcze Mike Franks.
Też nowo kręcone sceny.
Powrócą dwie zmarłe osoby... pewnie ktoś będzie miał jakieś przebłyski pamięci... czy coś w tym stylu.
Strasznie intrygujący będzie ten odcinek xD
Wie. W końcu sam Vance powiedział Gibbsowi, że Ziva została posłana przez Eli, aby zabić Ariego i przy okazji zdobyć zaufanie Jethro.
Vance wie ?! :o W którym odcinku mu ktoś powiedział ?
Eli też o.O
nie wiedziałam ...
:>
Z Arim pewnie będzie mieć Ziva bądź Gibbs bardziej stawiam na Zivę ;D , a z Franksem może mieć każdy...ale ja Gibbsa obstawiam..;D
Pamiętam scenę w piwnicy Jethro, Ari mierzy, a Ziva strzela ze szczytu schodów, Ari pada i pod głową ma kałuże krwi. Oczywiście, że mogli to z Zivą ukartować - tym bardziej, że scenę wcześniej w laboratorium Abby, Jethro prosi Zivę, żeby wystawiła go Ariemu w celu sprawdzenia czy jest rzeczywiści wtyką w Hamasie oraz Ziva odwozi potem Ariego do Izraela. Ari mógł się więc spodziewać obecności Zivy.
Moim zdanie Ari mógłby wrócić, ale jest to zbyt nierzeczywiste - to nie moda na sukces. Inna sprawa, że chętnie bym to obejrzał.