PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32340
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

Czy mogę zacząć oglądać od 8 mego sezonu?
Czy sezony są jakoś ze sobą powiązane?

ocenił(a) serial na 10
Adamsky777

Lepiej oglądać do samego początku jeśli nie glądałeś 7 sezonu to w 1 odcinku 8 sezony nie będziesz wiedział o co chodzi .

Sua1996

ja bym ci poleciła oglądać od 3 sezonu od kiedy jest ziva :)

Adamsky777

Czasami są powiązane .
Niektóre wydarzenia nawiązują do tych, które miały miejsce wczesniej, chociaz rzadko się to zdarza.
Moim zdaniem warto obejzec bo zrozumie się przedewszystkim relacje pomiędzy poszczególnymi postaciami, co jest jak dla mnie jedną z najważniejszych rzeczy.
Pozatym przyznam, ze sama nie oglądalam wszystkich odcinków, dlatego tez oglądam od 3 sezonu wszystko jeszcze raz .
1-2 omijam, bo jak dla mnie nie ma tam nic szczególnie zasługującego na uwage.

ocenił(a) serial na 10
Adamsky777

W 7 sezonie jest sprawa Gibbsa.

Adamsky777

@Adamsky

1. Możesz, ale to kiepski pomysł. Przy filmach też oglądasz tylko ostatnie minuty?
2. Tak, są. Jedne luźniej inne bardziej, a nawet bardzo np. finał sezonu drugiego, początek sezonu trzeciego, koniec szóstki, początek siódemki.

@Nataliia

Nic??

Poznaj przynajmniej 1x01, 1x16, 1x23, 2x01, 2x22, 2x23. Przecież większość tych dramatycznych wydarzeń ma swój ciąg dalszy lub są do nich odniesienia w następnych sezonach.

gjnkt35

Finały 2 sezonu oglądalam nawet ostatnio .
I nie powiedziałam, ze nie oglądałam wgl 1-2 sezonu, napisałam tylko, ze nie mam zamiaru sobie ich przypominac .

ocenił(a) serial na 9
Adamsky777

Problemy są jedynie z odcinkami pierwszymi - wtedy jest kontynuacja historii z poprzedniego sezonu, wytłumaczenie dlaczego wszystko się znowu ułożyło(bo, co nie jest może zbyt dużym spoilerem, zespół nie zmieniał się na wiele odcinków jeśli chodzi o skład od 3 sezonu).
Poza tym sam oglądałem parę odcinków z 5 sezonu, a potem zainteresowałem się konkretniej całym serialem. Nie widzę przesadnych problemów.