Czemu NCIS jest tak daleko w rankingu? W stanach ma wieksza ogladalnosc niz House MD.
Poniewaz w Polsce nie ma mody na Patriotyzm, Obrone ojczyzny, Honor i Poswiecenie. Ze juz o Braterstwie nie wspomne.
Wg mnie NCIS nie są promowani w tv. Wystarczy popatrzeć na porę emisji: NCIS niedziela 22.45 a House MD czwartek 20.40. Pozatym TVP wykupuje nowe sezony a TVN nie wyemitował jeszcze całego sezonu 6 a to będzie już niedługo 9. Ja widzę NCIS w 10 seriali.
PS. do Housa nic nie mam bo go lubię i oceniłem tak samo jak agentów.(to tak na zapas, gdyby ktoś zarzucił mi że obniżam range Housa).
Housa nie ogladalem i jakos nie zapowiada sie zebym ogladal. NCIS z zona polubilismy od poczatku jak i cala serie CSI. Odnosnie braku prmowania w telewizji, rowniez nie moge sie wypowiadac gdyz nie mieszkam w Polsce. Pisalem tak poniewaz mam wrazenie iz temat wojska, sledczych i wartosci o ktorych wspomnialem, nie trafia do grona odbiorcow. Pozna godzine wyswietlania mozna wytlumaczyc zapewne pokazywaniem mocniejszych ujec z autopsji tudziez retrospekcji wydazen.
Zapewne Taniec z gwiazdami ma lepsza ogladalnosc. Coz poradzic.
Oglądam i Housa i NCIS, jestem fanem obydwu seriali. Ostatni odcinek Housa mnie zaskoczył i wydaje mi się, że będą go już kończyć a to dopiero 7 sezon, za to NCIS ma 8 sezonów, pewnie następne w kolejce, i to się nie nudzi, a House powoli nuży. A poza tym więcej ludzi ogląda TVP niż TVN i TVP widocznie wydaje więcej kasy na reklamę, bo ją stać.
Na nie mam takiej mozliwosci zeby ogladac siodmy sezon housa, poczekam do wrzesnia
A ja lubię inteligentnych ludzi takich jak ty którzy potrafią inteligentnie i na poziomie odpowiedzieć to się chwali :)
Dla mnie NCIS jest jak swego Magnum P.I. (oba seriale mają kapitalnie dobranych aktorów i przez to właśnie świetnie się to ogląda). Jeśli w taki sposób piszesz o NCIS to się po prostu nie znasz i tyle w tym temacie.
Tak ale House MD. dostał więcej nagród i jest porostu lepszym serialem to, że dużo ludzi coś ogląda nie znaczy że jest dobre. Najbardziej podobają mi się nominacje Emmy tylko dwie i za co :)
Najlepszy występ kaskaderski - nominowany Diamond Farnsworth za odcinek "Requiem" jest się czym pochwalić
no i
Najlepszy gościnny występ w serialu dramatycznym - aktor Charles Durning jako Ernie Yost sama obsada nie daje rady jakiś aktor musi gościnie dołączyć żeby była nominacja LOL.
Serial jest produkowany od 2003 roku i nie dostał ani jednej nagrody to jest obiektywna opinie jest SŁABY.
Ja mam chociaż jakieś argumenty a nie "to się po prostu nie znasz i tyle w tym temacie." albo "Widocznie nie rozumiesz tego co dzieje się w NCIS i tak piszesz." nic innego jak wpisy fanatycznych fanów serialu
Serial nie potrzebuje zadnych nagrod jak jest kochany przez widza. Fani sa najwiekszym skarbem.
Popieram. Ja House MD oglądam bardzo rzadko bo jest troche nudny, za to NCIS ma akcje ekstra obsadę i fajne wątki.