PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32348
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

Serial online?

ocenił(a) serial na 10

Czy zna ktoś jakąś stronkę, na której można oglądać NCIS online?? Będę wdzięczna za pomoc :)<za krótki><za krótki><za krótki><za krótki><za krótki>

entropka

jest na stronie www.chomikuj.pl ale tylko daja 5 min poczatku odcinka

ocenił(a) serial na 9
martyna343

na www.chomikuj.pl można bez ściągnięcia obejrzeć tyklo 10 min

ocenił(a) serial na 10
entropka

hej ja oglądałam dość często na ch131.com

ocenił(a) serial na 10
entropka

hmm, zależy mi na całych odcinkach tak jak jest na stronce seialeonline.pl, na której niestety NCIS nie ma :( Ktoś już kiedyś pisał tu na forum adres jakiejś strony, ale było to juz tak dawno, że zapomniałam.

ocenił(a) serial na 9
entropka

ciężka sprawa przejrzałym stronki na których można oglądać seriale w całość i za darmo ale nigdzie nie moge znaleść Agentów NCIS :(

ocenił(a) serial na 10
krzysiek_34_21

Jak pisałam wyżej na tej stronie w całości można obejrzeć - ale chodzi o
odcinek czy cały sezon?

ocenił(a) serial na 10
Chandni

Właściwie chodzi mi o całe sezony :) Oglądałam ten serial w TV, więc wiadomo, byłam uzależniona od tych odcinków, które akurat emitowano, poza tym nie zawsze miałam czas. Chciałabym nareszcie obejrzeć wszystkie odcinki po kolei.

Weszłam na tą stronę, którą podałaś, ale nie potrafiłam się tam odnależć ;)

Mimo wszystko dziękuję wszystkim za zainteresowanie i pomoc :)

ocenił(a) serial na 10
entropka

Jest pewna strona ale odcinki są w języku angielskim

www.watchNCISonline.net

ocenił(a) serial na 10
Ginny193

oooo wielkie dzięki, właśnie o tą stronę mi chodziło!! :) :)

entropka

hmmmm co stalo ze w odc 1 sezon 7ze na pocazatku odc 2 szon 7 abby krzyczala dozivy??

ocenił(a) serial na 8
martyna343

była wkurzona na to że Ziva nie ufała Toniemu i nie wróciła z Izraelu

ocenił(a) serial na 10
martyna343

Chodziło o odcinek 6x25 "Aliyah" w którym Ziva była wkurzona na Tony'ego bo zabił jej chłopaka a ojciec kazał jej zostać w Izraelu, więc na lotnisku powiedziała Gibbs'owi że nie może pracować z kimś, komu nie ufa (czytaj Tony) i że zostaje. To był taki rodzaj wymówki. I jak Abby się o tym dowiedziała, trochę to przeżyła, sama wiesz jaka jest Abby. :) Nawrzeszczała na Zivę, że jak ona mogła tak powiedzieć, w końcu to Tony. I żeby się wzięła do roboty i wreszcie pogadała z nim. I chyba ją przekonała, bo po tym otrzymaliśmy dobrze wszystkim znaną "Men's room scene". xD
Pozdrawiam. :)

Zee_vah

o co poszlo w sezonie 6 odc 8 gdy tony and ziva poklocili w windzie oco poszlo?

ocenił(a) serial na 10
martyna343

Tony był wkurzony że Vance wkręcił ich w tą polityczną wojnę. Na to Ziva mu powiedziała, że gdyby kiedyś odbył trening wojskowy, to nauczyłby się słuchać rozkazów, a on że to Ziva pierwsza zaatakowała. Ona że to był refleks. Potem on powiedział że jest "zmęczony udawaniem".

ocenił(a) serial na 10
Zee_vah

http://www.flickpeek.com/tv-shows/

tu jest wiekszosc seriali online :)
i nie trzeba nic instalowac