PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32340
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

Szukam scen :)

ocenił(a) serial na 10

Szukam scen:
1. Kiedy Tonego otruto i mowi cos w stylu "tym razem zawalilem szefie"
2. Gdy Tony nurkuje przy zatopionym aucie (jest w czolowce w 7 sezonie)
3. Kiedy Tony zostaje postrzelony

oraz innych ciekawych scen z Tonym :)
z gory thx za odpowiedz ;)

ocenił(a) serial na 8
Arwi

Tony'ego postrzelono? kiedy? dołączam się do numeru 3 :) otruty został w 22 odcinku 2 sezonu, z tym nurkowaniem to jest 5 sezon ale nie wiem który odcinek też właśnie tego szukam :)

ocenił(a) serial na 10
pawel_b007

22 odcinku 2 szonu nie zostal otruty tylko zachorowal na dzume, a tamto bylo chyba w odcinach w ktorych byla juz ziva i to sie stalo raczej pod koniec odcinka, ktos mu cos dosypal do drinka a on stracil przytomnosc po rozmowie z gibsem... ale nie pamietam co bylo dalej. ;/

ocenił(a) serial na 9
Arwi

2. To odcinek Requiem sezon 5 odc. bodaj 07

Arwi

1. Kiedy Tonego otruto i mowi cos w stylu "tym razem zawalilem szefie"

Mozliwe ze chodzi ci o odc S01E20 "MISSING" ( w odc jak porwali sierzanta Atlasa, Tony pod koniec odc sledzi podejrzanego, wychodzi z baru, rozmawia przez tel z Gibsem nagle traci przytomność, bo ktos mu cos dosypal do piwa)

ocenił(a) serial na 10
qwerty_8

TAK :D dokladnie o ten odcinek mi chodzili, dzieki ;-)

ocenił(a) serial na 10
Arwi

tak to odcinki 1 - 1x20; 2 - 5x07; 3 - zapewne chodzi gdzie został draśniety to odcinek 3x12Boxed In.
sceny gdzie obrywa? >:D uh... w 3x09 zostaje wrobiony w morderstwo - tak jak w 5x15 i 6x16 :) w 3x8 razem z Ziva są przetrzymywani i Tony obrywa po swoim ślicznym obliczu. w 1x02 zostaje wyrzucony z samolotu - lecącego oczywiście ;) wielokrotnie obrywa czymś w głowę np broń, butelka, czy nawet starodawną lampką nocną - 2x02; 4x03(lub 4 nie jestem pewna)
zabawne scenki z Tonym są w 2x06 (Kate pod prysznicem). fajnie grał przestępcę w 2x10. w 5x01 wylatuje w powietrze - znaczy jego samochód. w 6x23 Rivkin (chłopak Zivy) łamie mu bark. a 7x12 pojawia się ojciec Tonyego :)
lecę tak z pamięci wiec na razie tylko tyle ;)

ocenił(a) serial na 10
Arwi

Jeszcze jakies fajne odcinki znacie? Ale najlepiej z sezonow 1-4 bo 5,6,7 juz widzialam ;d

Arwi

Ja znam, ale z 8 sezonu, odcinek 10. Końcówka. Fajne fajerwerki, ze strony Tony'ego, ogólnie fajne zachowanie przez cały odcinek ;D