PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32340
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

Myślicie, że Tony i Ziva będą kiedyś razem?

ocenił(a) serial na 10
zaczarowana91

muszą być <33333 ; P

zaczarowana91

Taaaak! :D ostatnio mam wrażenie jakby już byli, są ze sobą tak blisko, wiele razem przeszli, wiedzą o sobie dużo więcej niż ktokolwiek inny, są o siebie zazdrośni mogłabym tak wymieniać i wymieniać :)

ocenił(a) serial na 10
Kismet_

SPOILER

"twórcy "Agentów..." zapowiedzieli, że w 10 sezonie Tony i Ziva zostaną na długi czas uwięzienie w windzie, gdzie zrozumieją, że są ze sobą emocjonalnie związani " - źródło Świat Seriali wydanie wakacyjne.

chyba na razie tylko na to mozemy liczyć.

estta

Od sceny w windzie było jeszcze z milion innych spoilerów, główny jest taki : rok Tivy. W kwietniowych odcinkach ma być dużo Tivy, tak pisała na twitterze scenarzystka NCIS, zobaczymy...

ocenił(a) serial na 10
Kismet_

z jednej strony chcę żeby już w końcu byli ze sobą, ale z drugiej strony uwielbiam oglądać jak się droczą. swoją drogą ciekawi mnie czy Abby i Tim będą razem?

ocenił(a) serial na 10
estta

To, że będą razem nie znaczy, że nie będą się droczyć... Myślę, że ich sprzeczki będą wtedy jeszcze ciekawsze : D

zaczarowana91

Wystarczająco długo czekaliśmy i musimy czekać aby dowiedzieć się czy dojdzie między nimi do zbliżenia,. ;p
Jak najbardziej trzymam kciuki i mam nadzieję, że w dalszych odcinkach na prawdę wyjdzie z tego coś poważniejszego.