Chciałabym zobaczyć tą dwójkę razem, ten pairing wydaje się byc bardzo interesujący, przynajmniej dla mnie. Niestety, z tego co obiło mi się o uszy - nie mam na co liczyć, a szkoda.
Co wy na takie rozwiązanie?
hm, serial jest serialem wybitnie amerykańskim i od dłuższego czasu widać, ze Ziva bezczelnie leci na Tony'ego, a z tego, co wiadomo (i co można wyczytać i obejrzeć na stronach CBS), producenci nie wykluczają możliwości odwzajemnienia uczuć:)
pozdrawiam:)
Ooo tak ja też nie. xD
A poza tym, Ziva nie "leci" na Tony'ego, bo to by się objawiało w trochę inny sposób. Rzeczywiście, W 5 czy 6 sezonie widać , że go kocha, ale słowo, które zostało użyte jest lekko nie odpowiednie do sytuacji, którą przedstawiają nam twórcy NCIS. :)
W jednym z wywiadów Cote de Pablo powiedziała, że osobiście myśli, iż Ziva bardzo nie lubi Tony'ego ;)
Ale "kto się czubi, ten się lubi"...
Wiem, czytałam gdzieś. Ale w innym mówiła, że nie miałaby nic przeciwko, żeby Tony i Ziva się kiedyś pocałowali. xD
Kwestia jak będzie układała się ich znajomość w 7 sezonie. Bo pomimo że jeszcze nie oglądałem 2 ostatnich odcinków 6 (tylko urywkami) to wygląda na Zivie trudno będzie wybaczyć Tonnemu zabicie jest izraelskiego chłopaka. W końcu chciała mu przestrzelić kolano
No wiesz, musisz obejrzeć "Aliyah". Bo Tony będzie musiał Zivę ratować. A jak znam życie, Shane Brennan będzie nas jeszcze długo dręczył brakiem "oficjalnej" Tivy... No, ale to tylko ubarwia serial i zmusza do czekania na nastepne odcinki w takim napięciu, że ja np. jestem o krok od załamania nerwowego. :)
Także muszę przyznać ,że żaden wcześniej serial mnie tak nie uzależnił. Żeby obejrzeć 2 ostatnie odcinki 6 serii muszę poczekać na napisy bo mój angielski nie jest wystarczający żeby dokładnie zrozumieć dialogi, a nie chciałbym czegoś ominąć. Oglądając urywki ostatniego odcinku widziałem poobijaną twarz pięknej Zivy na jakimś przesłuchaniu. Ale nie wiem czy Tony będzie towarzyszył Gibbsowi w akcji ratunkowej, choć byłoby to wskazane
Akcja ratunkowa bez Tony'ego?? To się nie może udać!! ;) Jeez, chciałabym żeby już był wrzesień!! :( Niedługo oszaleję bez NCIS!! I muszę przyznać, ten serial to moje totalne uzależnienie... Ja normalnie żyć nie mogę bez NCIS a szczególnie nowych "perypetii" Tony'ego i Zivy!! xD