Wie ktoś może, w którym odcinku Tony stoi przed Zivą i zdejmuje koszulę? Widziałam na YouTube ale nie pamiętam odcinka.
To bylo w sezonie 3 odc. 20. I takze bylo jak Tony i McGee sciagaja koszulki to sezon 4 odc.5. Uwielbiam te sceny :)
Jak już byłaś taka miła i odpowiedziałaś to może kojarzysz scenę, w której Tony i Ziva rozmawiają a później Tony odchodzi ze smutną miną. Nie wiem czy jest zły na Zivę czy jest zawiedziony . Wiem że to niewiele szczegółów ale to się chyba dzieje w pokoju konferencyjnym.
Nie mogę się doczekać kolejnego sezonu.
Duzo bylo takich podobnych scen i za bardzo nie kojarze tej sceny. Troche malo szczegolow. Moze pamietasz cos jeszcze z tej sceny, tak to by latwiej bylo mi skojarzyc. Ja takze juz nie moge sie doczekac nastepnego sezonu. Jestem taka ciekawa co bedzie sie dziac i w ktorym odcinku sie dowiemy kogo Tony ma "przejrzec".
Wiem, że tych scen było sporo. Widziałam tę scenkę na YouTube a teraz nie mogę znaleźć. Można tam nieraz dowiedzieć się z jakiego odcinka pochodzą poszczególne epizody czytając komentarze pod filmikiem. Wydaje mi się, że to 7 albo 8 sezon.
Wracając do kolejnego sezonu czytałam, że Tony będzie się strasznie męczył wykonując zadanie powierzone mu przez dyrektora. Tony umie stwarzać pozory ale w rzeczywistości podchodzi do wszystkiego strasznie emocjonalnie. Czuję, że będzie ciekawie.
Wracam do tematu rozmowy Tony-Ziva. Znalazłam na YouTube filmik pod tytułem NCIS-Tiva-Tony&Ziva i jest tam ta scena około 1.25-1.39. Może to pomoże Ci skojarzyć odcinek.
Chodzi ci o sezon 5 odc. 14 "Internal Affairs". Gdzies pod koniec odcinka jest ta scena.
Bardzo dziękuję. Super odcinek a szczególnie ta scena. Wszyscy piszą, że McGee nie ma szczęścia do kobiet ale Tony też ma niezłego pecha.
Racja. A co do nowego sezonu to czytaliście te newsy?
http://www.navyncis.com.pl/forum/viewtopic.php?p=3464&sid=e6aa6ec11b6e80e1a4 789733f98c77b9#3464
Czyli jak sie okaze to chyba mezczyzna jest na tym zdjeciu pod koniec sezonu 8 ktorego jak mowia widzowie znaja. Mysle ze to Ray Cruz ale nie jestem pewna na 100%. A wy jak myslicie?
To nie Ray. Zajrzyj do tematu Komentarze do newsów > http://www.navyncis.com.pl/forum/viewforum.php?f=29&sid=c4fb4d03cb01e823ed05fedf d2ee02c4