PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32343
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

Ziva i DiNozzo??!

ocenił(a) serial na 8

nie wiecie może czy Ziva i DiNozzo będą razem?^^ tak fajnie się prezentują razem :) ja ogładam ten serial chyba od września czy października, nie pamiętam szczerze mówiąc, ale serial SUPER!!! ;D

ocenił(a) serial na 10
Alexz0605

Nigdy nie wiadomo... ;) Shane Brennan (producent wykonawczy) mówił, że sytuacja pomiędzy Tony'm a Zivą "zostanie rozwiązana w sposób, który większość fanów uzna za satysfakcjonujący". A co się może za tym kryć, nie mamy pojęcia. :) I masz rację, fajnie się razem prezentują. xD

Alexz0605

Popieram chciałabym by byli razem ;) Nie lubię tej jego obecnej dziewczyny.

W każdym razie w jednym z odcinków pokazali Zivie zdjęcia jak Tony ją odwiedza ;D I koleś powiedział że coś ostatnio często się spotykają... ale potem sprawa umilkła i nic o tym nie wspominali ...

ocenił(a) serial na 10
alkamb

I nie powiedzieli nic więcej, chociaż już 7 sezon leci... Chciałabym żeby wreszcie ta sytuacja ze zdjęciami jakoś się wyjaśniła, jest bardzo interesująca. ;)

ocenił(a) serial na 10
Zee_vah

Macie racje z tymi zdjęciami to trochę bez sensu zrobili. No ale niedomówienia zazwyczaj zwiększją ciekawość więc pozostaje czekeć na to co będzie dalej. Może to troche nie na temat ale jak już o Tonym to może mi ktoś powie...jak zaczął spotkać się z tą córką gangstera to wiedział od początku kim ona jest? No bo jeśli nie, to czemu podał jej inne nazwisko i nie powiedział gdzie pracuje? Ale jeśli założymy, że to dyrektorka kazała mu ją śledzić a on się zakochał, to czemu poszedł do dyrektorki pytać ją o rade, czy ma się przespać z tą dziewczyną? W drugiej wersji wychodzi na to, że dyrektorka nie miała o niej pojęcia...

ocenił(a) serial na 10
zdenka18

Tak, wiedział, umawianie się z nią zleciła mu Jenny, żeby odnaleźć La Grenuille'a, a Tony tylko w między czasie się w niej zakochał. A co do tej rozmowy... To nie ma pojęcia, i sama się zastanawiam, dlaczego rozmawiali w taki sposób. Pewnie to po to, by widzowie się nie domyślili za wcześnie. :)

Zee_vah

A w którym odcinku te zdjecia były pokazane?

alkamb

A w którym odcinku te zdjecia były pokazane

Majka321

4x01 chyba :)

mikaa176

Dzięki

mikaa176

Jakie polecasz odcinki w których coś zaiskrzyło między tonym i zivą?

ocenił(a) serial na 10
Alexz0605

Jaśli nie widzieliście jeszcze pierwszych odcinków 7 serii to baaardzo
polecam bo są to najlepsze odcinki w historii NCIS. A co do Toniego i Zivy
to nawet aktorzy nie wiedzą jeszcze co się zdarzy :)

ocenił(a) serial na 10
elcia3

No i dobrze, jeszcze by się wygadali i całą przyjemność z oglądania serialu diabli by wzięli. xD

ocenił(a) serial na 10
Zee_vah

Racja, nalepiej jak się wszystko rozwija pomału :) Wtedy jest jak najwięcej odcinków,a większoci z nas na tym bardzo zależy ;)

ocenił(a) serial na 10
Alexz0605

Też prawda, że jak się wszystko rozwiąże to z jednyj strony fajnie no bo
się rozwiąże a z drugiej do kitu bo to prawdopodobnie koniec serialu
będzie. Ale wydaje mi się, że i tak końcówka zbliża się nieuchronnie bo mam
wrażenie, że chcą żeby teraz chwyciło NCIS LA i jak im się to uda to
zakończą naszą starą poczciwą Waszyngtonową wersję :(

P.s Jakby ktoś chciał mi pomóc w tworzeniu forum o NCIS to piszcie do mnie
na maila elcia3@gmail.com lub gadu 10328808 (lepiej na maila) :) Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
elcia3

Nieee, NCIS ma teraz taką popularność, że zakończenie go będzie jak strzał w łeb. A LA już i tak ma dużą oglądalność.

I nie powinni tak kończyć. Przynajmniej to nie jest jedyne wyjście. Przecież w innych serialach jest mnóstwo par, niektóre z jeszcze bardziej zawiłą historią niż Tiva!! I jednak teraz są razem, a przynajmniej próbują. xD

ocenił(a) serial na 10
Alexz0605

Może i racja :) Mam nadzieję pooglądać sobie trochę jak Ziva i Tony są razem :) to byłby miód na serce XD I mam nadzieję, że tak właśnie będzie. Zee_vah nie masz ochoty poprowadzić ze mną forum?

ocenił(a) serial na 10
elcia3

Może i bym chciała, ale mój internet jest taki fajny, że raz jest, raz go nie ma, a do tego często wykorzystuję cały limit transferu na NCIS. :( Ale propozycja ciekawa. :)

ocenił(a) serial na 10
elcia3

Może i bym chciała, ale mój internet jest taki fajny, że raz jest, raz go nie ma, a do tego często wykorzystuję cały limit transferu na NCIS. :( Ale propozycja ciekawa. :)

ocenił(a) serial na 9
Alexz0605

oglądałem już 7 odcinek 7 sezonu jak DiNozzo, McGee i Gibbs ratują Zive i po powrocie nic chyba reżyser połączy ich w ostatnim odcinku albo zrobi kolejny sezon co z koleji wszystkich by zadowoliło

ocenił(a) serial na 10
krzysiek_34_21

Ale nie zauważyłeś, jak DiNozzo patrzył na Zivę w odc. 7x02 kiedy on i McGee oglądali zdjęcia na plazmie i Ziva zaczęła coś mówić?? A "Men's room scene" w tym samym odc?? Albo jak gadali w damskim o Chadzie Dunhamie (opcjonalnie Pak Su Ji xD)!! Bezcenne. Oni są już o krok, tylko ciągle coś ich powstrzymuje, ewentualnie Tony palnie coś głupiego. Ale to jest serial kryminalny, nie telenowela, więc jak narazie to jedyne co dostaniemy, chyba że zaczniemy szantażować Shane'a Brennan'a Donalda Bellisaria, Lindę Burstyn i całą resztę. xD Ale coś mi się wydaje, że Shane juz czuje, że za długo nas trzyma w takiej niepewności. :) Ta chemia teraz też jest fajna, dostajemy wiele fajnych scen, które są naprawdę niesamowite, z Tivą w roli głównej. :)
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 9
Alexz0605

zauwarzyłem tylko jak zaczyma się robić gorąco to DiNozzo albo nic nie robi albo to mija się z celem i jak pytam się ILE TO MOŻE TRWAĆ
Ziva tak samo chyba w 5 sezonie jak samochód DiNozzo wybuch to było widać że coś do niego czuje a po tem co znalazła sobie innigo

ocenił(a) serial na 10
krzysiek_34_21

No wiesz, nie mogła wiecznie na niego czekać!! Poza tym Rivkin tylko dodał emocji w 6 s. i może bez niego Ziva byłaby ciągle w Mossadzie, nie odkryłaby jaki naprawdę jest jej ojciec, i że Tony da się dla niej złapać i być torturowanym. :D

ocenił(a) serial na 10
Alexz0605

Taaak 7 sezon jest genialny. W pierwszym odcinków było tyle genialnych tekstów, że poprostu aż ściska w żołądku. Boże, jak on jej powiedział, żę nie może byz niej żyć to myślałam, żę zjadę z krzesła... piękne to było, albo to... Ziva...can you fight? I ta jej ogromna łza... a on nie zdążył jej pocieszyć bo wlazł Saleem... albo to... Saleem make you pizza?- Tony zawsze wymyśli coś świetnego na poczekaniu... uwielbiam ten serial i wszystkie TIVA scenes :) a w S07E02 ta scena w męskiej :) sweet a póżniej rozmowa o Dunhamie (tudzież Pak Su Ji) :) uwielbiam jak Ziva mówi Come on! Stop being such a big brother :) Pięknie to brzmi... :P ale się rozpisałam.....

ocenił(a) serial na 10
elcia3

W tej scenie najlepsze było -however... -what?? i ten uśmiech Zivy był strasznie ładny!! :D A Saleem był śmieszny, jak drugi raz oglądałam odc, cokolwiek mówił, od razu ryczałam ze śmiechu, miał taki akcent. xD Taak ta rozmowa w 7x01 była niesamowita kiedy Tony powiedział "couldn't live without you" pomyślałam "no nie, teraz to już muszą być razem!!!!!!!!". Albo "Ziva's irreplaceble". On miał we krwi to coś, co go zmuszało do mówienia prawdy i kurczę myślałam, że zaraz powie że ją kocha, a on, że Ziva nie żyje. A Dunham był taki PIEKNY!! xD Ha ha, dobrze, że Ziva nie próbowała go podrywać. xD Ah, jeszcze mi się przypomniała scena, jak Ziva przyszła do kibla żeby pogadać z Tony'm i on tak pięknie śpiewał, my z koleżanką spadłyśmy z krzeseł ze śmiechu. xD No, też się rozpisałam. ;P

ocenił(a) serial na 9
Zee_vah

Ha :D Te teksty o Duhamie i ten uśmieszek Zivy po prostu mnie rozwalił xD

A tak btw pewnie ściągnę krytykę, ale ja jakoś wole ich "osobno" xD Zawsze się fajnie kłócą i sobie dogryzają, a gdyby byli razem to już nie to samo, (IMO). Między innymi dlatego kocham NCIS ,gdyż nie ma tam żadnych związków, bo wg. mnie one tylko niszczą relacje i serial (jak np. w "bez śladu"), a tego w żadnym razie bym nie chciała !
I to by było na tyle z mojej strony :)

ocenił(a) serial na 10
Alexz0605

To było faktycznie nieocenione ale w tym odcinku z rozmową o Dunhamie to było genialne jak Ziva już wyszła to przez sekundę była twarz Toniego. On wyglądał jakby był taki mega zazdrosny i jakby chciał doświadczyć tego jej zdobywania przez brutalną siłę :) to było Boskie. Albo jak się zaczęli tak razem śmiać to było sweet. :)

ocenił(a) serial na 9
Alexz0605

no no widze że sami miłośnicy
ale i ja uwielbiam te ich rozmowy w męskim Tony zawsze wie co powiedzieć

ocenił(a) serial na 9
Alexz0605

może ktoś sprawdzić tą stronke http://www.tv.com/hd/?tag=nav_top%3bhdgallery znajdują się tam scenki z agentów ncis i jak chcem obejrzeć jakoś scenke weskakuje mi że nie jest dostempne dla mojej okolicy geograficznej i nie wiem czy to cośu mnie czy u nich POMOCY.

ocenił(a) serial na 10
krzysiek_34_21

Wiesz, tu pewnie chodzi o to, że jesteś z Polski a filmiki są tylko dla osób z USA.

ocenił(a) serial na 9
Alexz0605

nie bo niektóre moge obejrzeć to może być coś innego, jutro i tak będe miał 9 odcinek 7 sezonu

ocenił(a) serial na 10
krzysiek_34_21

a masz napisy bo jeszcze nigdzie kurcze nie ma do Child's paly... a swoją
drogą scena z Zivą na ramionach Toniego wymiata :)
-I got a crap on my neck. I got a crap on my neck!!! XD