PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32340
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

W których odcinkach ziva była zagrozona albo toczyła z kims walke

ocenił(a) serial na 10
Majka321

Zagrożona ? Ale w jakim sensie ? W 7x01 jej życie było zagrożone, w Somalii. Nasza Ninja biła się w wielu odcinkach więc nie wiem o co ci chodzi ;> Szczegóły podaj to może odpiszę ;]

Ziva_Lovatic

Chodzi mi o to że w ktorych odcinkach się biła.

ocenił(a) serial na 10
Majka321

Hmm..dużo ich było, nie jestem w stanie spamiętać każdego. Ale jak sobie przypominam to biła się w : Shalom, Cloak, Corporal Punishment, Cloak, Newborn King. Jest ich na pewno wiele, wiele więcej, jednak ja pamiętam tylko te po tytułach.

ocenił(a) serial na 9
Majka321

Pojedyncze akcje, gdzie komuś przyłożyła: 3x13, 4x14, 5x06, 5x16, 6x25, 7x10, 7x13, 8x09

Majka321 - Może utwórz jeden wątek na forum, gdzie będzie się zadawać pytania o konkretne odcinki, zamiast o każden jeden szczegół zakładać nowy temat, co ty na to? ;)

Marga

Ja bym w ogóle na twoim miejscu Majka321 zaczęła oglądać wszystkie odcinki od początku (jeżeli tak lubisz Zivę to od 3 sezonu). W serialu jest dużo wątków , które się ciągną przez sporo odcinków. a każdy z nich ma jakiś ciekawy moment w sobie . Jak będziesz oglądać tylko losowe odcinki naprawdę dużo przegapisz. Ten serial ma swój urok : )

ocenił(a) serial na 10
mikaa176

Dokładnie, zgadzam się <3