Dawno temu widziałam pare odcinków. Później kiedy zastąpili nim "kryminalnych" byłam wkurzona, bo zawsze po powrocie ze szkoły wsuwając obiad oglądałam kryminalnych. Obejżałam 1 odcinek - uznałam to za nudne. Później obejżałam 2, 3 a już przed 4 odcinkiem siedząc na matematyce odliczałam godziny do 17.00. Do NCIS. Do boskiego filmu. Nie wiecie czy NCIS będzie jeszcze lecieć na tvn7?
Pewnie za jakiś czas powtórzą znowu któryś sezon. Sama zresztą mam taką nadzieję :) Na razie polecam oglądać 3 sezon na tefałenie, dziś o 23.30 :)
no właśnie, jak to teraz będzie z NCIS na tvn? przeglądałam dzisiaj nowy problem i tradycyjnie dotarłam do czwartkowej ramówki tvnu. o 23:30 ma lecieć serial "odwróceni". o co chodzi? gdzie agenci? mam nadzieję, że to tylko jakiś błąd w druku...
Niestety, nie błąd w druku. Sama miałam ochotę wysłać im zmutowaną dżumę płucną, jak się dowiedziałam, że przerywają emisję, żeby dwa razy w tygodniu puszczać te same powtórkowe odcinki Odwróconych. Mam nadzieję, że NCIS wróci zaraz po tych całych powtórkach.
też mam taką nadzieje...może na tvn7 puszczą. Ten serial przebija wszystkie tylko nie umią go dobrze zareklamować:/
pozdro ;)
Prawda. Kompletnie nic nie robią na tefałenie, żeby przyciągnąć ludzi do NCIS :( A mogliby mieć dużo lepszą oglądalność, nawet pomimo tej nieludzkiej pory emisji.