Są gdzieś napisy do tego odcinka? Szukam wszędzie i nie mogę znaleźć, a bardzo chce go
obejrzeć;p
Wątpie by się do jutra wyrobili, coś im z tym odcinkiem nie idzie...ale ja bez napisów coś tam oglądałam bo mam na kompie, jednak nie rozumiem zbytnio co mówią xD Najlepsza jest tam zazdrosna Ziva ;D
ja odcinek tez mam na kompie, ale ogladalam. tylko kawalek z Tonym i Wendy . poczekam na napisy, lepszy efekt :D
ja się wkurzyłam i sama zaczęłam tłumaczyć angielskie napisy :D ale trochę ciężko mi idzie gdyż jest kilka literówek i czasami nie wiadomo o co chodzi :C... a jeszcze jak ktoś nie zna dobrze angielskiego.
Trochę przegięli nie powiem :P żeby tydzień czekać na napisy -.-
a wiecie może gdzie można zobaczyć ten odcinek online?? (może być po angielsku>)ale na innej stronie niż iit v bo tam mi się to strasznie wolno ładuje i zacina
a wiecie może gdzie można zobaczyć ten odcinek online?? (może być po angielsku>)ale na innej stronie niż iit v bo tam mi się to strasznie wolno ładuje i zacina
Ja już pobrałam ;D I właśnie zaczynam oglądać go ;D No i dziś w nocy jak 9x16 znajdę to pobiorę xd
Na chomikuj jest odcinek ;D Ja dziś 9x16 pobieram xd A napisy są jak zwykle na napisy24 ale przez napi też ściągniesz ;D