Witam oglądam teraz sezon 7 a w zasadzie juz koncze i z tym wiaze sie moje pytanie. Jak sie konczy odcinek 24 tam ziva zostaje obywatelką USA i to wszystko?? gibs zostaje oskarzony??czy mozecie mi rozjasnic cala sytuacje??
i druga sprawa czytałam gdzieś że ma być 8 sezon jak myślicie połączą Zive i Tonego w pare??
nie wydaje mi się żeby Gibbs został oskarżony, Ziva zostaje obywatelką USA a Tony ma zadanie do wykonania w Meksyku, mogliby ich w końcu połączyć, ale wydaje mi się, że to by troche zepsuło tą ich grę ;) między sobą :)
Córka tego handlarza pojawia sie w sklepie Jacka Gibbsa, Gibbs rozmawia z panią adwokat i okazuje się, że to ona przechwyciła raport Abby. ZASADY GIBBSA SA SPISANE!!!!!!!!!! Tony ma zadanie śledzenia Alejandro ale misje przejmuje od niego Mike Franks - zapewne z misją własną czytaj - zabicie kolesia. Vince wie, że Gibbs jest w trudnej sytuacji ;) jak to u nich bywa - Wink wink :)
A ziva i Tony? może na saaamym końcu będą razem jak w przypadku Mac i Rabba w JAG'u :)
W tej ostatniej czesci 7go sezonu najabridzej zaskoczyl mnie Vince i pani adwokoat.
Vince chyba odkryl co sie zdarzylo w Meksyku, i jak sam powiedzial: ma wazniejsze sprawy na glowie.
A pani adwokat przechwytujac raport to juz calkiem przebila zworty akcji.
Tony chyba bardizej mial zadanie zlikwidowac kolesia (moge sie mylic) co tym bardziej potwierdza ze Vince jednak chroni tylek Gibssa.
Odnosnie zasad... to byly zasady jego zony. Nie wiem czy to on je spisal czy ona, ale wyciagal je z dosc szczegolnego pudelka na pamiatki. I tu dopisal 51 zasade.
Napiecie pomiedzy Ziva i Tonym rosnie, ale jestesmy niestety zdani na laske/nielaske rezysera i scenarzystow.
Wiele sie bedzie dziac w 8mym sezonie.