Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 33 tys. ocen
7,4 10 1 32563
7,7 3   krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

ocenił(a) serial na 10

Wiem ze nikt juz nie czeka na odcinki w tvn i ogląda na bieżaco w necie. Jednak zauwazyłam w programie ze w koncu po ponad roku puscili kolejny premierowy (w Pl) 8 sezon na tvn-nie. W niedziele ok 22 .00 :)) Ja tam mimo wszystko sobie obejrze ponownie.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 10
monia198923

Ja przyznam szczerze że liczyłem na ten sezon na AXN. bo na TVN jest tak rzadko że i tak zapominam a w AXN to jednak o lepszej godzinie jest więc tam jeszcze sobie zobaczę czasem mimo iż oglądam na bieżąco w dysku. Wracając do TVN to czasem sobie może obejrzę..... ogółem TVN łaskawy ostatnio, dokończyli też LA i 2 sezon puszczają razem z 8 NCIS... jak miło :-P

ocenił(a) serial na 10
Ozzy_Osbourne

Ncis La nie śledze zbyt uwaznie, ale wtedy na tvn ogladalam i jak sie wtedy wkurzylam jak czekajac na ten odcinek w ktorym sie wyjasnilo co sie stalo z Dominikiem oni sobie nagle przerwali na 2 odcinki przed koncem i nie dokonczyli serialu, nie no takie rzeczy tylko w tvn zeby nie wyemitowac 2 ostatnich odcinkow serialu . Ja axn nie mam, wiec dobrze dla mnie ze bedzie na tvn ale jeden odcinek na tydzien? Juz by dali chociaz po 2 :)