Nareszcie po 12 odcinkach to "coś" co można było zaobserwować w poprzednich sezonach
pojawiło się między Zivą i Tonym:)
Patrzę teraz urywkami na 9x12 i nie widzę tam Rey'a tylko E.J....Ray chyba bd w 9x13
Heh chyba w tv na CBS ;] Kupię sobie kiedyś bilet do D.C czy gdzie oni to kręcą i polecę tam ;D Takie moje małe marzenie ♥
na kompie jest dużo stron gdzie możesz oglądać online i na jednej z nich jestem
No wiem...ja oglądam na ii.tvinfo/ncis ale tam jest na razie 9x12 bez napisów...i z torrentów ściągam sezony, ale mało ludzi udostępnia i woolno się ściąga xD
9x12 z napisami ?? Ale bez jaj ? To lecę sciągać, bo transfer tam jeszcze mam...jeżeli to prawda to z góry dziękuję ;* A jak nie to i tak dziękuję ;D
Ok sprawdziłęm napisy jeszcze nie są gotowe trzeba trochę poczekać :( sorrki że się wprowadziłem w błąd
piszę w tym wątku, bo jest o 12 odcinku.
Nie rozumiem po cholerę dali na początku "w poprzednich odcinkach", przecież przez to było od razu wiadomo, kim jest tajemnicza blondynka.
Heh no dokładnie ;] Bo to nie mógł być nikt inny prócz E.J...widziałaś 9x12 z napisami ???
E ja też po angielsku ;/ Ja czekam z napisami pl, bo zawsze lepiej się ogląda...;)
Heh a zrozumiesz coś ? Ja tam oglądam na iitv .info/ ncis i jest ok ;D A ściągać najlepiej z chomikuj z wgranymi napisami :)
Heh a zrozumiesz coś ? Ja tam oglądam na iitv .info/ ncis i jest ok ;D A ściągać najlepiej z chomikuj z wgranymi napisami :)
Powiem Ci tak. Ja też oglądam na iitv. Zazwyczaj jak już są polskie napisy. Jak długo nie ma to oglądam bez napisów a potem jeszcze raz z napisami. Wczoraj umęczyłam się tak na chirurgach bo nie mogłam się doczekać.
O ile rozmawiali o prywatnych sprawach zrozumiałam większość ale jak zaczynali wtrącać te medyczne zwroty to już było gorzej. Dziś już były napisy więc zrobiłam sobie powtórkę. NCIS też obejrzałam bez napisów bo jak weszłam i zobaczyła wasze komentarze, że coś było między Zivą a Tonym to nie mogłam wytrzymać. Kiedyś oglądałam już kilka filmów z angielskimi napisami i to dużo daje. Zresztą wiem że dużo osób, które wstawia polskie napisy robi to poprzez tłumaczenie angielskich a nie ze słuchu. Szacunek dla tych, którzy robią to ze słuchu.
Heh ja też oglądam po eng bo nie mogłam się powstrzymać..tylko jest właśnie gorzej jak Abbs coś tłumaczy czy Ducky ;D
znalazłem infornacje że w 9 sezonie jest 25 odcinków i do 16 są opisane ale nie mogę tego otworzyć. Ciekawe co się szykuje ?
Ale na necie jest już z polskimi napisami ? jak tak to też oglądne a nie bd ściągać.