PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32343
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

ziva tony i inne

ocenił(a) serial na 9

na kiedy planowany jest ślub Palmera?jeszcze w tym sezonie?

ocenił(a) serial na 9
cappy

a wracając do Zivy i Tonego jestem za tym żeby ich sparowali... oczywiście pełno głosów jest, że to zepsuje serial, co oznacza, że zarówno Ci którzy to oglądają jak i sami producenci (bo boją się, że im oglądalność spadnie) wychodzą z założenia, że serial ten opiera się wyłącznie na relacjach Tivy i jak ich połączą to serial się skończy, a przecież to serial kryminalny.... .... więc pytam w czym problem??? a skoro serial nie skupia się tylko na wątku kryminalnym lecz także życiu bohaterów... to gdzieś w tle mogliby ich w końcu połączyć (bo to chyba oczywiste, że między nimi jest ta wyjątkowa więź i nie widzę w ich życiu innych partnerów niż oni sami)...

cappy

jeśli ich nie polaczą serial straci to "cos" co przyciaga sporo osob do ogladania.

ocenił(a) serial na 9
cappy

może na tym ślubie Ziva i Tony porozmawiają o tym co ich łączy?:)

cappy

tak, slub jest planowany jakos pod koniec sezonu . (Producent wykonawczy zapowiada, że w finale 9. sezonu dojdzie do splotu wszystkich wątków, które pojawiły się do tej pory) , wiec zobaczymy co wymysla :))

ocenił(a) serial na 10
mikaa176

Dokładnie bo nie wiadomo czy 9 sezon nie jest już ostatnim ;(

ocenił(a) serial na 10
Ziva_Lovatic

Mam nadzieje ze nie. Ja chce nastepne 9 sezonow :)

Ziva_Lovatic

nooo co ty :o nie moze byc ostatni !

ocenił(a) serial na 10
mikaa176

Ja też chce jakieś jeszcze 10 sezonów, ale nigdy nic nie wiadomo ;D Raczej aktorzy nie będą młodsi więc to też trzeba brać pod uwagę ;D