PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28570
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

https://www.youtube.com/watch?v=dqqWbtIjlYE

Czyżby kolejni Inhumans?

ocenił(a) serial na 6
Grabka23

Niekoniecznie. Znaczy ciężko określić jak dokładnie w MCU będą sklasyfikowani(nie wiadomo nawet czym będą Scarlet Wich czy Quicksilver w AoU skoro Marvel nie ma prawa do mutantów) aczkolwiek spekulacje dotyczące ich tożsamości raczej nie wskazują na Inhumansów. Raczej to są ludzie, którzy w jakiś sposób mają nadludzkie moce nabyte bądź od urodzenia ale nie będące Inhumansami. Zresztą tak samo jak sam Calvin czy wcześniej Creel lub Scorch.

trab1

Jednak jakieś powiązanie ojca Skye z inhumans podpowiadają , że to mogą być oni :)

ocenił(a) serial na 6
kamilx98

Może tak, może nie. Sam nie jest Inhumansem, a nadludzkie moce ma, nie wiemy nic o jego przeszłości więc może badał takich jak on? Może Raina pracująca dla Stonogi dała mu jakiś wykaz takich ludzi? Ponadto wygląda, że Inhumansi po transformacji dbają sami o siebie i mają jakąś własną społeczność, a Ci z tego promo(i tego drugiego) wyglądają jak banda odrzutków od społeczeństwa(na tym drugim promo widać, że z tego psychiatryka uwalniają kolejnego kolesia do drużyny). Ten stary, chudy, okularnik dla mnie na pewno nie jest Inhumansem co do reszty to ciężko powiedzieć jakbym miał obstawiać to dla mnie tak 60 do 40, że oni Inhumansami nie są.

trab1

Wiem że nie ma pewności.
Teraz mając Inhumans mają jakieś wytłumaczenie na osoby z supermocami. Dlatego uważam, że powinni się tego trzymać. No to z Stonogą i wykazem nie głupi pomysł. W każdym razie jestem ciekaw co ojciec Skye wymyślił. A Warda chyba znowu nie będzie. A jakoś mi go nie brakowało w tych 2 odcinkach po przerwie.

ocenił(a) serial na 6
kamilx98

Niby otworzyli Inhumansów na ludzi z supermocami ale z drugiej strony bardzo ograniczyli też ich występowanie przez bardzo małą ilość Divinerów(a przecież były używane przez całą historie ludzkości więc siłą rzeczy nawet gdyby transformowali się po 10 to nie byłoby ich obecnie zbyt wielu).

Ward będzie w odcinku 14 wraz z Agentką o twarzy May ;)

ocenił(a) serial na 10
trab1

Właśnie, ciekawe jak rozwiną wątek a propo Warda i agentki 33.

ocenił(a) serial na 8
trab1

wiadomo kim będzie scarlet witch i quicksilver...
SPOILER.
to eksperyment hydry ktora miala laske lokiego z infinity gem'em.

ocenił(a) serial na 6
Daroo_3

a to mnie omineło coś :S

ocenił(a) serial na 8
trab1

było to w materiałach od twórców. tak samo jak geneza ultrona i visiona.

ja tam się tego spodziewałem po tym jak zostali pokazany pierwszy raz w scenie po napisach ( a wczesniej laska lokiego), ale każdy się ze mnie śmiał jak to mówiłem :P