PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28570
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Jak myślicie kim jest ta "tajemnicza" postać co ją Mr. Hyde wypatrzył za Readerem?

seba14121996r

Po mojemu, może to być osoba, która kieruje społecznością Inhumans na Ziemi. Zapewne dowiemy się tego w najbliższym odcinku. Ewentualnie w którymś, gdzie ponownie pojawi się wątek Inhumans.

ocenił(a) serial na 9
seba14121996r

Najbardziej pasowałby tu przywódca Inhumans Black Bolt, ale raczej mała szansa, że to on. Z pewnej błahej przyczyny. Do tej roli w filmie zapewne zostanie zatrudniony jakiś bardzo znany aktor (faworytem jest Vin Diesel), a nie sądzę, żeby już teraz, na ponad 3 lata przed premierą filmu, zaczynali obsadzać główne role. Tak czy inaczej to ktoś kto sprawił, że nawet Cal stał się od razu potulny jak baranek.

seba14121996r

Jaka postać z końcówki? U mnie odcinek zakończył się jak kamera najechała na symbol s.h.i.e.l.d

m_a_x_i_s

Właśnie też się zastanawiałem, musiałeś oglądać tą samą wersje odcinka co ja. Bez "sceny po napisach".

seba14121996r

O jakiej osobie piszecie bo ja tam nikogo nie widzę.

seba14121996r

SPOILER

Prawdopodobnie to Lincoln. Ma pojawić się w następnym odcinku (14) albo jeszcze następnym (15). Nie mam pewności, ale ten Inhumans odegra dość ważną rolę w końcówce sezonu.

kamilostry1

Newsy chyba były takie, że na stałe wejdzie do obsady jak Palicki.

ocenił(a) serial na 8
seba14121996r

Może to Maximus, szalony brat króla Inhumans, Black Bolta. Wnioskuje to po tym, że "ci" Inhumans nie wyglądają mi na dobrych, chociażby, przez fakt, że ten teleporter w komiksach nie występował i do najmilszych nie należy.

seba14121996r

znalazłem inna wersję tego odcinka, dłuższa o prawie półtora minuty, teraz już wszystko jasne