chyba tylko tytuł go z nim łączy,I kilka faktów które miały łączyć lecz nie udaje im się tego niestety pokazać w dobry sposób.Najsłabszy film od Marvela jaki kiedykolwiek wyszedł.Dla mnie jako wieloletniego oczytanego fana komiksów ten film jest totalną porażką.Poczynając od źle dobranych aktorów , których gra aktorska jest żenująca,nijaka i bezpłciowa a także fabułę i scenariusz.Jest słabo bardzo słabo.Jedynym człowiekiem na odpowiednim miejscu jest Phill Coulson.Budźet filmu nie jest zbyt wysoki ale można to było zrobić. zdecydowanie lepiej.1 sezon totalna klapa,2 niby lepszy jednak nawet mimo tego do przeciętnego serial brakuje mu wiele.
Totalnie mylisz pojęcia, tu chodzi o format. Trudno więc porównywać wieloodcinkowy serial do kinowego filmu.
A film może być też bajką, więc przykład nie na miejscu.
Przykład jak najbardziej dobrany.Tak samo jak to że ten film jest żenująco słaby.Serial to też film.Żadnego porównania do filmu nie było.Napisałem tylko że to najsłabszy fllm od marvela.Serial niech będzie.Film trwa 2h i się kończy. W serialu mają szanse coś zmieniać po nie udanych odcinkach sezonach,zarządzać fabułą.Tu natomiast nie dzieje się nic.To się nadaje na disney XD. Likwidacja to tylko kwestia czasu.
Ale nie można porównywać budżetu filmu kinowego i serialu, bo to zupełnie inna kwestia.
Co do anulowania - jak po słabym pierwszym sezonie nie anulowali, to po dobrym drugim na pewno nie zlikwidują.
Nawet amerykańce mają ten serial w czterech literach.Uwierz mi fani komiksów są bardzo zawiedzeni.O ile Pilot pierwszego sezonu obejrzało około 12mln(Marvel w tytule zrobiło swoje) a drugi zaś odcinek 8 to z każdym kolejnym publika spadała.I dziś mimo podobno dla niektórych dobrego drugiego sezonu oglądalność wynosi około 4 mln.To przy 320 milionach ludności jest wynikiem kiepskim.Przy takich tytułach jak Person of interst średnio 10-15lmn na odcinek,The Walking dead 12-17mln jak i wielu innych serialach, Agenci znajdują się bardzo daleko w tyle.Więc jak widać nie ja jeden uważam ,że ten serial jest słaby.Komiksów przeczytałem całą masę więc uwierz mi ,że na temat Marvel wiedzę mam ogromną.A co jak co amerykańce znają Marvela doskonale. Więc skoro oglądalnośc jest jaka jest znaczy ,że jest coś na rzeczy odnośnie jakości tego serialu :)
aron_4 a możesz zapodać jakieś sprawdzone linki do tych informacjii bo wiesz ale na słowo to raczej ci nie uwierze , a po za tym skoro jest taki słaby to dlaczego leci 2 sezon no chyba aż tyle kasy nie mają żeby produkować serial który nie przynosi zysków , więc podaj sprawdzone linki a pogadamy poważnie .
Ciężko wstukać w Google ranking seriali USA? Dla mnie jest slaby tobie może się podobać. Rzecz gustu i tego co kto wymaga od danego filmu.
Nie o to chodzi że mi się nie chce wstukać w google tylko że ty przedstawiasz nam swoje zdanie bez żadnych dowodów to w twojej gestii jest nam udowodnić twoje twierdzenie a nie odwrotnie chcsz być poważnie traktowany to tak samo traktuj nas przedstawiająć szereg informacjii popartych linkami a jak nie to poprostu będą cię traktować jak kolejnego hejtera .
Jakbyś nie wiedział to za linki są bany. Wystarczy czytać i sie interesować. Pilot - okolo 12mln obecnie okolo 5. W państwie ponad 300 milionowym!!!! Wiec nie wmawiajcie mi ze ten serial jest dobry. Amerykanie doskonale się znają na.komiksach i widza co ten film jest wart.
Dla twojej wiedzy e) promowaniu innych stron/serwisów internetowych . bo zapewme p tem punkt ci chodzi a więc po pierwsze informacjii można poszukać na filmwebie po drugie można to bardzo prosto ominąć wystarczy wpisać samą nazwe strony bez www. oraz .com bez bezpośredniego odnośnika np. informacje o tym znalazłem na stronie xyz wpisując taką fraze wiem że ci się nie chce więc skoro nie masz nic popartego faktami to daj sobie już spokój bo jakbyś chciał komuś coś udowodnić to znalazłbyś sposób . Dalej twierdze że jakby Agenci nie byli opłacalni to skończyłoby się po 1 sezonie .
Znalazłem, sezon drugi przyciągnął już (mamy dopiero półmetek) o 38% więcej widzów niż cały sezon pierwszy.
Aron_4 te Twoje informacje znalazłem również ale tylko na brytyjskim (fanowskim) forum o .... DC.
Więc beznadziejny trolling i nie pozdrawiam.
Jesteś idiotą czy udajesz ? To że coś jest napisane na Brytyjskim forum to już nie może się odnosić do informacji z USA ?
Tak to możesz sobie gadać z kolegami na swoim poziomie buraku. Intelekt twój strasznie niski jak widać.
:P przynajmniej Polowa jak nie wiecej ma swoje odzwierciedlenie w Komiksach ... Poczawszy od Daisy Johnson I jej ekipy na chociazby deathtrap konczac ... Ale zeby to wiedziec musial bys nie byc Zje... Gimbusem Ktory o Swiecie Marwela wie tyle co o sexie .:)) Pozdrawiam.
Wielki znawca który nawet marvel nie umie dobrze napisać.Z takimi tekstami to możesz sobie do kolegów w swoim wieku pyszczyc bo kiedy ja czytałem komiksy ciebie dziecko jeszcze w planach nie bylo.Jak masz zamiar się napinać i mnie wyzywać od gimbusów to pomyliłeś forum dzieciaku.
Wlasnie potwierdziles ze jestes Gimbem " kiedy ja czytałem komiksy ciebie dziecko jeszcze w planach nie bylo" Szczerze watpie "dziecko". Ja zaczynalem moja zabawe z Komiksem od Tytusa Jansa i Thorgala a ze bylem Ogarniety w przeciwiestwie od ciebie to w latach 80/90 sprowadzalem sobie Komiksy Marvela Dark Horse i wielu innych za posrednictwem pewnego swietej pamieci juz wydawnictwa .Wypowiadasz sie jako znawca a nawet Daisy Johnson nie kojazysz co samo przez sie eliminuje cie w jakiejkolwiek kategori dotyczacej Shield.Jesli jestes wrazliwy na bol zwieracza to nie wypowiadaj sie w kwestiach o ktorych masz nikle pojecie "dziecko".
Tak z innej beczki "ZnaFco" W stanach w listobadzie i grudniu serial ten zajmowal 4 miejsce pod wzgledem popularnosci / ogladalnosci .
Proszę Cię nie wymyślaj mi tu.Zarówno The Walking Dead ,Person of interst,NCIS,Blacklist,Grimm jak i wiele wiele innych było przed agentami.Więc takie bajki opowiadaj kolegom na podwórku.;)
Polecam taka zabawke zwie sie google, a w niej magicznie wszystko moze znalesc nawet malpa , spore szanse ze i tobie sie uda :)
na jakiej zacnej stronie znalazłeś ten ranking bo ja jakoś odpaliłem kilka co lepszych rankingów i agenci w żadnym przypadku za listopad i grudzień nie spadli poniżej 5 miejsca a w niektórych był nawet na 2 miejscu oczywiście niektóre uwzględniały dodatkowe informacje oprócz tym najważniejszych i dlatego jest taka rozbieżność ale jak sam widzisz nadal jest to jeden z lepszych seriali i to że tobie się nie podoba nic nie zmieni .
Bla bla bla bla.Wytłumacz mi dlaczego ten serial ogląda 5 mln w USA skoro jest taki "dobry" ? Przestań bredzić.Jest słaby i tyle.
Bla bla bla jakby był słaby to już dawno by go zdjeli z anteny , nadal żadnych faktów nie przedstawiasz tylko wyssane z palca głupoty , jak nie masz nic na poparcie swoich teorii to lepiej nie pisz już bo tylko się pogrążasz .
A i jeszcze jedno odezwał się ten co fakty przedstawia i potwierdza je czymkolwiek. Ty to masz dopiero bujną wyobraźnię.
No i skończyły ci się argumenty to zaczynasz mnie obrażać , smutnym musisz być człowiekiem a tak po za tym ja bardzo dobrze wiem jak działa google ale to nie ja chcę komuś wcisnąć swoje głupoty tylko ty i to tobie powinno zależeć żeby mi coś udowodnić a swoim zachowaniem jedynie udowadniasz że nie masz nic do powiedzenia jesteś zwykłym hejterem koniec tematu każdy kto to czyta widzi jak z postu na post coraz bardziej się pogrążasz od miesiąca nie jesteś w stanie przedstawić żadnych dowodów na swoje wypociny , daj już sobie spokój mówie poważnie .
Powiedziałem już,chcesz to pisz na pw a nie stukaj tutaj.Dowody to przedstawia się w sądzie.Nie moja wina że nie umiesz się przeglądarką internetową posługiwać,dla chcącego nic trudnego...ale Ty nie chcesz ,bo nie chcesz żeby ktoś miał racje.
To ty daj spokój little man.Bronisz tego serialu a nie masz ku temu żadnych argumentów.Pilot 12mln obecnie 5mln.To mój wystarczający argument.Dziękuję ,dobranoc.
Czyli tak jak myślałem jesteś zwykłym rozkapryszonym hejterem który potrafi tylko gadać głupoty nie przedstawiając żadnych argumentów , ty masz coś do udowodnienia skoro do dzisiaj nie dostałem od ciebie pw z odpowiedzią na moje pytanie to znaczy że jesteś hejterem który chciał zabłysnąć na szczęście hejterzy szybko odpadają bo nie mają nigdy żadnych argumentów .
Tylko że ty rozpoczełeś dyskusje więc ty powinieneś jako pierwszy przedstawić swoje argumenty , w sumie to ja ci już przedstawiłem argumenty jakbyś nie pamiętał to ci przypominam : jakby był słaby to by nie robili 2 sezonu , albo zacznij poważnie gadać albo siedz cicho i nie kompromituj się .
Może Ci jeszcze kurierem do domu wysłać?Kompromitacja to przecież Twoje drugie imię.Jakbyś nie pamiętał to Ci przypominam 12-mln - 5mln.
Dobra skończ śmieszny hejterze , wyssałeś z palca te liczby inaczej byś podał jakieś źródło .
@aron_4 przeczytałem tą waszą całą dyskusję i z boku niestety wygląda żę Ty się skompromitowałeś i to po całości. A to że nie umiesz przyznać się do błędu niestety potwierdza opinie przedmówców o tym że kieruje Tobą złość.
Mam nadzieje że wyciągniesz z tego wnioski i na przyszłość będziesz bardziej wiarygodny i merytoryczny.
Bo teraz to tylko ferment na tym forum zasiałeś.
Pozdrawiam
aron, przynosisz wstyd innym Żydom zachowując się w ten sposób (poczytałem sobie Twoje komentarze), u nas na Zarzeczu całą wieś się z Ciebie śmieje. Ale co my głupie wieśniaki wiemy o kulturze w Wielkim Mieście ;]
Pocałuj mnie w 4 litery. Od żydów to sobie możesz mówić do swojej rodziny małolacie. Troling Ci się nie udał.
Uwielbiam trolować takich nadętych bufonów, ( licząc, że wykażą się odrobiną inteligencji, dystansu do siebie i nie dadzą się podpuścić ) jak Ty trolujesz to jest git, ale jak z Ciebie się śmieją to już nie :] ale że słoma z butów Ci wystaje to udowodniłeś swoim wpisem i tym samym udowodniłeś żeś głupiec.
Myślałem, że jesteś Żydem, zmyliło mnie Twoje imię/ksywka, chciałem Cię zmotywować do zmiany swojej postawy z nadętej na pokorniejszą, nigdy nie widziałem pijanego czy ośmieszającego się Żyda, no, ale jak ustaliliśmy jesteś Goj (nie żyd, żeby było jasne). Ty może nie poznałeś/spotkałeś żadnego Żyda, więc musisz uwierzyć mi na słowo, że - Ci co ich znam - to porządni ludzie, tacy sami jak Ty czy Twoi bliscy a używanie słowa Żyd jako obelgi również świadczy przeciw Tobie.
Wybacz że tak długo nie odpisywałem, zapomniałem o Tobie, i nie myślałem że dasz się złapać na tak marny troling, takiego małolata ze wsi jak ja, widać w Dużym Mieście dorośli nie są zbyt mądrzy.
Pozdrawiam :)
Długo nad tym myślałeś dzieciaku?Jedynym wieśniakiem którego ja tutaj widzę jesteś Ty.Z takimi tekstami to sobie wyskakuj do swoich rówieśników.Jeżeli jam głupiec to Ty skończony idiota.Ja troluję?Naucz się rozróżniać pojęcia a dopiero potem do mnie pisz.Najpierw skończ szkołę,a później weź się za robotę bo mama Cię wiecznie utrzymywać nie będzie.Jak już coś w życiu osiągniesz to wtedy zgłoś się do mnie to pogadamy.A na razie zabijaj swój czas i swoje denne samotne życie trolując na portalu.Może kiedyś będziesz miał coś mądrzejszego do powiedzenia w temacie takim jakim jest to forum.Chcesz sobie prowadzić wątki psychologiczne-socjologiczne?Zmień stronę.Tutaj rozmawia się o filmie,Rozbawiłeś mnie do łez.Musisz mieć naprawdę wielkie ego.
Ale ja jestem naprawdę dzieciakiem ze wsi ! przecież Ci napisałem.
Z nerwów chyba straciłeś umiejętność czytania ze zrozumieniem.
Zresztą wytykanie młodego wieku, braku doświadczenia i pomocy rodziców komuś kto ma "naście" lat nie ma sensu, co najwyżej świadczy że pewnie sam jesteś niewiele starszy i doskonale mnie rozumiesz, jak to jest być wiejskim dzieciakiem nudzącym się w domu, żaden dojrzały, dorosły człowiek tak by nie napisał.
Przecież rozumiesz chyba że ośmieszasz swoją dorosłość, dojrzałość podejmując dyskusje z kimś kto wg Ciebie stoi niżej w na drabinie społecznej.
Przecież gdybyś sam coś osiągnął, COŚ - to czy podejmował byś dyskusję z tak nic nieznaczącą osoba jak ja, porównywał byś siebie, dorosłego wykształconego człowieka sukcesu ze mną, wiejskim dzieciakiem ?! W ogóle byś tu pisał swoje komentarze, udowadniając mi że jestem głupi, a innym streszczając to co przeczytałeś w sieci o budżecie serialu ?
Bywaj :)
Po to jest ten portal żeby wymienić się poglądami na temat filmów. I każdy ma do tego prawo. Ciekawe czy w cztery oczy tez tak cwaniakujesz.? Pewnie tylko stukać na klawiaturze swoimi chudziutkimi paluszkami potrafisz bo jesteś wtedy anonimowy. Już sam Twój nick świadczy o tym kim jesteś i po co tu jesteś. Zmądrzej człowieku zmądrzej. Jak będziesz chciał pogadać o filmie to chętnie ,ale na razie nie.mam zamiaru Cię więcej karmić trolu:)
Dlaczego pan/pani nie wymienia się poglądmi na temat filmu w takim razie a prowadzi wulgarne i dziecinne dyskusje równocześnie zaśmiecając forum.
P.S Chciałabym odpowiedzi na pytanie i bez obelg typu ''Dzieciaku zajmij się sobą'' itp.
Niech pani poczyta dokładnie wpisy a później oceni kto zaczął kogo obrażać. Jak ja napisze że np nie podoba mi sie film bo to czy tamto to zaraz lecą wulgaryzmy bo przecież musi mi się podobać bo jak nie to trzeba pocisnąć :) ja akurat mam to gdzieś. Jednak opluwać się internetowym anonimowym małolatom nie pozwolę. Pozdrawiam
Nie chodzi oto kto kogo zaczął obrażać ,ale oto aby nie kontynuować dalej kłótni która nie ma nic wspólnego z filmem. Jest takie powiedzenie ,,Mądry głupiemu ustępuje , a głupie się z tego raduje"- na jakiej stawia to pana pozycji jeśli pisze pan posty językiem gimnazjalnym. Ten temat zaczął wyglądać jakby kilku chłopców przekrzykiwało się tekstami ''A twoja stara", aby udowodnić kto ma większego...
Pozdrawiam