PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28544
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Witam,

czy warto obejrzeć?. Słyszałem, że sezon 1 jest bardzo słaby.

użytkownik usunięty
walker666

Pierwszy sezon owszem - jest słaby mniej więcej do połowy. Końcówka jednak jest świetna :) Kolejne sezony też nabierają tempa i podnoszą poziom, trzeba tylko przebrnąć przez nijaki początek. Zanim weźmiesz się za serial to warto oglądnąć pierwszą część Avengers i Zimowego Żołnierza, jeśli jeszcze nie widziałeś.

użytkownik usunięty
walker666

Jak wyżej. 1 sezon rozkręca się dopiero od 2 połowy i na więcej niż 6-7/10 nie zasługuje. Ale 2 i 3 sezon są naprawdę świetne i wciągające po zmianie koncepcji. Tyle że warto oglądać od początku-ale jak jesteś niecierpliwy, no to zacznij tak 14-15 odcinek.

Czyli serial ma taka ocenę, bo sporo ludzi zrezygnowało po pierwszych odcinkach i dawało niskie oceny?.

użytkownik usunięty
walker666

Być może. Albo części po prostu podoba się mniej, niż innym, dla przykładu wielu ludzi woli Agent Carter od SHIELD. Ja tak nie uważam i serial dostał ode mnie 9. Ale tak to zapewne u większości wiszą 7 i 6.

użytkownik usunięty

za wysoko ...

Za wysoko to można powiedzieć, że się paprotkę powiesiło a nie o subiektywnej opini każdego człowieka ;) nie podobało się i dałeś(dałaś) 6 ok, szanuję, ale jeżeli chcę dać 10 to dam 10 i jedyne co możesz zrobić to wejść ze mną w polemikę i spróbować mnie przekonać, dlaczego twoim zdaniem ten serial nie zasługuje na taką ocenę, ale nie twierdzić, że coś jest "za wysoko" albo "za nisko" ;)

użytkownik usunięty
1radas1

No, nareszcie ktoś mądrze mówi o ocenach! To samo napisałem na moim jednonotkowym blogu, witaj :D

Dzięki :) po prostu wkurza mnie, jak ktoś mówi, że trzeba wstawiać taką a nie inną ocenę :)

ocenił(a) serial na 9
1radas1

dokladnie- kazdy ocenia jak uwaza tyle, ze zeby ocenic to lepiej jest obejrzec pare odcinkow bo sa i takie osoby, ktore po 1 odcinku zaczynaja hejtowac

keteek

true story bro :D

ocenił(a) serial na 6
walker666

Pierwszy sezon moim zdaniem nie jest słaby, jest świetnym wprowadzeniem w serial, wiele wątków jest później rozwijanych bardzo ciekawie. Dlatego 1 sezon najlepiej oglądać dokładnie. TARCZA z 1, a z 3 sezonu to jest różnica...

ocenił(a) serial na 9
walker666

Ogółem 1 sezon to jak każdy serial, nowy serial, nie wiadomo jak się sprawdzi, także twórcy dostają mniejszy budżet dlatego może się wydawać że jest gorszy, ale fabularnie 1 sezon jest bardzo dobry.

ocenił(a) serial na 9
walker666

warto obejrzec, jak dla jeden z najlepszych seriali jakie dane mi bylo ogladac. niektorzy mowia, ze poczatek pierwszego sezonu jesy slaby (nie jest tak zle) ale lepiej go obejrzec zeby zrozumiec to co bedzie se dzialo pozniej, a po akcji z zimowego zolnierza to juz bomba (jesli dobrze pamietam to zimowego zolnierza najlepiej obejrzec miedzy 15 a 16- to tylko zwiekszy wrazenia)