PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28570
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Zwracam się do tych, którzy dotrwali do końca. Dodatkowo, jak poziomem realizacji, aktorstwa i efektów ma się do popularnych serii od DC? (Arrow/Flash/Gotham)

ocenił(a) serial na 8
MrZajac

Warto, ale początki są trudne. Pierwsze kilka odcinków jest strasznie nudnych i drewnianych, ale potem serial się rozkręca. Końcówka pierwszego sezonu jest już naprawdę rewelacyjna. Drugi sezon za to od początku trzyma niesamowicie wysoki poziom, akcja galopuje do przodu i wprowadza bardzo istotne wątki dla przyszłości całego Kinowego Uniwersum Marvela. Jeżeli chodzi o realizację to nie ma nic do zarzucenia. Dobrze zrobione efekty specjalne, ładne zdjęcia, dobrze dobrana muzyka. Aktorsko bywa różnie, ale z czasem jest coraz lepiej. Klimat pierwszego sezonu jest raczej w stylu produkcji kinowych pierwszej fazy. Drugi sezon robi się już mroczny (ale nie w stylu 'teen drama' jak "Arrow", tylko w stylu porządnego dramatu sf), a ponoć ma być jeszcze lepiej. Także mimo słabych początków na prawdę warto wytrwać. :)

taychelm

Pocieszająca jest Twoja wypowiedź. Jestem na początku i faktycznie nudy niesłychane. Wszyscy piszą o końcówce pierwszego sezonu a ja nawet nie jestem w połowie. Gdzie mi do końca. Chcę obejrzeć, ale co odcinek to mnie sen dopada :D.

ocenił(a) serial na 8
Belief

Trochę lepiej robi się już w okolicach 10. odcinka, a naprawdę dobrze jest po wydarzeniach pokazanych w "Zimowym żołnierzu", czyli od odcinka 16. ;]

taychelm

O to już niedaleko, bo jestem w połowie 6 :). Jeszcze 4 i będzie lepiej :D. Tyle to może wytrwam :). Mówisz, że od 17 jest dobrze. Będę się tej myśli trzymać. Dzięki :)

taychelm

Coś napisałeś, ale postu nie widzę. Niestety błędy forum trwają nadal.

MrZajac

Jak na serial wpłynęły wydarzenia z Zimowego Żołnierza to serial zrobił się świetny.
W 2 sezonie Agenci wyrośli na najlepszy serial na podstawie komiksów moim zdaniem. Arrow,flash czy gotham nie ma co się z agentami równać. Wiele osób zraziło się na pierwszych odcinkach no i bardzo dużo stracili. Więc nie ma co się zrażać na początku bo później zostanie to zrekompensowane :)
Polecam, ja nie mogę się doczekać następnego odcinka :)

ocenił(a) serial na 4
kamilx98

zacząłem niedawno oglądać ten serial i na razie nie mogę się przekonać do niego a uwielbiam seriale, filmy na podstawie komiksów Marvela czy DC Comics

jestem po 11 odcinku 1 sezonu i ledwo jakimś cudem dotrwałem do końca , bo odcinek strasznie drętwy a agentka Skye strasznie irytująca , oby dalsze odcinki 1 sezonu były lepsze bo na razie to tragedia

jak dla mnie Gotham trzyma dobry poziom chociaż skupia się na detektywie Gordonie a nie na postaciach którzy wszyscy znają ( Batman ,Catwoman itd) Arrow niezły , Flash ujdzie

panteraworange

Odcinek 13 i 14 były dobre. A odcinek 17 świetny.
Obejrzyj chociaż 1 sezon do końca i napisz jak wrażenia. Bo jeśli Ci się podoba Gotham, to Agenci później przebiją to spokojnie.

ocenił(a) serial na 4
kamilx98

skończyłem 1 sezon , dopiero ostatnie odcinki kiedy tarcza się sypała były w miarę interesujące
oby 2 sezon okazał się lepszy i to od 1 odcinka a nie od 15

ocenił(a) serial na 10
panteraworange

drugi sezon jest zdecydowanie lepszy :)

ocenił(a) serial na 3
MrZajac

Slabo zrobiony serial. Np scena w ktorej zolnierz wybiega z krzakow z bronia w reku przy tym krzyczal jak baran, dobiega do May na 5 cm i ona go nokautuje. Czego mozna sie spodziewac od serialu dla 13latek