No bo podesłał Tarczy te "prezenty" od niego, do tego zabił brata. A Skye powiedział , że po przemianie zobaczy go takim jakim jest i będą razem. Jakoś w krótkich filmikach promujących kolejny sezon w ogóle go nie było. Na plakatach też go nie widziałam.
Najlepiej jak by z Warda zrobili jakiegoś "złoczyńce", który by co jakiś czas wracał a może i został użyty w filmach ;D Moja propozycja -Taskmaster.
Nom, to fajna opcja. Fajnie by było jak by przywdział jakiś kostium i maskę, może być również całkiem nową zamaskowaną postacią. A tak pozatym, ma pojawić się jakaś drużyna superzłoczyńców za kilka odcinków, ciekawe kto w niej będzie i czy będą mieli kostiumy. Na tę chwilę można też stworzyć już drużyne złoczyńców z samego serialu: Blizzard, Mr. Hyde, Absorbing Man, Agentka 33 i właśnie Ward. Chciałbym zobaczyć taką drużynę w przyszłości :D
Jeśli patrzyć na postać Warda na początku serialu, to sporo wycisnęli z niego od końcówki 1 sezonu do 2 sezonu. Mógł denerwować swoją grą i niezbyt ciekawą postacią, a teraz? Jest bardzo dobrze. I ten strzał od Skye, wg mnie oznacza że pójdą trochę w inną stronę z jego postacią. Wole żeby zrobili z niego złoczyńce niż żeby ciągle łaził za Skye i zapewniał ją że jej nie okłamie.
I wcisną do tego jakiś wątek miłosny, żeby baby miały na co patrzeć i do czego wzdychać. :D haha :)
Wystarczy, że jej ojciec na jakiś dziwny sposób chce ją do siebie przekonać. Ward niech da sobie spokój :)
Sky i Ward nie będą razem bo ona mu powie, że się nim brzydzi i wyda go policji. Choć on oczywiście policji ucieknie. A w ostatnim odcinku pierwszego sezonu Mzmazmaażdży Wardowi krtań i.... to obejrzcie sami