Airwolf

1984 - 1986
7,1 3,3 tys. ocen
7,1 10 1 3329
Airwolf
powrót do forum serialu Airwolf

10/10

ocenił(a) serial na 10

ten serial jest niesamowity...muzyka niesamowita wogule jak wylatuje to az sie chce ogladac...

ocenił(a) serial na 9
MasterSexay

Fakt że ten serial daje sporo emocji przynajmniej tym którym się podoba wiadomo zawsze dany serial znajdzie wśród fanów czy ludzi którzy go lubią takich co im w ogóle nic w nim nie pasuje ale tak już bywa w tym show biznesie.

ocenił(a) serial na 10
Spider1990

no te efekty mnie przerazaja sadzilem ze beda lepsze :(

ocenił(a) serial na 8
MasterSexay

Efekty efektami, nie można ich brać tak na serio,
wiadomo - to lata 80-te,
ale osoby, które mają sentyment do tego serialu nie będą zwracać uwagi na same efekty, to serial, który się podobał i większość ludzi pamięta jeszcze z dzieciństwa momenty, kiedy to czekało się z niecierpliwością na Airwolfa.
Faktem jest że teraz inaczej patrzy się na ten serial... - naddźwiękowy śmigłowiec latający z prędkością 1 macha, ? No,.. trochę to śmieszne, ale kiedyś jakoś inaczej się do tego podchodziło :)

ocenił(a) serial na 10
StreetHawk

Ja tez inaczej do niego podchodze niz za dziecinstwa. Bylem swiadomy wtedy tego ze to fikcja i ze w rzeczywistosci zbudowanie ponaddzwiekowego smiglowca jest niemozliwe. Ciekawe czy dzisiaj bylaby w ogole taka mozliwosc? Czy mozliwe jest zbudowanie ponadzwiekowego smiglowca? Wszak mamy XXI wiek.Ja tam sie nie znam na aeorydanamice i na innych tego typu sprawach.Najlepiej zeby jakis ekspert od samolotow czy smiglowcow czy lotnictwa sie wypowiedzial na ten temat.

mirolop

http://www.samoloty.pl/content/view/2158/130/
to odpowiedz na Twoje pytanie, wydaje sie ze na chwile obecna zbudowanie smiglowca ponaddziwekowego jest niemozliwe, lub byloby strasznie kosztowne, jak napisale, aerodynamika

ocenił(a) serial na 9
MasterSexay

masz racje muzyka z tego serialu niesamowita.... pamiętam, że jako dzieciak bawiłem się z bratem w "jaka to melodia" i ustami robiliśmy melodie.... zawsze pojawiała się ta z "Air wolfa", "Drużyny A", i "MCGaevera".... och były czasy.... dzisiaj zostało mi tylko marzenie żeby zostać pilotem helikoptera:D

ocenił(a) serial na 6
Normalny_Kinomaniak

"wogule jak wylatuje to az sie chce ogladac..."

haha :D jednak tak - masz calkowitą rację :D