Ciekawy pomysł, ale faktycznie czasem jakby trochę na siłę kręcono odcinki. Mimo to fajnie się ogląda. Z dzieciństwa miło wspominam.
mam do tego serialu oooooogromny sentyment. Jest u mnie w top 3 tych najlepszych 'starych z dziecinstwa' seriali. Nawet udalo mi się uzbierać całą kolekcję odcinków na dvd - dodawanych bodajże w tv okej co tydzien kilka lat temu ^^
Pamiętam jak czekałam na kolejny odcinek. To były czasy :)
Szkoda tylko że zastąpili Michael'a jak i całą resztę podajże w czwartym (ostatnim) sezonie.
To już nie było to samo prawda? I to na ostatni sezon jeszcze.
Z tego co czytałam (nie pamiętam gdzie) to z powodu Michaela, a raczej Jego nałogów (alkohol, narkotyki)
Nie dawno widziałam Jego aktualne zdjęcia i wygląda okropnie a Ernest (grający Dominika) wcale się nie zmienił (można Go zobaczyć w filmie RED)
Również serial mojego dzieciństwa. Jak zobaczyłem ten śmigłowiec po raz pierwszy, zakochałem się :) Cały tydzień czekałem na kolejny odcinek i tylko interesowało mnie kiedy pojawi się tytułowy Airwolf. Reszta mniej mnie interesowała. Teraz włączając Intro z tą charakterystyczną muzyką, czuję się jakbym się cofnął w czasie. Ahh sentyment pozostaje.