PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=715210}
7,6 3,3 tys. ocen
7,6 10 1 3274
4,0 2 krytyków
Akame ga Kill!
powrót do forum serialu Akame ga Kill!

daje 9/10

ocenił(a) serial na 8

Dałbym 10/10 ale przez to że twórcy tego anime jak doczytałem w komentarzach końcówka odbiega od pierwowzoru i kończy się tak a nie inaczej, dam mu 9 polecam. Pamiętacie anime Full Metal Alchemist? Zrobiono potem broterhood wszystko na podstawie mangi już. Jak obejrzałem tą anime czuje że ktoś w japoni dodzie do wniosku i zrobi krótkie anime końcówkę, lub zrobi jeszcze raz ale juz wszystko na podstawie mangi, dzięki temu stworzy się myślę 40 odcinków min.

ocenił(a) serial na 8
Proboszcz_120

Niestety ten pośpiech zgubił lekko tę serię.
Nie powiem, oglądało się bardzo przyjemnie, ale jednak te ostatnie odcinki nie za bardzo trzymały się całości.
Po miłych wrażeniach przynajmniej z większością odcinków, z przyjemnością sięgnę po mangę i będę miał cichą nadzieję, że ktoś w przyszłości (oby niedalekiej) sięgnął po mangowy pierwowzór i zekranizował go tak jak należy - tak jak to miało miejsce z FMA (obyśmy nie musieli czekać aż tak długo).

ocenił(a) serial na 8
Dawid_Zych95

podobno manga jeszcze trwa. a koniec bedzie sie bardzo różnił od anime

ocenił(a) serial na 9
Proboszcz_120

Daje 8.5/10 ponieważ można było się spodziewać ze po kolej będą ginąć ale końcówka dość inna niż sie spodziewałem ale mam nadzieje ze 2 cześć nie będzie.Zapytam z ciekawość jak w manga było zakończenie ??